Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 299.
-
Ευχαριστώ πολύ!!! Κατάλαβα, το θέμα είναι μήπως το κάνω άδικα και είναι απλά θέμα ρομ και αλγοριθου... Θα το δω Ευχαριστώ
-
Άρα πρέπει να κάνω καλιμπραρισμα της μπαταρίας με ποιο πρόγραμμα? Και όχι wipe data? με το wipe data κάνω καλιμπραρισμα της μπαταρίας?
-
Τα στατιστικά της μπαταρίας δεν μπορώ να τα κάνω reset κάπως μόνο αυτα? Τα στατιστικά πως μπορούν να επιρραεσουν την ταχύτητα εξασθενισης της μπαταρίας γιαυτό δεν φταίει η ίδια η ρομ?
-
Ευχαριστώ πολυ Έχω μια ακόμη απορία το mi2 δεν έχει sd card, γτ μου λέει στο recovery 2.0.1 ότι έχω? Αφού δεν παίρνει εξωτερική μνήμη?
-
Το wipe data μου σβήνει εφαρμογές και αρχεία όπως ς φωτογραφίες και μουσική κτλπ??
-
Δεν μου έχει κάτι τέτοιο στο mi2 Έχει wipe cache, wipe data, wipe SD card(αυτο τι είναι;;) και wipe all data user Νομίζω έτσι πάνε.... Το wipe data/factory reset Που ειναι? Μέσα από το recovery 2.0.1???? Εδώ είναι η μπαταρία σε κατάσταση ηρεμίας
-
Τελικά άφησα την 5.8.20 γτ μόλις έβαζα παλαιότερη μου έβγαζε σφάλμα το κινητό ότι το com. Android. (και άλλο που δεν θυμάμαι) σταμάτησε και είπα να μην το χαλάσω, Θα κάνω υπομονή με την μπαταρία μέχρι το επόμενο update μηοως φτιάξει
-
παρα πολυ ωραια η 5.8.20 στο mi2/s αλλα η μπαταρια φευγει σαν νερο, γυρναω στη 5,7,26 μεχρι να βγει κατι καλο
-
Καινούρια μπαταρία
Μήνυμαεπειδη τελειωνει παρα πολ γρηγορα η μπαταρια ξερετε που μπορω να βρω την gtv 5.7.26 για mi2? που ηταν πολυ καλη??? ευχαριστω!
-
Καινούρια μπαταρία
ΜήνυμαΠάντως η μπαταρία φεύγει φουλ με την 5.8.20
-
Καινούρια μπαταρία
ΜήνυμαΔεν θέλει καλιμπραρισμα έτσι? Να το αφήσω σε ηρεμία και να δω θερμοκρασία μετά από 20λεπτα φόρτισης?Το merimobiles να το εμποστευθω ότι είναι original?
-
Καινούρια μπαταρία
ΜήνυμαΑυτά είναι τα χαρακτηριστικά ενώ ασχολούμαι με το κινητό
-
Καινούρια μπαταρία
ΜήνυμαΚαλησπέρα Σήμερα έβαλα καινούρια μπαταρία που αγόρασα από το merimobiles Ελπίζω να είναι original σαφώς και όχι fake Θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω κανένα calibration ή κάτι τέτοιο για αρχή Μέχρι στιγμής το φορτισα 100% και το αποσυνδεσα και το χρησιμοποιώ Έβαλα σήμερα και την v6 loolipop gtv 5.8.20 στο mi2 μου Πάντως βλέπω να είναι ζεστό το κινητό και να κατεβαίνει η στάθμη της μπαταρίας όταν το χρησιμοποιώ
-
εγω σημερα που κατεβασα στο mi2 μου, κατεβασα την gtv 5,8,20 lollipop v6 , ετσι ελεγε μηπως εχω χασει κανενα επισοδειο και υπαρχει κατι ποιο νεο? ευχαριστω
-
Χαλασε το mi 2??
Μήνυματο αφησα 2 μερες σερι, εχει χαλασει η μπαταρια του,,, ξερετε που μπορω να βρω στην ελλαδα διοτι τωρα με το capital control δεν μπορουμε να παρουμε απο εξωτερικο?
-
Χαλασε το mi 2??
ΜήνυμαΚαλησπέρα Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου... Ξαφνικά μόλις τελείωσε η μπαταρία του δεν ανοίγει με τιποτα μετά Βάζω τον φορτιστή και ανάβει συνέχεια το κόκκινο λαμπάκι και μετά από λίγα λεπτά αναβοσβηνει γρήγορα και επειτα από λίγα λεπτά σβήνει Μόλις αποσυνδεσω και ξανασυνδεσω το φορτιστή κάνει τα ίδια... Έχω δοκιμάσει πολλους φορτηστες Κάτι μου λέει ότι χάλασε, δεν κάνει τπτ.. Ούτε ανταποκρινεται και fast reboot ούτε τπτ Νεκρό το κινητό ξαφνικά
-
Στο mi2 δεν ολοκληρώνει λέει απέτυχε να αναφερθεί το πρόβλημα στους μηχανικούς
-
Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω τον κωδικό τις κρυπτογραφισης στο samsung galaxy tab s, είπα να το δοκιμάσω να δω τι είναι αυτό, δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι είδους κρυπτογραφιση κάνει και ποιο το πλεονέκτημα, αλλά θέλω να τον αλλάξω τον κωδικό και δεν ξέρω πως... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?