Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 299.
-
Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αδρανοποιησω ή να απενεργοποιησω την εφαρμογή clean master... Αλλα χθες φορτησα το κινητό και το έβγαλα από την πρίζα και βλέπω το πρωί ότι η μπαταρία ή 70%, πέραν τη ρομ που φταίει, είδα ότι η χρήση Android ήταν 4% και του clean master 9% και η εφαρμογή ήταν κλειστή.... Υπάρχει τρόπος?
-
Με Αγγλικά έκανε τον ίδιο σφάλμα στο mi2
-
Αυτό μου βγάζει στο WiFi στο για προχωρημενους, κρασαρει στο mi2/s
-
Στο mi2/s στο WiFi για προχωρημενους μου βγάζει σφάλμα και αναφορά στη miui δεν μπαίνει...
-
Το mi2s έχει ρομ?
-
Υπάρχει καμία πληροφορία γενικά για το πότε όλες οι υπόλοιπες συσκευές θα πάρουν loolipop 5.1??? και συγγεκριμενα για το mi2? διοτι αυτο εχω
-
YouTube
ΜήνυμαΝαι δεν χρειάζεται να κάνω log in μέσα από αυτήν την εφαρμογή, έχω και το YouTube εγκατεσημενο οπότε κάνω εκεί log in, είναι διαφορετικές εφαρμογες
-
YouTube
Μήνυμαεβαλα μονο την εφαρμογη και μου φταινει χωρις να βαλω τα fix και κανει ακροβως τη δουλεια που ειχα στο μυαλο μου, ευχαριστω
-
το mi2 έχει μια επιλογή που λέει ενέργεια που υποτίθεται ότι το κινητό παίζει φουλ σε όλα, δεν ξέρω αν έχει και το δικό σας αυτό... Παλαιότερα όταν έβαζα την επιλογή ενέργεια το σκορ ήταν μεγαλύτερο στο antutu από το να μην είναι ενέργεια... Τωρα βλέπω ότι όταν πατάω ενέργεια είναι πολύ λιγότερο το σκορ από ότι όταν παίζει το κινητό (cpu κτλπ) από το norma
-
YouTube
ΜήνυμαΚαλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν μπορεί να παίζει μουσική το YouTube και να κάνω άλλες εργασίες με το κινητό μου, είναι το mi2 και έχω την gtv την τελευταία... Γτ όταν βγαίνω από το YouTube αυτό σταματάει
-
Να κάνω μια ερώτηση??? είπα να χρησιμοποιήσω το antutu και βλέπω όταν βάζω τον επεξεργαστή σε ισορροπημένη κατάσταση έχω μεγαλύτερο βαθμό από ότι όταν έχω επιλέξει "ενεργεια" Γτ αυτό? Το 25772 είναι με ενέργεια
-
Ποιο αντιβιοτικό?
ΜήνυμαΝαι το κατάλαβα αυτό, εγώ ρώτησα για το αν πειράζει που έχω αποεπιλεξει αυτά τα τρία στην φωτογραφία παραπάνω
-
Ποιο αντιβιοτικό?
ΜήνυμαΔεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με το κανένα μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα...?
-
Ποιο αντιβιοτικό?
ΜήνυμαΚατάλαβα ευχαριστώ πολύ Αυτά πειράζει που τα αποεπελεξα Και δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο?
-
Να κάνω μια ερώτηση αυτό είναι κάτι ή όχι?
-
Ποιο αντιβιοτικό?
ΜήνυμαΚατάλαβα Να κάνω μια ερώτηση γτ δεν χρειάζεται γενικά αντιβιοτικό? Δεν υπάρχουν ιοί που διαβάζουν κωδικούς κτλπ?
-
Ποιο αντιβιοτικό?
ΜήνυμαΈβαλα το droidwall, να κάνω μια ερώτηση έχει μια επιλογή που λέει log enabled τι είναι αυτό?