Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• Παράθεση από makisfz: “Κράτα πατημένο το power και μόλις κλείσε volume up +power να μπεις twrp RedmiNote3pro ” φιλε Μάκη σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και την υπομονή..τα κατάφερα

• Παράθεση από makisfz: “Θα πας wipe, format data, yes, back, back, reboot, recovery και όχι system. Όταν ξανά μπει στο twrp κάνεις στο advanced wipe και μετά install την rom RedmiNote3pro ” σε ευχαριστω πολυ..αχ κακώς δεν ξανάβγαλα φώτο..στο δευτερο back με πηγαινε στο yes και εκανα reboot..τωρα εχει μεινει για ωρα κολημενο στο λογοτυπο του mi

• makisfz format data και μετα στο Advanced Wipe? Συγνωμη αν οι ερωτησεις ειναι χαζες

• Παιδια Καλησπερα σας...εχω το εξης προβλημα,στο twrp μου ζητησε εναν κωδικο,το προσπέρασα κ τωρα εχω το εξης προβλημα..τωρα τι κανω; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43402/

• σε ευχαριστώ πολύ Μάκη

• παιδιά καλησπέρα και πάλι..τώρα που η συσκευή μου έχει ξεκλειδώσει μπορώ να περάσω custom rom?αν ναι τι μου προτείνετε? η συσκευή είναι η mi5 64gb,3gb ram και η rom global 8.1 stable δυστυχώς δεν υπάρχει πολύς χρόνος για μελέτη καi φοβάμαι μην κάνω πατάτα..

• σας ευχαριστώ πάρα πολύ

• Παράθεση από NasDriver: “Περιμένεις τώρα 72 ώρες ” σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση.. Αυτο που με προβληματίζει είναι γιατί δεν εγινε το ξεκλειδωμα στην πρώτη φορα?

• παιδιά καλησπέρα σας..έχω ζαλιστεί και θα θελα την βοήθεια σας..σήμερα έκανα την αίτηση για ξεκλείδωμα και καπάκι μου ρθέ και το μήνυμα "you ve been granted the permission to unlock your device".τρέχω το miflash και στο unlock εχω πρόβλημα..η εκδοση της rom που φοραει το mi5 μου ειναι η global σταθερή 8.1.2.0 Σας ευχαριστώforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43116/ εκ των προτέρων