Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 69.

• Παράθεση από makis1024: “Downloads, twrp, install, internal storage, zip.files, downloads ή εγκατέστησε το es File Explorer τα βρήσκεις πιο εύκολα ή τα μεταφέρεις εκτός φακέλων για να τα βρήσκεις πιο εύκολα μετά. ” Το βρήκα στο internal -> downloaded_rom και το αντέγραψα στο Downloads με το SolidExplorer. Ευχαριστώ!

• Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Thracia: “@akkis Αν έχεις κατεβάσει το φουλ rom zip,κάνε το εγκατάσταση από το twrp και πριν το reboot κάνε εγκατάσταση και το magisk γιατί αλλιώς δεν θα ανοίγει η συσκευή. Μετά θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία που έκανες και πριν για το you tube. Στο twrp wipe τις caches μόνο όχι τα data ” Ακριβώς αυτό. Πρέπει να πας στο system update πατάς πανω δεξιά τις 3 τελείες , download update. Κατεβαίνει όλη η νεα ρομ και όχι μόνο το update.Έτσι θα γίνει κανονικά τ…

• Παράθεση από Thracia: “Είσαι root ή έχεις φλασσαρει lazy flasher? Κάνε εγκατάσταση την ΡΟΜ που κατέβασες,από το twrp και πριν το reboot φλασσαρε ένα από τα δύο ” δεν ξέρω τι είναι το lazy flasher, αλλά άκου (ή μάλλον διάβασε) τι έχω κάνει: Είχα AOSP και μέσα από TWRP έκανα όλα τα wipes γιατί ήθελα να περάσω την official global stable της xiaomi να υπάρχει μέσα στη συσκευή. Κατέβασα λοιπόν, την 9.5.6 και με MiFlash την πέρασα στο κινητό. Όλα μπόμπα, αλλά ήθελα το YouTube Vanced οπότε - σκέφτηκα -…

• Προφανώς για κάποιο λόγο δε μπορεί να μπει σε bootloader και πάει σε recovery... Καλού κακού πάντος κατέβασα και την 9.6.2 από το link που έδωσα παραπάνω (από εκεί δλδ που είχα κατεβάσει και την 9.5.6)

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από akkis: “Σήμερα έλαβα ενημέρωση για update στην 9.6.2 και είπα να το κάνω, αλλά μόλις κατέβεις μου κάνει reboot σε recovery (TWRP) οπότε και δεν εγκαθίσταται μόνο του το update. ” πως έλαβες ενημέρωση; Δεν έχεις ΟΤΑ εφόσον δεν είσαι VIP.Τι έχεις τώρα στο τηλέφωνο σου; twrp με xtrv; Ανέβασε ένα screenshot από το about phone να δούμε... ” Έχω περάσει την Global stable όχι από αυτό το forum αλλά από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από akkis: “Καλησπέρα σας! Τελικά επέστρεψα στην Stable ROM V9.5.6.0 από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum και φλάσαρα με MiFlash και όλα καλά. Μετά έβαλα με τον οδηγό αυτόν εδώ: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI TWRP recovery και τώρα ψάχνω τρόπο για να βγάλω τις περισσότερες Google εφαρμογές που έχει φορτώσει το κινητό μου η ROM αυτή. Καμιά βοήθεια; Α, αν βοηθάει φλάσαρα και το Magisk για root. ” Σήμερα έλαβα ενημέρωση για update στην 9.6.2 και είπα να το κάνω, αλλά μόλις κατέβεις μου κά…

• Παράθεση από demakhs: “Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool ” Αψογος Ευχαριστώ πολύ!

• Καλησπέρα σας! Τελικά επέστρεψα στην Stable ROM V9.5.6.0 από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum και φλάσαρα με MiFlash και όλα καλά. Μετά έβαλα με τον οδηγό αυτόν εδώ: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI TWRP recovery και τώρα ψάχνω τρόπο για να βγάλω τις περισσότερες Google εφαρμογές που έχει φορτώσει το κινητό μου η ROM αυτή. Καμιά βοήθεια; Α, αν βοηθάει φλάσαρα και το Magisk για root.

• Παράθεση από spideman3: “Δοκίμασες με άλλη sim αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή από φίλο να δοκιμάσεις? ” Είναι το μόνο που απομένει να κάνω και θα το κάνω σήμερα κιόλας. Θα επανέλθω Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

• Καλημέρα στην κοινότητα! Εδώ και μήνες παρουσιάζεται το εξής θέμα, που δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία μιας που ήταν σπάνιο: Στα καλά καθούμενα το κινητό δεν βλέπει τη SIM και πετάει NO SIM. Στις αρχές (πριν μήνες) με μια επανεκκίνηση (όχι restart, αλλά power off και άνοιγμα ξανά) έστρωνε. Τον τελευταίο καιρό, και ειδικά στις διακοπές, το φαινόμενο ήταν καθημερινό και πολύ ενοχλητικό μιας που δεν έστρωνε ούτε με power off και άνοιγμα ξανά, τις περισσότερες φορές, οπότε και στα καπάκια το έκλεινα κα…

• Παράθεση από spideman3: “@akkis Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Συντομεύσεις πλήκτρων και χειρονομιών δες εκεί τι θα βρεις πιθανόν Εκκίνηση βοηθού google. ” Το είχα τσεκάρει και αυτό και φυσικά είχα αφαιρέσει την ενέργεια με το παρατεταμένο πάτημα στο HOME button. Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά αυτή η ρύθμιση. Δεν πειράζει Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

• Παράθεση από makis1024: “Για δες εδώ από τον οδηγό του @George Kaggelaris εάν σε βοηθήσει στην απεγκατάσταση του Google search, δεν το έχω ψάξει , πιστεύω να κάνεις δουλειά. Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool ” Σε ευχαριστώ! Όμως δε θέλω να βγάλω το google search. Θέλω απλώς να μην ανοίγει αυτόματα με το slide-up

• Παράθεση από alvin1983: “Για το vault πας ρυθμίσεις, home screen & recents και το απενεργοποιείς από εκεί. Για το google θέλεις root και έναν root uninstaller απο το play store και το κάνεις απεγκατάσταση. ” Ευχαριστώ για την απάντηση, όμως στα Settings->Home & Recents δεν υπάρχει η επιλογή. Θυμίζω πως δεν έχω GTRV αλλά την τελευταία 9 stable από το εδώ. Για το θέμα του google search θα ήθελα να το κρατήσω σαν εφαρμογή, αλλά να "ξηλώσω" το gesture ώστε με slide-up να μην τρέχει.

• Καλημέρα στην κοινότητα! Έχω δύο απορίες μετά την επιστροφή μου σε MIUI 9 Stable, αυτήν της εδώ κοινότητας. 1) Μπορεί κάπως να απενεργοποιηθεί το App Vault. 'Εχω το Magisk εγκατεστημένο. 2) Μπορεί κάπως να απενεργοποιηθεί το slide-up gesture που μου ανοίγει το Google Search? Δε γουστάρω google search και ιδανικά θα ήθελα να βγεί. Από τις ρυθμίσεις δε βρήκα κάτι... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας

• Παράθεση από amavroudis: “Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Πέρασε οδηγούς Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Βάλε το τελευταίο twrp από εδώ με τον 2. τρόπο TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” Παράθεση από fog: “@akkis Καλησπέρα και χρόνια πολλά Αν δεν έχεις drivers στον υπολογιστή βάζεις από εδώ Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Κρατάς backup γιατί θα χάσεις ότι έχεις μέσα …

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Πως πάμε από την τελευταία Global Stable στην XTRV Dev? (όχι απαραίτητα την Aroma) Από τον updater του MIUI? *εχω το επίσημο recovery, όχι twrp και ξεκλείδωτο bootloader.

• Μπράβο σας για τη δουλειά που κάνετε! Είστε φοβεροί! Αν και μάλλον θα επιστρέχω σε LineageOS παρόλαυτα είναι εξαιρετικά τα νέα!

• Παράθεση από demakhs: “αν περάσει το 6-μηνο, χαλάνε?? δεν το γνώριζα αυτό... ” Καλημέρα! Όχι δε χαλάνε, αλλά συχνά πυκνά κάνε wipe cache / wipe dalvic cache για να είναι πάντα φρέσκο το κινητό =============== Μαι 9th 2017, 9:43am =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από akkis: “ο bootloader ή όχι; ” Θα το καταλάβεις στο reboot...Αν δεις να αναβοσβήνει θα εχει κλειδώσει... Δύσκολο βεβαια απο την πρώτη φορα... ” Τελικά δεν κλείδωσε. Όλα μια χαρά. Ξεκινάω το σετάρισμα Ευχαριστώ!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από akkis: “ο bootloader ή όχι; ” Θα το καταλάβεις στο reboot...Αν δεις να αναβοσβήνει θα εχει κλειδώσει... Δύσκολο βεβαια απο την πρώτη φορα... ” Ευχαριστώ! Με την πρώτη ευκαιρία θα αλλάξω τη ROM

• Παράθεση από geoanto555: “Καλα ειναι να κάνεις αυτό .. Με την ρομ που έχεις αν περάσεις twrp και supersu δεν θα χεις updates οπότε... ποιος ο λόγος??? ” Τέλεια, σε ευχαριστώ! από αυτή που έχω στην ελληνική dev θα μου κλειδώσει ο bootloader ή όχι;