Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.
-
Βάστα γιατί το μπέρδεψα Κατέβασα το twrp_kenzo_3.1.0-3_miui_hellas από λινκ της υπογραφής σου. Έχω όμως global dev (όχι του community, αλλά από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum). Ξεκλείδωσα και bootloader πριν λίγο. Άρα για να βάλω TWRP και μετά SU για root, θα πρέπει να περάσω πρώτα την ελληνική dev από το παρόν community και μετά TWRP από fastboot?
-
Αααα οκ, κατάλαβα κ σε ευχαριστώ για την απάντηση! Μόλις ξαναψήφισα με username akislaou
-
Τέλεια, είμαστε πρώτοι! Καλή χρονιά σε όλους! δεν κατάλαβα βέβαια, γιατί όλοι αναφέρετε εδώ το username που ψηφίσατε; Πρέπει να το αναφέρουμε κι εδώ για να είναι έκγυρη η ψήφος;;;;;
-
Παράθεση από filosofos77: “Παράθεση από akkis: “Καλημέρα και από εμένα! Δε είμαι και πολύ ενεργός στο forum, κυρίως στο myphone. Έχω CM13 την τελευταία snapshot και όλα καλά, εκτός από 1-2 πραγματάκια που με χαλάνε όταν συμβαίνουν (σπάνια βέβαια) όπως το αναβόσβησμα της οθόνης (συνεχόμενο) όταν κάποιος με καλεί ή όταν χτυπάει ξυπνητήρι, αλλά το σώζω με πάτημε στο Power button. Έχω ψωνίσει για τη σύζηγο ένα πρόσφατα το οποίο είχε κλασσικά θέμα με FP και κάμερα όταν πρωτοέβαλα CM13, αλλά με τον Ra…
-
Καλημέρα και από εμένα! Δε είμαι και πολύ ενεργός στο forum, κυρίως στο myphone. Έχω CM13 την τελευταία snapshot και όλα καλά, εκτός από 1-2 πραγματάκια που με χαλάνε όταν συμβαίνουν (σπάνια βέβαια) όπως το αναβόσβησμα της οθόνης (συνεχόμενο) όταν κάποιος με καλεί ή όταν χτυπάει ξυπνητήρι, αλλά το σώζω με πάτημε στο Power button. Έχω ψωνίσει για τη σύζηγο ένα πρόσφατα το οποίο είχε κλασσικά θέμα με FP και κάμερα όταν πρωτοέβαλα CM13, αλλά με τον Radon, έστρωσε. Βέβαια για κάποιο λόγο το FP δε μπ…
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία!
-
Ευχαριστούμε και καλή επιτυχία