Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 59.

• οχι το εχω κανα μηνα με την 12 και σημερα μολις μου ηρθε αυτη η καινουρια ενημερωση.

• Καλημερα!Δεν εχει τιποτα τρελες διαφορες με το 11.προσωπικα μου φαινετε οτι η μπαταρια ειναι σε καλυτερα επιπεδα καταναλωσης,επισης ωραια λειτουργια ειναι τα αναδυομενα παραθυρα.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο τωρα και ουτε με το που σου ερχετε λες "ουαου" ειναι σαν να σου ερχετε γιατι πρεπει να ερθει ενα πραμα!

• Καλημερα σας να επισυμανω οτι το προβλημα με τγν αυτοματη φωτεινοτητα παραμενει... Σε miui 12

• Μου ηρθε εχθες η αναβαθμιση μεσω ota σε miui 12.εκανα την αναβαθμιση και ολα κομπλε.δεν μαρεσει λιγο που αλλαξανε το μενου της καμερας αλλα ενταξει ειναι θεμα συνηθειας!

• φιλε καλησπερα,το μονο που θα επισημανω ειναι οτι οι φωτο που εχεις τραβηξει με μακρο ειναι εστιασμενες λαθος και απο λαθος αποσταση!πρεπει να πας ποιο κοντα στο αντικειμενο,οι φωτο σου-αυτες με το μακρο-φαινονται απο πολυ μακρυα τραβιγμενες και δεν εστιαζει στο σωστο σημειο ο φακος,φιλικα παντα

• ο φακος 64 mp δεν μπορει να πιασει τις ινες του παντελονιου με τιποτα και ας το βαλεις μεχρι εκει που μπορει να εστιασει,ενω το μακρο τις πιανει,καταλαβαινεις την διαφορα? Αν οχι δοκιμασε το σε ενα παντελονι σου.επισης τραβα μια φωτο με μακρο πολυ κοντινη και τραβα και μια με την 64 απο το σημειο που δεν θολωνει-οσο ποιο κοντα μπορεις-θα δεις οτι και παλι το μακρο υπερισχυει.κανε αυτο που μου ειπες να δοκιμασω στο προηγουμενο σου ποστ και δες το μονος σου γιατι εγω το δοκιμασα και παλι υπερισχυε…

• Δες αυτα τα δυο παραδειγματα απο το παντελονι μου σε αποσταση 2 εκατοστων τραβηγμενες,η μια ειναι με μακρο και η αλλη με 64mp.απο οτι βλεπεις χωρις μακρο δεν εστιαζει σε τετοια αποσταση δοκιμασε το και εσυ για να καταλαβεις την διαφορα. IMG-20200617-150659 — ImgBB IMG-20200617-150652 — ImgBB

• Με την 64mp δεν μπορεις να πας κοντα σε ενα αντικειμενο χ ωρις να θολωσει,οταν λεω κοντα εννοω στο εκατοστο.αντιθετα ο φακος του μακρο μπορει να εστιασει σε τοσο κοντινη αποσταση

• Παράθεση από amavroudis: “Σοβαρα; Αλλάζει η λεζάντα; Δε το είχα προσέξει... ” ναι αλλαζει κανε μερικα κλικ να δεις!

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από probug: “λενε 64mp κατω αριστερα ” Οτι και να κάνει αυτό θα λέει...Δεν αλλάζει αυτό... Μόνο αν το αλλαξει μόνος του... ” οχι,αν ηταν με μακρο εστω μια απο τις 2 δεν θα το εγραφε αυτο,δοκιμασε το να δεις

• Παράθεση από leas1968: “Δεν είναι δυο ίδιες φωτό. Είναι δύο διαφορετικές με διαφορά χρόνου μικρή αλλά και στο μέγεθος του αρχείου. Απλά η λιβελούλα (αν το λέω σωστά) ήταν πολύ φιλική και δεν έφευγε (Σπάνιο :-)) Κατέβασέ τες και κάνε ζουμ και θα δεις τις διαφορές. Στην 64mp βλέπεις ακόμη και τις λεπτομέρειες στα ποδαράκια της που είναι δύσκολο να τις δεις με γυμνό οφθαλμό που λένε. ” φιλε μου και οι δυο φωτο που εχεις ανεβασει λενε 64mp κατω αριστερα για αυτο επιμενω και λεω οτι ειναι λαθος αρχει…

• Παράθεση από Harrytzo: “Εγώ πάντως με τον macro δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένος. Η ανάλυση είναι αίσχος όποτε τον έχω χρησιμοποιήσει. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk ” το μακρο εχει χαλια αναλυση αν τραβας μακρινη φωτο,η συγκεκριμενη λειτουργια ενδεικνυται για πολυ κοντινες φωτο και μονο

• βασικα βλεπω δυο ιδιες φωτο,εχεις κανει λαθος και εχεις ανεβασει το ιδιο αρχειο!

• Auto brightness

probug - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Περασα το lower brightness απο το playstore το εβαλα στο on και δεν μου εχει ξανακολλησει η φωτηνοτητα,αν θελετε δοκιμαστε το

• Καλημερα,βλεπω και εγω χαμηλες ταχυτητες με βονταφον τσεκαρα τα παραπανω που εχει ανεβασει ο φιλος και ηταν ειδη ρυθμισμενο ετσι,οποτε δεν με βοηθησε καπως. Δεν ξερω τι συμβαινει πραγματικα.να πω πως οταν μπαινω twitch ας πουμε να παρακολουθησω ενα livestream δεν μπορω να δω πανω αππ 480p αναλυση κολλαει το βιντεο ολη την ωρα.ενω σε Yt δεν εχω θεμα

• Auto brightness

probug - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

εχω το ιδιο θεμα ακριβως μετα το τελευταιο update (android 10--- 11.0.4 stable) μετα απο επανεκινηση διορθωνεται αλλα μετα απο καποιες ωρες δεν δουλευει παλι,κολλαει στο χαμηλοτερο επιπεδο η καπου στην μεση και δεν φτιαχνει

• Δεν ειναι λυση αυτη νομιζω...παντα εχω τον αθτοματο φωτισμο σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα μεχρι τωρα.εκτος κα8 αν εννοεις να τον απενεργοποιησω μεχρι να βγει φιξ

• Καλημερα απο προχθες μου ηρθε ενημερωση miui 11.0.4 και την εκανα(stable) εχω θεμα με τον αυροματο φωτισμο κολλαει στο χαμηλοτερο με αποτελεσμα να μγν ωλεπω τιποτα...επανερχετε μονο με επανεκινηση... Τι μπορω να κανω ειναι σπαστικο πολυ

• Root Redmi note 3 PRO [Solved]

probug - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Μπορει να μου πει καποιος που θα βρω το lazyflasher? Γιατι αυτο που ειναι ανεβασμενο στην προηγουμενη σελιδα δεν δουλευει ο συνδεσμος