Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.

• Δόνηση σε amazfit bip s

vdimop - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα, εδώ και μέρες έχω χάσει την δόνηση στο ρολόι, δεν δονείται σε καμία λειτουργία. Βλέπω εισερχόμενα κλήσεις, μηνύματα κλπ. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή Zepp για να το συνδέσω με το κινητό. Υπάρχει επίσης και κάποια άλλη που μπορεί να συνδεθεί το κινητό;(Hidden Content)

• Πρόβλημα οθόνης;

vdimop - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

Τι δοκιμάσαμε αλλά εκεί δεν έδειξε κάτι. Το θέμα είναι τι κάνω; Υπάρχει λύση ή απόσυρση και νέο;

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

Το θέμα είναι τι κάνω; Το ξαναπάω στον κατάστημα που άλλαξα την οθόνη, είναι η δεύτερη οθόνη που αλλάζω.

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

εχει Και συνέχεια youtu.be/zyqtGjy35GU

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

youtu.be/uHn-IUD0CMA

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

Δεν έχει φάει τούμπες ούτε υγρασία. Μπόρεσα και τράβηξα video να δείτε και εσείς τι κάνει. Πως θα το ανεβάσω όμως που είναι μεγάλο σε μέγεθος;

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

Ετσι γίνεται, μερικές φορές και ενώ είναι κλειστή η οθόνη πάλι πατάει κουμπιά. Το χειρότερο είναι ότι ανοίγει και εφαρμογές ταυτόχρονα στέλνει μηνύματα βγάζει screenshot, φωτογραφίες και δεν σε αφήνει να επιστρέψεις στην κλήση για να την τερματίσεις. Αν δεν έχεις ακουστικά θα μιλάς συνέχεια.

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

Διευκρινίζω ότι δεν τα πατάω εγώ αλλά τα πατάει μόνο του. Και να το κλείσω με το πλαϊνό κουμπί ή να βάλω το χέρι μου εκεί που είναι ο sensor η συσκευή ανοίγει και συνεχίζει τα ιδια. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω video για να το καταλάβετε. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τον sensor επειδή μιλάω συνέχεια με ακουστικά αλλά τα πράγματα χειρότερα.

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

Δεν είναι ότι δεν κλείνει , κλείνει κανονικά αλλά ότι ενώ κλήσης αρχίζει να πατάει νούμερα μόνο του και να ανοίγει εφαρμογές. Το κάνει μόνο στις κλήσεις και πουθενά αλλού. Όλες οι άλλες εφαρμογές δουλεύουν κανονικά. Είναι η δεύτερη οθόνη που αλλάζω και το κάνει αυτό.

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

Τιποτα δεν έγινε. Εξακολουθεί να κάνει τα ίδια. Άλλη ιδέα;

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

Το πρώτο το κατάφερα, τώρα στο touchpanel selftest ξεκινάει και αμέσως βγάζει fall. Δεν ξέρω τι σημαίνει.

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

Ωραια αλλά στο proxymity sensor δεν κάνει κάτι πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Στο touch......... μου βγάζει fall. Σημαίνει κάτι;

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

Πως το κάνω αυτό; Που τα βρίσκω;

• Πρόβλημα οθόνης;

Μήνυμα

(Hidden Content)Καλησπέρα, μετά από αλλαγή οθόνης το κινητό μου εν ώρα κλήσης αρχίζει να χοροπηδάει, δηλαδή σαν κάποιος να πατάει κουμπιά. Το πήγα πίσω ξανά άλλαξαν την οθόνη αλλά και πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει;

• Έχω συνδέσει κάτι ακουστικά της xaiomi δεν έκαναν παράσιτα αλλά δεν ήταν και ότι καλύτερο έχω ακούσει, τα ίδια μου κάνει και με ένα bluetooth - fm transmiter που έχω.

• Καλησπέρα, Έχω πάρει ένα Readmi Note 5A , έκδοση Android 7.1.2 N2G47H, MIUIέκδοση Global9.6.I Σταθερή 9.6.2 0 (NDFMIFD) και το έχω το εξής πρόβλημα. Στο αυτοκίνητο έχω ένα bluetooth BT-Speakerphone (αγορά από Κίνα) και όταν συνδέω την συσκευή και πραγματοποιώ κλήση έχω μόνιμα παράσιτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μιλήσω καθόλου. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν έχω δει καμία διαφορά. Το πρόβλημα μάλλον προέρχεται από την εφαρμογή bluetooth της ΜΙ συσκευής μου γιατί όταν συνδέω το παλιό…