Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kosmasdel: “ αν μιλάμε από την ιδια βαση και καταλαβα τι λες τι να σου πω. Πολυ περίεργο... ” Μέσα από τις ρυθμίσεις κάρτας πάω και ενώ είναι ενεργοποιημένη για δεδομένα και η δύο ή ρύθμισης είναι όπως στον φωτό . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kosmasdel: “ με μπερδεψες. Δηλαδη αν αλλάξεις προτιμωμενη σιμ για data απο τις ρυθμίσεις "δικτυα κινητης τηλεφωνίας" δεν αλλάζει το μενου; ” Όχι δεν αλλάζει κάτι , έτσι είναι όπως και να το ρυθμισω . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kosmasdel: “ έτσι ειναι. Στην καρτα που εχεις διαλεξει να εχεις data εχει περισσοτερες ρυθμισεις ” Κοίτα να δεις πριν τις είχα τούμπα και πάλι το ίδιο είναι στον δεύτερη έχει περισσότερες επιλογές . Και έτσι έχω βάλει και εγώ αυτή που θέλω να έχω τι ιντερνέτ στον δεύτερη . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σας , έβαλα χθες δεύτερη κάρτα σιμ και δεν μπορούσα να βάλω μόνο από τι μια να έχει ιντερνέτ . Μετά παρατήρησα ότι έχει διαφορετική ρύθμιση η μια από την άλλη , έβγαλα φωτό κοιτάξτε το και πέστε μου και αν είναι το ίδιο σε εσάς . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44101/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44102/ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
-
Έχω το redmi note 4x τι να βάλω καλύτερα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk