Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 299.
-
Ποιο αντιβιοτικό?
ΜήνυμαΥπάρχει κανένα καλό να μου προτείνεις?
-
Παράθεση από vabene73: “Lollipop ποτέ θα πάρουμε ρε παιδιά?” μη τρελαινεσαι, αλλωστε σαν το jelly bean τιποτα
-
Ποιο αντιβιοτικό?
ΜήνυμαΚαλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο θεωρείτε καλό αντιβιοτικό? Για ασφαλές σερφαρισμα και μην τελειώνει και τη μπαταρία...
-
Παράθεση από tpapo: “Παιδιά να εστιασουμε στην 5.9.17 παρακαλώ ... ,άλλος πρόβλημα με τον καιρό έχει ,ή διάρκεια της μπαταρίας επίσης ,επαφές επίσης ...τι στο διάολο έκαναν οι κινέζοι πάλι... Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” με το καιρο οχι, τα αλλα ναι
-
Έτσι είναι τόσο καιρό στο mi2 μου Να κάνω μια ερώτηση? Εκεί που λέει επιλ. για προγραμματιστες, έχει μια επιλογή βελτιστοποιηση μνήμη συστήματος... Τι ακριβώς είναι? Μικρή μεσαία υψηλή?
-
Εγώ έχω προσέξει κάτι το οποίο λογικά δεν μπορειτε να φτιαξετε εσείς αλλά οι Κινέζοι... Όταν ξεκλεοδωνω το κινητό και πάω στην αρχική σελίδα ή μπαταρία λέει πχ 90% μετά από 10" θα λέει 82% και αυτό διότι αργεί να ανανεωθεί το πραγματικό ποστοστο μπαταρίας, το ίδιο ισχύει και στο ρολόι στην σελίδα κλειδωματος
-
Στο mi2/s εγκατασταθηκε μια χαρά, μια μικρή παρατήρηση μόνο για να το ξέρετε με την επιλογή ενεργοποιημενη , εμφανίζονται τα στοιχεία στις επαφές, στην απόκρυψη στοιχείων, είναι ανάποδα γραμμένο στον κώδικα προφανώς... Και προσπαθώ να κάνω upload ο screenshot αλλά δεν μπορώ...
-
Έπειτα από αυτή την αναβάθμιση, μετά θα είναι ota?
-
Κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό
-
Δεν ξέρω πάντως βλέπω από μια εφαρμογή που έχω ότι οι επεξεργαστές δουλεύουν στο φουλ ποτέ ο ένας ποτέ δύο ποτέ τρεις... Χωρίς να πειράξω τπτ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Είναι η τελευταία φορά που έχουμε ως Source το Xiaomi.eu. Από το επόμενο Update θα είναι όλες οι ROMs με source απευθείας από τις ROM της Κίνας.” αν ισχυει αυτο για το update αυτης της εβδομαδας πιστευω τελεωνουν αρκετα προβληματα
-
Εμένα τελικά γτ αδειάζει η μπαταρία μου??
-
Παράθεση από Cr3ativ7: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Cr3ativ7: “Παράθεση από Kalmichalis: “κανενας δεν εχει βαλει την τελευταια εκδοση στο mi2s μου πει συγκριτικα αν εχει καποιο θεμα? οχι τιποτα αλλο αλλα βκεπω την μπαταρια να τα φτινει με τοσες φορτησεις....” Με το MIUI 7 γελαει ο κοσμος. Μεσα σε 2 ωρες πανω απο τη μιση μπαταρια με μονο την οθονη να ειναι ανοιχτη. Κλαιω :S” Αν μας έλεγες και για ποιο κινητό μιλάς..... (κοινώς δεν έχεις προσθέσει τι κινητό έχεις στο προφίλ σου) !?” Μα γ…
-
κανενας δεν εχει βαλει την τελευταια εκδοση στο mi2s μου πει συγκριτικα αν εχει καποιο θεμα? οχι τιποτα αλλο αλλα βκεπω την μπαταρια να τα φτινει με τοσες φορτησεις....
-
Από όταν το έβαλα μου εμφάνισε δύο τρεις φορές το υπηρεσίες χιαομι αλλά μετά χάθηκε και δεν το έβγαζε...
-
Πρόβλημα με Google play
ΜήνυμαΥπάρχει κάποιο αρχείο που να έχει όλα τα gapps μέσα? Και να είναι συμβατό με τις νέες κινεζικες εκδόσεις?
-
Από αυτό καταλαβαίνεις τπτ?
-
Το έβαλα αλλά δεν κατάλαβα πως δουλεύει Και τρία χρόνια τώρα δεν είχα πρόβλημα με την μπαταρία με την v7 έχω παρόλο που έκανα καλιμπραρισμα... Γιαυτό ρώτησα αν έχουν το ίδιο θέμα και άλλοι στο mi2s γιατί στο εξωτερικό βλέπω πολύ και έχουν στο ξένο φόρουμ με το redmi