Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 299.
-
δηλαδη θα πρεπει να κανω καθε φορα μεσω recovery και να χανω τα παντα? σωστα? και μετα να τα επαναφερω με restore απο το backup? μια εφαρμογη που εχει το κινητοπ μου που λεγεται ota updater τι ακριβως ειναι εχει καμια σχεση?
-
δηλαδη δεν θα μου ερχεαι ειδοποιηση στα update? αν μου ερχεται και κανω κλασικα την αναβαθμιση θα υπαρχει καποιο θεμα? γιατι να καπω μεσω recovery?
-
εβαλα τελικα την gtv !!! παιδια πραγματικα απιστευτη δουλεια!!! ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!! να κανω μια ερωτηση? τωρα καθε φορα θα κανω update κανονικα οχι χειροκινητα σωστα?
-
Έκανα με το mi recovery και αντιμετώπισα το εξής θέμα, με την εκκίνηση μου έβγαλε ότι δεν εκείνη το ρολόι, κάτι για clock και έπειτα μου έλεγε κάτι για possessor και μια διεύθυνση, και δεν έκανε τπτ, και μπήκα σε recovery και έκανα Reboot σε System two όχι σε system one(latest) Όχι δεν το έχω, αλλά όταν το έκανα με το mi recovery αυτό έκανε update και ολοκλήρωσε με επιτυχία, αλλά μετά μου έβγαλε αυτά και έλεγα συνέχεια να κάνω report το πατάτα και πάλι τα ίδια, πάλι μου έλεγε για report
-
Λέει αυτά Reboot Device To Custom Recovery. Select [Install Zip From Sdcard] → [Choose Zip From Sdcard]→ [Xxx-Gapps.zip] → [Yes] Wait Till Flash Finished, Press Back And Select Reboot System Now [], The Phone Going To Automatically Restar Τα κάνω και μου λέει ότι δεν βρήκε την sd card
-
Ναι αλλά μου λέει να το βάλω στην sd card και να το μετονομασω σε update.zip αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα τπτ
-
Κατέβασα το gapps αλλά δε μπορώ να το ανοίξω, και επίσης δεν μπορώ να βάλω άλλο πρόγραμμα φολντερ γτ δεν μπορώ να ανοίξω το Google play και ούτε μπορώ να δω τα αρχεία μου στο pc μόνο όταν επιλέγω να δω μόνο τις φωτογραφίες
-
Το file Explorer πως μπορώ να το βάλω της προηγούμενης έκδοσης? Δεν θα χωρίς δει ποτέ πως γίνεται, σκέψου ότι δεν μπορώ να βάλω την έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας διότι όταν πάω να επιλέξω το πακέτο του update αυτό κλείνει γτ δεν έχω πρόσβαση στο file folder, ακόμη και στον υπολογιστή όταν το συνδέω δεν ανοίγει τους φακέλους πάρα μόνο τις φωτογραφίες
-
Πώς βάζω τα gapp μόνος μου? Τι εννοείς? Με το restore μπήκαν κάποιες εφαρμογές αλλά πχ το sygic δεν μπορώ να το τρέξω γτ μου λέει ότι θέλει πρόσβαση στο Google play και κλείνει, γτ δεν μπορώ να ανοίξω το Google play, με το που το ανοίγω κλείνει αμέσως, σαν να κρασαρει
-
Την κινέζικη, αγγλική έκδοση έβαλα όχι την ελληνική.. Άρα backup δεν έχω, νόμιζα ότι το backup συγχρονίζει με το cloud και ότι γίνεται ανάκτηση από εκεί, το folder που λέω είναι η εφαρμογή που βλέπουμε τα αρχεία που υπάρχουν στο κινητό μας Όταν βάζω το Gmail μου σαν συγχρονισμό μου έχει επιλογή μόνο τα mail όχι επαφές και ημερολόγιο που μου τα εμφανίζει όταν βάζω το Hotmail μου... Ήθελα να βάλω την κινέζικη/αγγλική όχι την gtv Δηλαδή με την έκδοση που έχω δεν θα μπορέσω ποτέ να κατεβάσω το Googl…
-
Ακριβώς αυτή τη διαδικασία έκανα και έχασα τα πάντα, τελικά το backup μπορώ να το βρω κάπου στο cloud ή όχι? Και επίσης δεν μπορώ να συγχρονισω της επαφές μου με το Gmail μου και δεν μπορώ να βάλω άλλο update όπως πχ της προηγούμενης εβδομάδας διότι δεν μπορώ να μπω στα folder με κανέναν τρόπο, μου βγάζει σφάλμα...
-
ούτε άλλο update μπορώ να κάνω
-
εβαλα σημερα την v6 και ατο το update και δεν καταφερα να μπω ουτε στο folder και επισης δεν μου ανοιγει οτι το sygic που το εχω χρυσοπληρωσει ουτε το appstore της google, ELEOS
-
backup help!!!
Μήνυμακαλα αυτη η v6 ειναι οτι να ναι ουτε στα folders μπορω να μπω γτ με πεταει εξω ουτε το googleplay μπορω να κατεβασω....
-
backup help!!!
Μήνυμαπαιδια καλησπερα εχω ενα θεματακι, εκανα backup στο κινητο μου, ειναι το mi2 και εβαλα την v6 και θελω να κανω restore απο το back up και δεν ξερω που ειναι δεν μου βγαζει τπτ, δεν υπαρχει τπτ στο micloud? τα εχασα ολα? στην μνημη του τηλεφωνου δεν ειναι τπτ μεσα απο back up
-
Αξίζει η ν6;
ΜήνυμαΚατάλαβα, δεν νομίζω τότε να μπω στη διαδικασία να τα περάσω όλα από την αρχή ξανά, συν ότι από ότι έχω διαβάσει έχει και περισσότερα bugs από ότι η v5
-
Αξίζει η ν6;
Μήνυμακαι βασικα να πω την αληθεια εχω μπερδευτει, τε τις εκδοσεις, αγγλικες κινεζικες και ελληνικες, εχω εχω την εκδοση την v5 των developer την stable, και θελω απλα να την αναβαθμισω στην v6 ... δεν μπορω να καταλαβω ποια πρεπει να βαλω, αυτη η gtv τι ειναι παλι?
-
Αξίζει η ν6;
Μήνυμαδεν εννοω αυτο, εχω την v5, αν βαλω την v6 θα τα χασω ολα?
-
Αξίζει η ν6;
ΜήνυμαΕυχαριστω Θα ήθελα να ρωτήσω αν μέρα την εγκατάσταση θα έχουν διαγραφή τα πάντα επαφές εικόνες εφαρμογές καλό. Ή το Back up το κάνουμε σε περίπτωση που είναι ασταθής το κινητό και κάνουμε σβήσιμο με flash (κατι) δε θυμάμαι....
-
Αξίζει η ν6;
ΜήνυμαΥστερεί σε κάποιο σημείο σε σχέση με την τελευταία v5? Που λειτουργούσε άψογα? Έχει κανένα προτερήμα, σε ρωτάω μιας και την έχεις βάλει Αν την βάλω κατευθείαν χωρίς pc πειράζει?