Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 76.
-
ναι παιδια του αλλαξα οθονη αλλα αυτο πριν μια εβδομαδα. δουλευε κανονικα μεχρι χτες το ειχα στη φορτιση και το εβγαλα απο τη πριζα να απαντησω σε ενα τηλ. και αφου εγινε αυτο το αφησα στο τραπεζι και εβλεπα να σπαρταραει. προσπαθουσε να μπουταρει ε αυτα επισης να συμπληρωσω οτι δε εγινε καμια ζημια και γενικα το εχω κανει πολλς φορες
-
13956-6d0a6e3588b8c705339df21b0d18dabb3b64765a-96.png ξεβιδωνες το κινητο σου τις δυο βιδες στην καρτα sim, αφαιρώντας κάθε φορά το σφιχτά τοποθετημενο καπάκι ώστε να βγάζεις μπαταρία καθε φορά? Πριν δημιουργήσετε νέο Θέμα Συζήτησης, ελέγξτε μήπως το θέμα συζητείται ήδη αλλού, η έχει καλυφθεί στο παρελθόν. Χρησιμοποιείστε τη δυνατότητα "Εύρεσης" [Search] για να εντοπίσετε το υλικό που σας ενδιαφέρει ή θέλετε να δημοσιεύσετε ναι ακριβως αυτο, εβγαλα τις 8 βιδες απο το καπακι του καλυματος πανω απ…
-
ναι ακριβως οπως γραφει ο οδηγος και το αρχειο που μου εδςσεσ για το μι3 τζιφος δεν αντεχω αλλοπαω για υπνο........ελπιζω να εχω νεα αυριο
-
παιδιά επειδή έχω πραγματικά απελπιστεί διότι δεν βλέπω φως με καμία μέθοδο ούτε καν με το φλασάρισμα σε φαστ βοοτ !παρά το γεγονός οτι ηταν επιτυχες. τι άλλο μπορω να κάνω ? το μόνο που κανει ειναι να ανβοσβύνει τι mi logo μια φορά και αμέσως μετά το βοοτ inage (πάλι το mi είναι αλλά φωτίζεται ολη η οθόνη) δεν επικοινωνει ουτε με volume up kai power και αναγκάζομαι να βγάζω την μπαταρια για να σταματήσει το loop. οταν μενει κλειστό με volume down + power μπαινω σε φαστ βοοτ. αλλα κα αυτο αχρηστ…
-
ευχαριστω θα το ακολουθησω αν επικοινωνισω με τη συσκευη. το εβαλα να φορτισει οπως ειπε ο φιλος πιο πανω πασ και ξεκολησει απο το βοοτ loop.αν υπαρχει καμια αλλη συμβουλη ειμαι ολος αυτια
-
παιδια μπορω να παω απο την 6.3.24 κατευθειαν σε stable rom?
-
αποσυνδεσα και τη μπαταρια παλι τιποτα
-
παιδια σας παρακαλω τη βοηθεια σας. το μι3 μου κολησε σε βοοτ loop και δε εχο προσβαση πουθενα.προσπαθω να μπω στο recovery αλλα μολις εμφανιζεται η οθονη του recoveri αμεσσως γυρνα στο boot. eixa thn 6.3.24 ευχαριστω δεν αναστενεται με τιποτα. πατω και το volume down + power και εμφανιζεται η οθονη του φαστ μπουτ. μονο το λαγουδακι. και παραμενει εκει
-
εγω παιδια με το μι 3 αν και περασα πρωτα μια ασχετη ξενη ρομ και απο επανω την τρεχουσα ολα δουλευουν κανονικα μεχρι τωρα. μολις του αλλαξα και οθόνη - digitizer και πισω καλυμα αλλαζοντας χρωμα και ειναι αψογο. ...μονο που δεν μπορω να εγκαταστισω το here maps..
-
και εγώ παιδια με Μι 3 δεν τα εχω αυτα δοθλευει κανονικα.
-
ευχαριστω ρε παιδια για τη βοηθεια νομιζα οτι ημουν εξωγηινος ..ισως να βαζουε αμεσω λινκ να μη ψαχνομαστε? παντως με το search του androidfilehost και κανοντας copy paste το ονομα του αρχειου οπως μou το εδωσε ο φιλος δεν βρισκει τιποτα. εν τω μεταξυ αυτ'η που περασα ειναι 840 μβ και ειναι μια χαρα. εβαλε βεβαια κατι αηδιες google drive kai chrome και εκει υποπετυθηκα το λαθος
-
ναι πηγαινω και εκει ειναι το εικονιδιο του android filehost και το παταω να μου ανοιξει τη ρομ αλλα παιρνω το μηνημα πυ ειπα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εγώ πάλι δεν κατάλαβα που βρήκες αυτό το Link και έβαλες την συγκεκριμένη ROM. Αυτή που έβαλες δεν είναι η ελληνική. Την δική μας ROM μπορείς να την βρεις στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος ΕΔΩ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12582 ” πηγαινω στο android filehost και παιρνω μηνημα file not found. απο που την κατεβαζετε ρε παιδια?
-
τελικά πέρασα το την ρομ του Λικ ποιο πάνω αλλά δεν έχει ελληνικό μενού
-
παιδια το λινκ ειναι αυτο ? miui_MI3WMI4WGlobal_6.3.24_25e36bb9f3_6.0.zip | by CANCRO for Mi 4 για Mi 3W . και με το μπαρδ'ον να κάνω και μια ρητορικη ερώτηση απλώς.... γιατι οι ρομ ειναι ολες του cancro και δεν εχουμε και απο αλλους devs? απλως απορια. επισης αν καποιος καταφερε να εγκαταστισει το here maps αν παραθεσει τη διαδικασια παρακαλω. μου δοθηκαν οδηγιες σε 2 ρομ πισω αλλα δεν εβρισκα το ονομα του πακετου. αν καπιος γνωριζει παρακαλω ας δωσει οδηγιες πληρης ευχαριστω παιδια όπως και τη…
-
ευχαριστο τον φιλο για το λινκ με το here maps aαλλα τελικα το ονομα τουυ πσκετου πιο ειναι ??? το καταφερε κανεις? μηπως πρεπει να αναβαθμηισουν την εφαρμογή? αλλες αναλογες δουλευουν κανονικα
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Και εμένα το ίδιο !!! Σύμπτωση ;;;;; εμενα με ξυπνησε κανονικα παιδια Μι3 ”