Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
xiaomi mi3
telspan - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπερα, Για το νεο MiHome Launcher κανουμε οτι και στις ρομ? Δηλαδη το βαζουμε στον φακελο download_rom και μετα απο εκει κανονικα?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤελικα ολα καλα. Περασα τα ελληνικα περασα και play store. Ημουν τελειως γκαβακας και δεν ειχα δει οτι στο ακριβως προηγουμενο θεμα ειχαν ασχοληθει ακριβως με αυτο..
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από telspan: “Το πηρα τελικα και εγω το δικο μου Xiaomi MI-3 απο Spemall με DHL και ολα πηγαν ρολοι. Το ειχα στα χερια μου σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα. Τωρα ομως θελω καποια βοηθεια σε καποια πραγματα. Θελω να βαλω τα ελληνικα και να σβησω τις κινεζικες εφαρμογες και να βαλω το google play. Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη. Ευχαριστω” Κανεις ρε παιδια? Καπου εψαξα και λεει να βαλω την ρομ σε SD card..
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από drillerkiller: “Φιλε το 16αρι πηρες;αν ναι,η 16αρα η εκδοση ποσα γιγα αφηνει ελευθερα στο χρηστη ;;;” Το 16αρι πηρα. Ετσι οπως το εχω τωρα με την κινεζο/αγγλικη εκδοση (δεν ξερω αμα θα εχει καμια αλλη διαφορα με την multilanguage) αφηνει χωρο 12,37 GB
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤο πηρα τελικα και εγω το δικο μου Xiaomi MI-3 απο Spemall με DHL και ολα πηγαν ρολοι. Το ειχα στα χερια μου σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα. Τωρα ομως θελω καποια βοηθεια σε καποια πραγματα. Θελω να βαλω τα ελληνικα και να σβησω τις κινεζικες εφαρμογες και να βαλω το google play. Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη. Ευχαριστω
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση: “Δες το αποπανω ποστ μου,με το λινκ του φορουμ και το ονομα του παιδιου.Καλυτερα να ρωτησεις εκεινον,γιατι αυτος αγοραζει συνεχως απο το spemall,και οπως ειπε με DHL,οπου λογω χαμηλου και πειστικου invoice δεν εχει χρεωθει τελωνειο.Προσωπικη εμπειρια με το μαγαζι δεν εχω,οποτε καλυτερα να βρεις εκεινον! ” Α σορρυ τωρα το ειδα το λινκ. Σε ευχαριστω
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση: “Ειναι ενα παιδι απο γειτονικο forum που παραγγελνει συχνα απο εκει με DHL μαλιστα,χωρις να εχει αντιμετωπισει προβλημα με το τελωνειο σε 15 περιπου αγορες.Αυτη την εβδομαδα πηρε και το Mi-3 απο εκει.Αν η παραπομπη μεσω λινκ στο εν λογω forum δεν αντιβαινει τους κανονες του παροντος,παρακαλω να μου πει καποιος mod ωστε να μπορεσεις να του εκφρασεις και καποιες αποριες αν εχεις για το μαγαζι αυτο.Υ.Γ.:Καλως σας βρηκα MIUIιτες της χωρας τουτης ” Γεια σου stratos_21 μπορεις να μου πεις κ…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος Xiaomi MI3. Οπως βλεπω εσεις προτεινεται το merimobiles με κλειστα τα ματια. Το βρηκα ομως και σε ενα αλλο σιτε οπου ειναι αρκετα πιο φθηνο http://www.spemall.com/XIAOMI-3-WCDMA-Smart-Phone-with-MIUI-V5-OS-Snapdragon-800-2-3GHz-Quad-Core-5-Inch-1920-1080-IPS-Retina-Screen-3G-GPS-Dual-Camera-OTG-2G-RAM_g.html# Το γνωριζεται αυτο το μαγαζι? Ευχαριστω