Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
zuranote - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kolakokas: “zuranote τσεκαρε τον bootloader ” Δεν κατέχω εγώ τη συσκευη αλλά ένας φίλος μου... αύριο το απόγευμα θα αναφέρω την έκδοση του bootloader της συσκευής.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kolakokas: “Eav εχεις ΜΜ και πας σε last global stable που ειναι lollipop θα μπρικαρει νομιζω.... ” φοράει Lollipop και θέλει να το πάει σε Marshmallow.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@zuranote ποια ρομ έχει τώρα το κινητό? Έχεις τσεκαρει bootloader? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” την Global Stable Miui 7 Αλλά ιδέα δεν έχω ιδέα πως τσεκάρεις το boot loader...
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα προς την κοινότητα. Προσπαθώ να περάσω στο κινητό του φίλου μου (Kenzo) την επίσημη Global stable v8.0.5.0 και πάω στο updater και πάω στο μενού του updater app για επιλογή πακέτου αναβάθμισης ... κάνει λήψη πληροφοριών πακέτου, κάνει επανεκκίνηση, ξεκινάει η εγκατάσταση και όσο είναι ακόμη στην αρχή, κάνει επανεκκίνηση και ανοίγει το τηλέφωνο χωρίς όμως να αναβαθμίσει τη συσκευή. Πήγα να κάνω εγκατάσταση μέσω recovery mode και μου δείχνει συσκευή με αποσυνδεδεμένοι καλώδιο.... μήπως κ…