Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.
-
Unbrick
Μήνυμακι εγω να παρω τα λεφτα μου πισω θελω μηπως βρω καποιο αλλο στα 35 ευρω που να κανει την δουλεια του σωστα γιατι πηρα ενα δεν εδειχνε μονο μαυρη οθονη το αλλαξα και το δευτερο εχει παλι προβλημα οποτε δεν μπορει να ειναι απλη συμπτωση....
-
Unbrick
ΜήνυμαΝαι απο Ελλαδα το πηρα !!
-
Unbrick
ΜήνυμαΑπο οτι εχω ψαξει και εχω δει κανονικα εχει το Android 4.4 αυτο που πηρα εγω μου λεει οτι εχει android 7 υπαρχει περιπτωση να ειναι πειραγμενο?
-
Unbrick
Μήνυματο OEM MXQ-4K
-
Unbrick
Μήνυμαγεια σας ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω unbrick σε tv box? Δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα δεν μπαίνει στο play store πετάει συνέχεια ότι έχει σταματήσει η λειτουργία του όπως και ο launcher και γενικά ότι προσπαθώ να κάνω.. Και το αγόρασα σήμερα δεν το έχω δουλέψει καθόλου!! Είναι άσχετο αυτό που ρωτάω αλλά γενικά πουθενά δεν βρήκα στα ελληνικά κάποια απάντηση!!
-
Εχω το xiaomi redmi note 4 ούτε εμένα έμπαινε στο 0 κατέβασα το opera browser και μπαίνει μια χαρά δοκιμάστε το !! =============== Ιαν 1st 2017, 7:17pm =============== Παράθεση από IloveAndroid111: “Πιο συγκεκριμένα μου βγάζει ακα ” κατέβασε το όπερα και μπες από εκεί εμένα με αυτό μπήκε κανονικά δοκίμασε το κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα