Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 299.
-
Γρήγορη κι εγώ το ίδιο, ειδικά με το camscaner και πραγματικά επιδη το ψάχνω από τον υπολογιστή το αρχείο, απορώ που τα αποθηκεύει
-
Ισχύει αυτό για τα mail στο mi2?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kalmichalis: “Δουλεύει άψογα σε εμένα!!! Ευχαριστούμε πολύ admin!!!! Ακολούθησα τις οδηγίες και είναι όλα κομπλέ δεν βλέπω κανένα bug στο mi2/s” Είναι φοβερά δύσκολο να κάνει κάπoιος Debug σε μία ROM όταν δεν έχει στα χέρια του την συσκευή.... Παρ'όλα αυτά προσπαθώ για το καλύτερο. Χαίρομαι που σας δούλεψε.... :D” Απο τον ελάχιστο προγραμματισμό που ξέρω σε σχέση με εσάς, το θεωρω απλά ΗΡΩΙΚΟ!!! Πραγματικά μπράβο!!
-
Δουλεύει άψογα σε εμένα!!! Ευχαριστούμε πολύ admin!!!! Ακολούθησα τις οδηγίες και είναι όλα κομπλέ δεν βλέπω κανένα bug στο mi2/s
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από Kalmichalis: “το spirit2 δεν παιζει στο mi2 ακουγεται η ηχος για ενα δευτερολεπτο και μετα τπτ....” H έκδοση που χρησιμοποιώ με επιτυχία στο δικό μου Mi-2S είναι η Spirit2_Real FM Radio 4 AOSP v2015_04_08_lollipop Τσέκαρε τα παρακάτω και κάνε για καλό και για κακό και μία επανεκκίνηση, Μenu==>Set==>Tuner==>Band==>EU Μenu==>Set==>Audio==>Mode==>Analog Μenu==>Set==>Audio==>Output==>Speaker Μenu==>Set==>Audio==>Stereo” τα ιδια, τεσπα... θα δω τι θα κανω, αν δεν φτια…
-
το spirit2 δεν παιζει στο mi2 ακουγεται η ηχος για ενα δευτερολεπτο και μετα τπτ....
-
Όχι και 10ευρω για ραδιόφωνο... Δεν αξίζει πιστεύω...
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Kalmichalis: “Βρε παιδιά σας παρακαλώ φτιάξτε το ραδιόφωνο στο mi2 δεν αντέχω χωρίς ράδιο, please.... Αν είναι να βάλω την official developer την κινεζική... Please φτιάξτε το... Δεν βρίσκει τους σταθμούς και δεν ακούγεται τπτ από τα ηχεια/ακουστικά” Όσοι έχετε το κινητό, καλό θα ήταν να κάνετε confirm εδώ και εδώ, γιατί δεν βλέπω να ασχολούνται σύντομα με το θέμα...” Πρώτη φορά είχα βάλει την 5.4.10 την κινεζική των developer και έπαιζε αλλά στην gtv απολύτω…
-
Δεν ξέρω αλλά χωρίς ράδιο... ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΑΙ!!! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... Όταν κάποιος μου κάνει αναπάντητη δεν μου εμφανίζει κανένα notification ούτε πχ. Το 1 πάνω στις κλήσεις ούτε τπτ... Μόνο το "απορρίφθηκε" εμφανίζει... Υπάρχει κάτι που μπορω να κάνω ή είναι bug?
-
Βρε παιδιά σας παρακαλώ φτιάξτε το ραδιόφωνο στο mi2 δεν αντέχω χωρίς ράδιο, please.... Αν είναι να βάλω την official developer την κινεζική... Please φτιάξτε το... Δεν βρίσκει τους σταθμούς και δεν ακούγεται τπτ από τα ηχεια/ακουστικά
-
Κάθε πότε βγαίνει η gtv για το mi2? Έχει συγκεκριμένη ημέρα? Πχ η χθεσινή ποτέ θα δοθεί στο ota update?
-
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ που έχω την gtv 5.4.10 δουλεύει άψογα
-
Έβαλα σήμερα την gtv 5.4.10 πολύ καλή δουλειά, εννοείτε πως θα μείνω με αυτήν Αλλά έχω δύο απορίες α. Γτ δεν μου έχουν συγχρονίσει από το cloud τα SMS? Έχω πατήσει συγχρονισμό αλλά τπτ β. Τώρα τα update θα τα κάνω απ το update της miui ή από το ota update? Στο ota update πρέπει να κάνω λογαριασμό? Γτ μου λέει κάτι τέτοιο
-
Πρόβλημα με Google play
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Είναι κατά κάποιο τρόπο "γνωστό" πρόβλημα στις Lollipop εκδόσεις της MIUI, και πιστεύω να διορθωθεί στις επόμενες εκδόσεις.” το θεμα ειναι μηπως εγω δεν εχω κανει κατι σωστα, γτ ουτε update δεν μ βγαζει σε καμια εφαρμογη και γενικα δεν μπορω να εγκαταστησω καμια εφαρμογη, πχ απεγκατεστικα το tapatalk και τωρα δεν μπόρω να το ξαναεγκαταστησω επιδη εχω αυτο το error τα gapps που εβαλα ειναι οι τελευτεαις εκδοσεις και τις εβαλα χειροκινητα μια μια, αλλα δεν ξερω αν λειπει τπ…
-
Πρόβλημα με Google play
Μήνυμαναι φταινε τα κινεζικα.... στα ελληνικα μονο το κανει
-
Πρόβλημα με Google play
ΜήνυμαΝα και η χωρητικότητα μου, την βάζω μήπως κάνω εγώ κανένα λάθος
-
Πρόβλημα με Google play
ΜήνυμαΠάντως κάτι άλλο που υπάρχει σαν πρόβλημα είναι αυτό το μήνυμα. Το έχω δει σε δύο τρεις εφαρμογές να μου τό βγάζει χωρίς λόγο...