Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
ΜήνυμαΠροφιλ->πατάς στο mi band και στο τέλος της σελίδας επιλεγεις κατάργηση συζευξης Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγγνώμη που ρωτώ εδώ Εγώ που έχω το ελληνικό firmwarε υπάρχουν κάπου οδηγίες για να βάλω το αγγλικό οfficial firmware; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΟχι δεν εχω αυτη τη συσκευη αλλα επρεπε να δηλωσω καποια- αφου δε εβρισκα το mi band- για να κανω εγγραφη.Τεσπα με τη 2η προσπαθεια το κατεβασα και λειτουργουν ολα αψογα. Στάλθηκε από το SM-P900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΔε ξερω μεχρι εδω δεν ειχα καποιο πρόβλημα με τα προηγουμενα. Όσον αφορά το επίσημο mi fit;Εάν το εγκαταστήσω θα γυρίσει στα κινέζικα το mi band? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλα καλά πέρασα τελικά το 3.5.0v2. Εαν είναι εύκολο ας μου απαντήσει κάποιος στη προηγούμενη ερώτηση για το επίσημο mi fit. Ευχαριστώ πολύ.
-
ΜήνυμαΩραία σε ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς δε με αφήνει το v2 mi fit να το εγκαταστήσω παρόλο που δεν είχα κάποιο πρόβλημα στα προηγούμενα.Αρα ξανακατεβαζω το v1 απο ότι κστσλσβαινω0b69212dfdf1bf8a70376481baa09699.jpg Και μια αλλά ερωτηση:Εαν βάλω το επίσημο mi fit θα μου γυρίσει στα κινεζικα;
-
ΜήνυμαΒρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί.Για να βάλω το mi fit 3.5.0 v2 πρέπει να περάσω πάλι το Firmware V3 και τα resources V3;Εχω το mi fit 3.5.0.v1.Και εάν το εγκαταστήσω θα χαθούν τα δεδομένα της σημερινής προοδου; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΒρε παιδιά εγώ έχω αλλο πρόβλημα με τη 3.5.0 v1.Δε δονείται καθόλου το mi band στην επίτευξη στοχου Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk