Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-299 από 299.
-
miui rom σε lg?
Μήνυμαok να κανω μια ερωτηση η εφαρμογη του ραδιο που ειναι χωρις ακουστικα υπαρχει σε γενικο download για android η μονο στα συμβατα με τη rom?
-
miui rom σε lg?
Μήνυμαυπαρχει καποια rom της miui για το lg l9 ii??
-
βιντεοκληση
Μήνυμακαλησπερα εχω το xiaomi mi2 ειμαι συνδρομητης cosmote και μου παρεχει 1500λεπτα προς αλλα cosmote τα οποια ειναι χρονου ομιλιας και βιντεοκλησεων.. το θεμα ειναι οτι το κινητο δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα υπαρχει καποια λυση? και δεν εννοω σαν λυση το viber που μου τρωει data/wifi
-
ideos u8800
Μήνυμακαλησεπρα εχω στην κατοχη μου το ideos u8800 μπορω να βαλω μεσα το λογισμικο της miui των developer?
-
απορια μου....
Μήνυμαειδα στ τελευταιο update των developer οτι ειχε στο mi2s σαν νεο την επιλογη για τα ακουστικα και στο mi2 που εχω εγω δεν υπαρχει..... καπου σε ενα ξενο site ειδα οτι το mi2 ειναι παλιο σαν συσκευη γι αυτο και δεν το βαλανε, αλλα το μονο που αλλαζει με το mi2s ειναι το chipset.... μηπως σιγα σιγα αρχιζουν και μας αναγκαζουν να παιρνουμε καινουρια και καινουρια κινητα?????? ΥΓ: γιαυτο το λογο πεταξα το iphone.
-
Είμαι άσχετος help
Μήνυματην εγκατεστησα και ειναι πολυ καλη εκδοση οπτικα τουλαχιστον... η μονη διαφορα οπτικα που βλεπω ειναι στις ρυθμισεις... πχ ημερομηνια στις φωτογραφιες... κατι αλλο ομως ουσιωδη εχει???????? θα δουμε πως θα παει οσον αφορα την μπαταρια και την ποιοτητα σηματος... γιατι η jlb 18.0 εκανε κατι νερα την ωρα που μιλαγα....
-
Είμαι άσχετος help
ΜήνυμαΝαι σκέφτομαι να την περάσω Αλλά αν την περάσω θα χάσω όλα όσα έχω? Εφαρμογές επαφές κλπ? Γιατί όταν κάνω Τώρα update δεν έχω κάποιο πρόβλημα... Επίσης κάπου είδα ότι έγραφε αν κάνουμε update θα πρέπει να εγκαταστήσουμε μόνοι μας ξανά το googleplay...
-
Είμαι άσχετος help
Μήνυματωρα ομως μου δημιουργηθηκε αλλη απορια.... αυτο το βιντεο youtube.com/watch?feature=play…edded&v=xAl866RGSMU#at=41 αφορα beta εκδοση γιατι δεν περιεχεται στην τελευταια stable εκδοση που πηρα? την jlb 18.0?????
-
Απορία με επαφές
ΜήνυμαΌχι όχι... Έγραψα συγκεκριμένα τη λέξη Souvlakia...
-
Απορία με επαφές
ΜήνυμαΚαλησπερα Έχω μια απορία όσον αφορά τις επαφές μου... Εχθές αποθήκευσα έναν αριθμό με όνομα στα αγγλικά... Το θέμα είναι ότι δεν μου το εμφανίζει στη λίστα με όλες τις επαφές πάρα μόνο αν πληκτρολογισω το αγγλικό όνομα στη ααναζήτηση.. Έχω πατήσει καμιά λάθος επιλογή στις ρυθμίσεις??
-
Είμαι άσχετος help
ΜήνυμαΕυχαριστώ! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμη, μια stable rom όπως αυτή που έχω κάθε πότε κάνει η MIUI update. ?? Έχει ππρογράμματησει πχ κάθε μήνα η οπότε υπάρχει κάποια αξιόλογη βελτίωση στη rom?
-
Είμαι άσχετος help
Μήνυμαα οκ ευχαριστω το καταλαβα!!! αν θελω να κανω επαναφορα σε προηγουμενη εκδοση πχ. jlb 14.0 ή jlb 15.0 πως μπορω να το κανω? υπαρχει καποιο ink που να τις εχει ολες μαζεμενες? μιλαω παντα για official μην μπλεουμε και με ιους...
-
Πρόβλημα στην jlb17.0
Μήνυμαδοκιμασα και εβαλα αλλη σιμ και παλι τα ιδια εκανε....δεν ειναι τοσο εντονο ωστε να μην μπορω να μηλισω αλλα δεν ειναι και καλο, ενω πχ η jlb15.0 ηταν πολυ καλυτερη σαν εκδοση και πιο σταθερη.... και στα data αυτο που κανει ωρες ωρες ειναι να εχω βαλει 3g και να μη κατεβαζει.... τα κλεινω(τα data) αλλαζω σε 2g μετα παλι 3g ανοιγω data και φτιαχνει... και αν το ξανακανει κανω παλι το ιδιο.... υγ γενικα δεν γνωριζω και πολλα απο λειτουρικα κινητων απλα αναφερω αυτα τα οποια παρατηρω...
-
Πρόβλημα στην jlb17.0
ΜήνυμαΚαλησπέρα η συσκευή μου είναι η xiaomi mi2 μόλις έκανα αναβάθμιση του λογισμικού από jlb 15 σε jlb16.0 παρατήρησα ότι την ώρα που μιλούσα ενώ είχα φουλ σήμα ξαφνικά έπεφτε στο μηδέν έκλεβε η κλήση και αμέσως πάλι φουλ σήμα, σήμερα που έκανα αναβάθμιση σε jlb 17 το πρόβλημα έγινα αισθητά πιο έντονο και ακόμη ενώ έχω φουλ σήμα χάνεται η ομιλία από το ακουστικό κάνοντας κενά... Επίσης όταν είναι το κινητό σε αναμονή και δει μήνυμα η αναπάντητη στη αρχική οθόνη δεν υπάρχει καμία ένδειξη αλλά ούτε αν…
-
Είμαι άσχετος help
ΜήνυμαΚαλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω διότιττόσα χρόνια είχα iPhone και το xiaomi είναι το πρώτο μου android κινητό.... Εγω σαν λογισμικό έχω το MIUI jlb 16. Η αναβάθμιση του λογισμικού μου γίνεται περίπου κάθε μηνα Ωστόσο βλέπω πχ στο site σας update λογισμικού MIUI v5 όπως πχ η έκδοση 3.6.15 που είναι μεν MIUI αλλά δεν είναι η δικιά μου Για να μην τα πολυλογώ θα ήθελα να μάθω πόσες official εκδόσεις MIUI υπάρχουν και αν αυτές δεν είναι επίσημες αν είναι καλές συναγων…
-
Ασφαλή κατάργηση usb
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω το xiaomi mi2 θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω ασφαλή κατάργηση του usb flash που έχω, δεν εννοώ το καλώδιο εννοώ το φλασακι γιατί κάθε φορά που το βάζω έτσι απλά κολλάει το κινητό και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση.
-
Videocall??
Μήνυμαστο nokia n95 που εχω μπορω να εχω την επιλογη βιντεοκληση.... η cosmote μου δινει 1500 δωρεαν λεπτα προς comsote και μπορω να τα χρησιμοποιησω σαν ομιλια ή βιντεοκληση.... το θεμα ειναι οτι βιντεοκληση δεν μπορω να κανω με το xiaomi mi2 πρεπει να ανοιξω data και να κανω μεσω skype....
-
Videocall??
ΜήνυμαΚαλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια επιλογή ώστε να μπορώ να κάνω βίντεοκληση χωρίς να χρησιμοποιώ τα δεδομένα μου αλλά τον δωρεάν χρόνο ομιλίας μου γιατί είναι αμαρτία να πηγαίνει χαμένος χρόνος.