Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 299.
-
Συγχρονίζει το backup στο micloud?
-
Και στο mi2 το ίδιο, το έβαλα, μονο όταν είναι συνδεδεμένο
-
Το mi2/s έχω, αλλά δεν έπρεπε να είναι beta?
-
Άρα είναι v7 developer η 5.8.20
-
Να κάνω μια ερώτηση η 5.8.20 είναι v6 η v7? Πρέπει να έχω χάσει επισοδειο, γιατί εμένα δεν λέει beta αλλά developer... Ξέρει κανείς?
-
Έκανα calibration και είναι καλύτερα αλλά όχι όπως πρέπει, δείτε και αυτες της φωτο γτ εγώ δεν τις καταλαβαίνω
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Kalmichalis: “Αυτή είναι η χρήση της μπαταρίας, σε καλύτερο επίπεδο πριν κάνω το wipe all data αλλα Και πάλι τελειώνει σύντομα” Και παλι είναι πολύ απότομη η πτώση. Για βάλε wakelock detector (από το play store) μήπως και βρούμε τον ένοχο..” Ποια σελίδα πρέπει να βλέπω? Γτ δεν το πολυκαταλαβαινω το πρόγραμμα... Θέλεις να βάλω κανένα screenshot
-
το κανα και με τα δυο, βασικα το ιδιο ειναι, την ιδια δουλεια κανουν.... αλλα δεν νομιζω να λυσει το θεμα.... τα βαλω το ρουφιανο να δω τη τρωει την μπαταρια!!!και θα το ποσταρω για mi2 παντα
-
sorry για το off topic. με το Advanced Battery Calibrator ειναι η μπαταρια πχ35% παταμε callibration-κλεινει και φορτιζεται μεχρι το 100% και το ανοιγουμε? ή πρεπει να ειναι φουλ φορτισμενο μολiς παταμε callibration?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Kalmichalis: “Αυτή είναι η χρήση της μπαταρίας, σε καλύτερο επίπεδο πριν κάνω το wipe all data αλλα Και πάλι τελειώνει σύντομα” Και παλι είναι πολύ απότομη η πτώση. Για βάλε wakelock detector (από το play store) μήπως και βρούμε τον ένοχο..” τι ειναι το Wakelock Detector? θελεις να ποστρω κανενα screenshot απο εκει?
-
Αυτή είναι η χρήση της μπαταρίας, σε καλύτερο επίπεδο πριν κάνω το wipe all data αλλα Και πάλι τελειώνει σύντομα
-
Iamliakos είσαι θεός
-
Παράθεση από Mikrokabouro: “εβαλα την 5.8.20 στο Redmi 2 2gb (με wipe reset). μου φαινεται γινεται καλυτερη διαχειριση της μπαταριας αν κ εκανα πρωτη φορα καλιμπραρισμα. η cpu γεμιζει λιγοτερο απο πριν. με την 5.7.31 μου εφτανε 85% σχετικα γρηγορα ενω τωρα περιπου 55% αν ανοιξω τις ιδιες εφαρμογες. θερμαινεται λιγοτερο επισης. αυτα παρατηρησα σε 2 μερες χρησης. ” Και εμένα τα ίδια βελτιώθηκε από το χάλι που ήταν αλλά και πάλι τελειώνει σχετικά γρήγορα... Ελπίζω στην επόμενη ρομ να βελτιώσει την …
-
Πως συγχρονίζουμε το backup (τοπικά αντιγραφα) με το micloud? Πως έκανε το κινητό restore μόνο του μέσα από το λογαριασμό μου?
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Τι άλλο μπορώ να κάνω στο mi4 μου ρουφάει μπαταρία μια μέρα με το ζόρι.. Έκανα και install χθες με fastboot rom και μετά flash την ελληνική και παλι σήμερα τα ίδια.. Τι άλλο να κάνω μήπως το σώσω;” Κάνε ότι έκανα σήμερα Έκανα back up και κάπως το συγχροβισε με το micloud αλλά τα πήρα και στον υπολογιστή Έκανα wipe all data) σβήνει τα πάντα) Και αυτό μετά μόλις το άνοιξα και έβαλα τον κωδικό του mi στην εκκίνηση έκανε restore από το cloud και όλα μια χαρά τώρα με την…
-
επιτελους!!! το εφτιαξα!!!! αν και οριακα αγανακτησα εκανα wipe all data και μετα απο μονο του εκανε restore απο το micloud (AYTO ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ PC), τωρα περιμενω να δω την μπαταρια πως θα παει.... λετε να θελει καλιμπραρισμα με το προγραμμα που αναφερατε πιο πανω???(ποιο ειναι το προγραμμα αυτο???)
-
παιδια αν μπορειτε σας παρακαλω βοηθειστε με ολα εγκατασταθηκαν καλα ομως στο google play store δεν μπορω να κατεβασω τπτ μου βγαζει "σφαλμα ανακτησεις πληροφοριων απο τον διακομιστη [RPC-S-7:AEC7...] εκανα εκαθαρηση μνημης και τα σχετικα μεχρι και την ρομ 5,8,20 ξανα εβαλα αλα τπτ καμια ιδεα? εκανα wipe all data και απο το restore τι να μην εγκαταστησω? αν δουλεψει σαφως
-
εκανα wipe cash και wipe data κανω τωρα restore και αναμενω να δω αν βελτιωθηκε καθολου η μπαταρια
-
Αν κάνω backup και τα κρατήσω σε αρχείο στο pc και μετά κάνω restore θα πετύχει?? να μην ψάχνω μια μια τις εφαρμογές του playstore
-
Είχα προσπαθήσει κατά το παρελθόν να βάλω TWRP ανεπιτυχως και το παράτησα