Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 299.
-
ολα ενταξει στο mi2 με μια μικρη επιφυλαξη γιατι νομιζω οτι ειναι λιγο "ζεστο", θα το παρατηρησω....
-
wifi tethering
Μήνυμακαλησπερα εχω το mi2 με τη τελευταια εκδοση gtv 5,6,19 δεδομενου του οτι δεν δουλευει το wifi tethering, και επειδη σε πολλούς, οπως και σε εμενα χρειαζεται, θελω να σας πω οτι κατεβασα αυτην την εφαρμογη play.google.com/store/apps/det…ab.wifitetherrouter&hl=el και παιζει κανονικοτατα στο κινητο μου χωρις κανενα προβλημα. ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα μιας και ειναι επι πληρωμη και δεν το ρισκαρουν πολλοι, εγω το ρισκαρα και εχω wifi tethering. καλο καλοκαιρι!
-
Έχει απαντηθεί άπειρες φορές, αν έχεις την gtv ήδη κάντο όπως θες, αν όχι πρέπει να κάνεις εγκατάσταση μέσω recovery, για να είμαι εγώ σίγουρο πάντα κατεβάζω τη ρομ από αυτό το σιτε,.
-
Στο mi2 τη φλασαρα και παίζει μια χαρά. Ευχαριστουμε
-
καλησπερα, για το mi2/s γινονται προσπαθειες αποκαταστασης της ρομ?
-
Παράθεση από ronin13: “Παράθεση από Kalmichalis: “Την φλασαρε κάνεις σε mi2? είναι όλα καλά?” Το αφησα να κατεβαινει overnight απο τον browser στο κινητο και σημερα το πρωι που προσπαθησα να την περασω μου εβγαλε σφαλμα με το που ξεκινουσε η διαδικασια. Το ξανακατεβαζω τωρα στον υπολογιστη και θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις. Update: Δε γινεται η εγκατασταση του πακετου. Βγαζει παλι το ιδιο προβλημα.” ευχαριστω
-
Την φλασαρε κάνεις σε mi2? είναι όλα καλά?
-
δημιουργια ομαδας επαφων
Μήνυμαεχω μια-δυο αποριες σχετικα με τις ομαδες επαφων θα ηθελα να φτιαξω μια ομαδα απο 10-15 ατομα και να εχω εναν κοινο ηχο κλησης για αυτους, και για τις υπολοιπες επαφες να εχω τον γενικο ηχο κλησης μπορω?
-
Όταν πατάω ρυθμίσεις, λογαριασμός mi, και επιλέγω mi cloud, μου δείχνει ότι κάνει συγχρονισμό, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ, και όταν πατάω "λεπτομέρειες" μου εμφανίζει αυτό :
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To πρόβλημα με τα Private Keys υπάρχει από την στιγμή που βγήκαν οι νέες Lollipop ROMs για το Mi Note Pro & Mi-4i. Από εκεί και πέρα προέκυψαν και άλλα που έχουν να κάνουν σχέση με τα Source της Kίνας, σε σχέση με την Ελληνική μετάφραση, Κοινώς τελευταία χωρίς προφανή λόγο μας κάνουν την ζωή δύσκολη σε κάθε Update.” Κατάλαβα, αλλά θα έπρεπε να ήταν συνεργασιμοι μιας και το φόρουμ είναι official ελληνικό της miui
-
Το πρόβλημα με τα private Keys ποτέ δημιουργήθηκε? Γτ λογικά τόσο καιρό δεν υπήρχε πρόβλημα, εκτός κι αν κάνω λάθος.... Από εδώ και πέρα οι ενημερώσεις της miui θα τις περνάτε στην gtv?
-
Η τελευταία ρομ των developer gtv είναι τέλεια για το mi2!!!
-
Πολύ καλά θα κάνετε παιδιά!!! Iphoneιζει η xiaomi και δεν μ άρεσει.... Να κάνω μια ερώτηση? Τα fix και οι αναβαθμίσεις γενικά των εφαρμογών των update της xiaomi θα περιλαμβάνονται στα update τα δικά σας σωστά? Η θα είναι διαφορετικά από τα "official"??
-
στο mi2 μου παντως παρατηρησα οτι μετα απο αυτο το update , το επιπεδο δονισης μειωθηκε αισθητα... λειτουργει αλλα πολυ λιγο.... εκανα και ενα τεστ να το αλλαξω απο mιd σε higη και η διαφορα ειναι αισθητη σε σχεση με αυτο που ηταν παλια.... ασφαλως δεν φταιτε εσεις αλλα οι κινεζοι...
-
Στο mi2 δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής!!! Καλή δουλειά Να κάνω μια ερώτηση τι είναι to mi fit? Υπάρχει στο mi2?
-
προσπαθω να την βαλω αλλα τιποτα..... απο το recovery μου λεει oti to update.zip is corrupted και απο την αναβαθμιση οτι η μηχανη αναβαθμισης δεν λειτουργει.... για το mi2 το κατεβασα 2 φορες για επαληθευση
-
σε μπερδεψα... η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να την εγκαταστησω με facrory reset////... ετσι γραφει στις οδηγιες για το mi2, ειναι απαραιτητο αυτο? εχω ηδη την 5,5,29 gtv η απλα κανω κλασικα update απο το προγραμμα αναβαθμισης?
-
miui art, μπορεις να μ απαντησεις σε παρακαλω? την εχω ηδη κατεβασει...
-
για να την περασω πρεπει να κανω factory default/reset? εχω ηδη την 5,5.29 gtv ...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.6.4.zip (V6 Developer - Lollipop) Πρώτη δοκιμαστική έκδοση” να κανω μια ερωτηση τι εννοειτε με τον ορο πρωτη δοκιμαστικη εκδοση? αυτο αγορα γενικα τη λολιποπ ή μονο αυτο το update? για να την περασω πρεπει να κανω factory default/reset? εχω ηδη την 5,5.29 gtv ...