Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 76.

• καλημέρα σε ολη την κοινότητά. ανακάλυψα ένα πρόβλημα στο μι3 μου που φοραει την σταθερη 8.0.2.0 συμβαίνει να μου παραπονουνται ότι όταν μιλαω κανει διακοπες το κινητο. μαλιστα καποιοι το προσδιοριζουν ότι συμβαινει μετα από κανα λεπτο - διλεπτο. μαλιστα το εχο προγραμματισει να προτιμα τα 3G δικτυα. το ιδιο όμως συμβαινει και όταν του λες να λειτουργει με 2g. εχει ιδεα κανεις? πιθαναλογογω βεβαια ότι δεν φταει η ρομ. αλλα ας μου θυμισει καποιος παρακαλω για να πας τωρα σε developer κανο clear i…

• Για να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα καθόλου παιδιά. αναγνωρίζω ασφαλώς ότι στο backroynd ενδεχομένως είναι καλύτερη αλλά και η 7 ήταν εξ ίσου καλή. Παρατήρησα ότι τα αρχεία ζιπ μετά την εγκατάσταση τα εξαφανίζει (όπως τα windows στα αρχεία με την μορφή istall) μετά τη εγκατάσταση εξαφανίζονται. οι προηγούμενες ρομ διατηρούσαν και μετά την εγκατάσταση τα ζιπ αρχεία σαν αρχεία. τώρα οχι. στην αλλαγή των θεμάτων δεν μπορείς να κατεβάσεις πλέον μόνο boot animations η μόνο κουμπιά. πρέπει να κατεβάσε…

• τελικα ρε παιδια αυτο το μπερδεμα για το update τι ισχύει τελικα σε Μι3 ? απο την τελευταια 7 stable στη stable 8 τι πρεπει να γινει? ρεσετ η ενα απλο update apo to menou update?

• καλησπερα ξερω οτι απαντουνται ολα αυτα καθημερινα χιλιαδες φορες αλλα δειξτε υπομονη παρακαλω ρε παιδια νομιζω οτι τα εμπλεξα και πριν κανω κατι καταστροφικο ρωταω το εξης. για αναβαθμιση stable rom mi3 απο 7.5.3.0 σε σταβλε 8.0.2.0 την τελευταια stable τελως παντων πρεπει να γινει με φορματ αποκλειστικα (dalvik - chace - factory reset ) η ισχυουν xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ble-V8-0-2-0-Xiaomi-MI-3/ kai to link xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ble-V8-0-2-0-Xiaomi-MI-3/. θελω να πω γινεται και…

• super Huawei Play 5X KIW-UL00 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MSM8939 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB Smartphone

• xiaomi mi3 boot loop. booting failure

sirios6 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

την μπαταριά την έβαλα στο άλλο μι3 του φίλου μου που μου έδωσε τη μπαταριά , να ναι καλά ο φίλος μου που μου εμπιστεύτηκε να ανοίξω το νέο του κινητό, και έκανε και σε εκεινο τα ιδια. "boot loop" το οποίο δεν ήταν βεβαία, απλώς εγώ αυτό έβλεπα. αυτό που ηταν τελικά είναι η απέλπιδα προσπάθεια να μπουταρει το έρμο αλλά με ψ'οφια μπαταρία

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

Μήνυμα

τελικά ο miui art είχε δίκιο. είναι μόνο θέμα μπαταρίας . άνοιξα το μι3 ενός φίλου και έβγαλα τη μπαταρία του και αφού την συνέδεσα στο δικό μου ..έγινε η εκκίνηση κανονικά τσάμπα τόσες μέρες γ@@σα τι κινητό στις επανεγκατάστασεις λειτουργικού τη μια μετά την άλλη.. τσάμπα. τώρα εγείρεται βεβαία ένα άλλο ερώτημα γιατί η μπαταρία ¨χάλασε¨"

Μήνυμα

επίσης χωρις τη μπαταρια το φλασαρισμα μαλλον τελειωνει κανονικα αλλα δε κανει ρεβοοτ. αν βγαλω τη μπαταρια ,βαλω το καλωδιο και μπο ρικοβερυ και στο μεταξυ αφου μπω συνδεσω μπαταρια και επιλεξω ρεβοοτ συστεμ η bootloader αναβει το μι και μετα σβυνει η οθονη.

Μήνυμα

τελικα γραφει partition update ...failed to mount cache invalid arguent kai full selinux suport is present ...failed to mount cache invalid arguent

Μήνυμα

το μι3 συμπεριφερεται ως εξης. αν και ειναι φορτισμενο πληρως με τη μπαταρια δε μπαινει αουτε σε ρικοβερυ ουτε πουθενά. μπορω να το βαλω σε ρικοβερι μονο χωρις τη μπαταρια με το καλωδιο συνδεμενο ασφαλως σε η/υ η φορτιστη. αν με το καλωδιο κουμπωσω τη μπαταρια τοτε το ρικοβερυ μετα απο λιγο την αναγνωριζει και τη μετραει (100%) αν ομω βγαλω το καλωδιο σβυνει. μαλλον και τα αρχεια της μπαταριας σβηστηκαν υποθετω. απο της συνολικα 5-6 επανεγκαταστησεις ρομ μονο 2 ολοκληρωθηκαν αλλα δεν εκκίινησε τ…

Μήνυμα

cancro_images_5.9.1_20150826.0000.7_4.4_cn με αυτη σε ντος παλι μπουτ λουπ ( FAILED :remote : partition table doesnt exist) υπαρχει κανενας τεχνικος να το στειλω? κανενα σερβις χιαομι?

Μήνυμα

ενταξει ειμαι ανοικτος σε οποιαδηποτε βοηθεια αν και νομιζω το εχω ξεγραψει.. αν μπορεις να με βοηθησεις θα ημουν υποχρεος .πες μου ποτε και ανοιγω τεαμ βιου

Μήνυμα

δε φτανω εκει ακομα αφου η εντολες στο dos δε προχωρουνε

Μήνυμα

α το βημα που κολάει συμφωνα με τις οδηγιες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12396/

Μήνυμα

ναι δε εχω αντιρηση αλλα υπαρχει ενα βημα που δε ολοκληρωνεται μισο το κανω τωρα

Μήνυμα

οκ περιμενω

Μήνυμα

τον ξερω τον οδηγο αλλα δε προχωρισα γιατι το μυνημα ειναι διαφορετικο. δε μιλαει για μιςματς αλλα για remote partition doesnt exist αλλα οκ το δκιμαζω. δε μουλες σε παρακαλω ομως στο Dos αλλαζουμε directory h oxi? γιατι λεει ο οδηγος c/windows/system32> και μετα γραφει cd τι κανω ακριβως γιατι commant doesnt exist

Μήνυμα

δοκιμασα την ρομ που ειπες..και για αλλαγή πηρα αυτο αντι του επιτύχεις