Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-76 από 76.
-
Παράθεση από pkatsaras: “Το έχω ξανά αναφέρει αλλά δεν πήρα απάντηση. Εδώ και καιρό μου παραπονιούνται όσοι με παίρνουν τηλέφωνο ότι ακούγομαι με κοψίματα και παραμορφώσεις. Το πρόβλημα λύνεται για λίγο μόλις περάσω με clean install κάποια version αλλά επανέρχεται μετά από λίγο. Δεν νομίζω να είναι hardware γιατί το κάνει και με hands free. Έχω παρατηρήσει ότι δε λειτουργεί η αλλαγή καταστολής θορύβου από 2 μικρόφωνα σε 1. Το αλλάζω σε 1 και επανέρχεται στα 2. Υπάρχει άλλος που να το έχει παρατη…
-
το here maps δεν εγκαθίσταται καθόλου ούτε πρώτη ούτε δεύτερη εγκατάσταση ,τίποτα
-
η δουλειά πραγματικά καλή. Το πρωί σήμερα είχα μπαταρία 100. Πέρασα το νέο λειτουργικό και αμέσως πήγε στο 70.Τώρα το φορτίζω γιατί άδειασε. Παρατήρησα ότι όταν το άφηνα για περίπου 2 ώρες το ποσοστό παρέμεινε εκεί που το άφησα , όταν το άνοιγα ξανά , αλλά νομίζω ότι το ποσοστό κατέβαινε αναδρομικά.Ιράκ παρατηρήσω ξανά. Τελικά βρήκε κάνεις λύση για το here maps gps που δεν εγκαθίσταται?
-
καλησπέρα στο φόρουμ και από μένα. 2 πράγματα θέλω να ρωτήσω.κατ'αρχήν δε βρίσκω το Λικ για να κατεβάσω την ρομ.μάλλον αποσύρθηκε προς το παρών εκτός και κάνω λάθος στοandroid file hosting (mi3w).Kai δεύτερον το ότι δεν εγκαθιστά το. Here maps ξέρουμε το γιατί?. Φοράω 2 τον πίσω βέβαια αλλά ευελπιστώ να βρω την καινούργια.
-
HUAWEI HONOR 7 PLK-UL00 Hisilicon Kirin 935 2.2GHz Octa Core 5.2 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
nai ok einai safes se efxaristo kai pali
-
efxaristo..diladi einai marshmelow swsta?
-
ρε παιδια με το μπαρδον γιατι μπερδευτικα εδω. πηγα στο λινκ να κατεβασω gia to mi3 ρομ και βλεπω 1 xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.2.25.zip 2 xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.2.25.zip 3 xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-6.2.25.zip ποιο επεισοδειο εχασα ρε παιδια? ποιες οι διαφορες τωρα ? τι να κατεβασω? tnx in dvance
-
xiamomi mi3
sirios6 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕ αϊ στο διάλα. παιδια σας αγαπω !!! σας ευχαριστω
-
xiamomi mi3
Μήνυμαta exv kanei ola ayta.. malista shmera prosuesa nea foto sto almpoum kai exafanistike ka ayth
-
xiamomi mi3
Μήνυμα<p>i know..tipota omos</p>
-
xiamomi mi3
Μήνυμαoxi....τιποτα..δε φαινονται πουθενά
-
xiamomi mi3
Μήνυμαρε παιδια καλησπερα. εχω ενα προβλημα με το κινητο. εβαλα κατι φωτο στο κρυφο αλπλουμ και καλα και χαθηκαν τελειως, και ενω ενεργοποιω απο το μενου την επιλογη εμφανιση κρυφων αλμπουμ δεν εμφανιζει το καταλογο οπως θα επρεπε. τωρα εβαλα την τελευταια εκδοση 5 7 16 αλλα τα ιδια και εδω.να προσθεσω οτι δεν εβαλα κωδικο αλλα ασφαλως δε σχετιζεται. που ειναι οι φοτο οεο?. ενυ τιπς γουελκαμ !!
-
GTv
Μήνυμαme thn GTV 543 kai to mi3 kaneis?
-
ναι μπορεις απο το recovery νακάνεις ρεστορε αφου πριν εχεις κανει μπακ απ
-
GT V 5.4.3
Μήνυμαρε παιδια καλησπερα. Περασα την νεα ρομ σε Μι3 GTV 543 αλλα δεν ειναι rooted.Πως Γινεται? Γιατι ομως υποτιθεται οτι ειναι ηδη. Επισης κατα την εγκατασταση χαθήκαν αρχεια. εχει κανεις ανάλογη εμπηρεία? Εν τω μεταξυ πλεον εχω μονο custom rom που ειναι καλυτερα σε συστημα 1 η 2 να ειναι εγκατεστημένη? για να δοκιμάσω αλλες ρομ non miui πρεπει να ειναι ενεργο το TRB true real boot?. πως μπορω να έχω μια μονιμη miui εγκατεστημενη και να δοκιμαζω άλλες στο αλλό συστημα? που υπαρχουν αλλες ρομ non miui…