Και πως θα το περάσω. Τα έχει παίξει το τηλέφωνο. Όταν περνώ τηλέφωνο δεν κλείνει η οθόνη και πατάω πλήκτρα κατά λάθος. Η οθόνη δεν περιστρέφεται και η αυτόματη φωτεινότητα δεν δουλεύει. Τώρα του πέρασα την ελληνική miui 11 και το έχω κάνει root.
Γειά σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω περάσει την παρακάτω ελληνική rom. Αλλά σήμερα παρατήρησα ότι έχω πρόβλημα στην περιστροφή της οθόνης και γενικά στους αισθητήρες αυτόματης φορητότητας. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω. Το έχω κάνει και root με το magisk 8.0.3. Ευχαριστώ πολύ.
Ήθελα να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω. Έχω το mi max 3 έχω βάλει την ελληνική stable rom και το έχω κάνει root με magisk. Έβαλα gcam και όλα πήγαιναν καλά. Ξαφνικά χθες πήγα να κάνω βιντεοκλήση και η δικιά μου κάμερα δεν ανοίγει. Όταν κάνω απενεργοποίηση τον camera 2 api από το magisk δουλεύει η στοκ και όχι η gcam. Και το αντίστροφο. Αλλά βιντεοκλήση μόνο όταν κανω απενεργοποίηση την gcam. Υπάρχει κάτι που πρεπει να κάνω για να μπορώ να κάνω βιντεοκλήση. Στις εφαρμογές έχω βάλει κυρία κάμερα…
Καλημέρα. Έχω το mi max 3 και θέλω να αναβαθμίσω το mi health που έχει η rom που έβαλα πριν λίγες μέρες. Το έχω κάνει root με το magkisk και έβαλα και gcam.
- Ευχαριστώ πολύ..... =============== Νοε 11th 2017, 11:28pm =============== Έχω την παρακάτω rom και σήμερα πρόσεξα ότι δεν μπορώ να προσθέσω widget .όταν πάω να βάλω και πατήσω να δω τα διαθέσιμα μου βγάζει την σελίδα για να βάλω διπλές εφαρμογές. Την να κάνω ..... Ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δεν είχα τι να κάνω και πέρασα την. Ακολουθεί rom μέσο sd κάρτας. Δεν έκανα ούτε ξεκλείδωμα ούτε flash . Τι λέει θέλω τις γνώμες σας. Και αν πρέπει να περάσω άλλη. Ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα και καλός σας βρήκα. Αγόρασα χθες το xiaomi redmi note 4x 32 gb από κατάστημα στο skroutz. Το κουτί του ήταν σφραγισμένο και είχε κουμπομενο μέσα αμερικάνικο φορτιστή με ανταπτορα. Προερχόμενος από cubot s note μου φαίνεται ότι αγόρασα mersendes. Είναι τέλειο σε όλα και στις φωτογρφωτογραφίες. Σας στέλνω φωτογραφία την rom . Παρακαλώ θέλω συμβουλές για το αν θα πρέπει να του αλλάξω rom και τι θα κερδίσω αν το κάνω. Χθες Σταν το άνοιξα πήρε αναβάθμιση 350mb. Αν πρέπει κάτι να κάνω στείλτ…