Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 299.
-
Rom στο mi2
ΜήνυμαΒασικά σε όλους τους developer πρέπει να πούμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις προσπάθειες που κάνουν, γτ το μόνο που κάνουμε εμείς οι απλοί χρήστες είναι να ζητάμε να ζητάμε να ζητάμε... Αλλα πιστεύω αν υπήρχαν στο forum βιντεακια για το πως πάνε οι κώδικες με κάποιες βασικές γνώσεις θα βοηθούσαμε κι εμείς λίγο, αλλά αυτό είναι off topic.. Δηλαδή η έκδοση που κυκλοφορούσε τόσο καιρό των developer όπως η gtv ήταν βασισμένη σε loolipop? Γτ εγώ που είχα πειραματιστει να την βάλω θυμάμαι ότι ήταν…
-
Rom στο mi2
ΜήνυμαΕυχαριστώ πάρα πολύ, Να κάνω μια ερώτηση ακόμα,? Ποια θεωρητικά είναι καλύτερη rom αυτή η οποία βασίζεται στην kitkat ή στην loolipop?
-
Rom στο mi2
ΜήνυμαΠοια η διαφορά μεταξύ global και Chinese rom? Και αν βάλω μια από τις δύο ποια θα παίζει το playstore?
-
Τελικά βασίζεται στην loolipop, να κάνω δύο ερωτήσεις? Ποια η διαφορά μεταξύ global και Chinese rom? Και αν βάλω μια από τις δύο αν θα παίζει το playstore
-
Και γτ έλεγε v6? Δηλαδή δεν θα βγει επίσημη Rom για το mi2/s kitkat αλλά lollipop? Αναφέρομαι εδώ MIUI ROM 5.4.3 Full Changelog. Redmi 1, Redmi Note 3G, Mi 2/2S Released! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Και εδώ MIUI ROM for Xiaomi Mi 2/2S - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Όχι αναφέρομαι στην kitkat αυτή ήταν όχι η lollipop. Αυτή δεν ήταν? Ακόμη και στο site το miui.com την είχε και έλεγε 5.4.3(v6) Θα ξαναβγει? Πάντως στο forum στις download Rom υπάρχει ακόμα...
-
Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Η 5.4.3 είναι stable έκδοση? Έλεγε ότι πρέπει να έχουμε την 4.12.5 και θα μας βγάλει notification για την νέα έκδοση, το μεσημέρι μου έβγαλε των developer Roy 5.4.3 αλλά δεν υπάρχει πια... Την αποσυρανε? Υπήρχε ακόμη και στο site το official που είναι οι Rom των developer οι stable και έχει αλλάξει και εκεί και έχει την 4.12.5(miui6)
-
Καλή η τελευταία έκδοση αλλά εγώ έβαλα την έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας διότι από το ακουστικό παρότι το ηχείο ήταν τέρμα, δεν άκουγα τπτ, παρά μόνο ψηθυρους στο mi2, δεν ξέρω αν το έχει κανείς, ενώ στην έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας ήταν τέλεια!!! Το WiFi Hot spot εξακολουθεί να μην λειτουργεί
-
Εκανα reboot στο αλλο συστημα δυο φορες και όλα καλά ,δεν εξρω τώρα τι ακριβώς έγινε
-
Βρε παιδιά την gtv 5.2.6 έχω βάλει και δεν εμφανίζονται στο κινητό ενω στις εφαρμογές μέσα απο τις ρυθμίσεις και στο google store υπαρχουν ,πχ το facebook το ανοιξα μέσα απο το google play,είναι εγκατεστημένες αλλά τα εικονίδια έναρξης που είναι??
-
Βρε παιδια στο mi2 δεν εμφανίζεται καμιά εφαρμογή απο οσες έχω κατεβάσει απο το google store αλλά αν μπω στο google store τις ανοίγω κανονικά σαν εγκατεστημένες, που έχουν παει όλες;;;
-
off topic, ενα πολυ τζαματο οπου εχει το sony z ultra (δεν ξερω αν εχει και καποιο αλλο κινητο) ειναι οτι οταν δεν ανοιγω τα data ειναι σε 2g που υπαρχει παντου σημα σιγουρα και μιλαμε χωρις παρασιτα και διακοπες στο σημα σε σχεδη με 3g-4g, και με το που ανοιγει τα data παει σε lte ή 3g χωρις να ψαχνεις να βρεις που ειναι χωμενη η επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις για την εναλλαγη
-
Το Hot spot δεν δουλεύει
ΜήνυμαΦυσικά, δουλεύει κανονικά το ίντερνετ στο κινητό χωρίς πρόβλημα , και επιδη είμαι και λίγο ψυρας διαπίστωσα και το άλλο, είχα 3g χωρίς να τρέχει καμία απολύτως εφαρμογή από πίσω, και είδα μέσα σε 1ωρα είχε πει η μπαταρία κατά 10% και το κινητό ήταν ζεστό, αλλά και με 2g πάλι είναι ελαφρώς ζεστό, πράγμα μη φυσιολογικό
-
Το Hot spot δεν δουλεύει
ΜήνυμαΚαλησπέρα Έχω το mi2 με την rom gtv 5.1.30 και διαπίστωσα ότι το Hot spot δεν δουλεύει σωστά, το κινητό συνδέεται στον υπολογιστή αλλά λέει ότι είναι εκτός ίντερνετ ο υπολογιστής ενώ υπάρχει φουλ σήμα 3g Είναι beta έκδοση γιαυτό και το αναφέρω εδώ, δεν ξέρω αν πρέπει να το δηλώσω σαν bug μιας και είναι σε δοκιμαστικό στάδιο η rom
-
Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω update μιας ρομ μέσα από το mi recovery Στο System two Είμαι στο system one(latest) Και θέλω να κάνω update τη ρομ στο σύστημα δύο αλλά δεν μπορώ να επιλέξω update zip to system two Διοτι Μου λέει μόνο για το σύστημα ένα update zip to system one... Και επίσης θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει λίγο το πως χρησιμοποιούνται τα system one αι two. Διοτι αυτή τη στιγμή το system one είναι άψογο ενώ το system two έχει πρόβλημα
-
μιλαμε παντα για τον πρωτη διαδικασια που επιλεγουμε το πακετο μεσα απο το update σωστα? ευχαριστω πολυ!!!