Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.

• Root Redmi note 3 PRO [Solved]

probug - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Σου το έγραψα επάνω. Κάθε φορά που θα κάνεις αναβάθμιση θα χάνεται το twrp. Πέρασε το ξανά και βάλε lazyflasher ή magisk root. Επίσημη με twrp δεν είχες επάνω; Για θύμισε μας. ” ναι επισημη με twrp. αλλα οπως εγραψα με το που κατεβαζω την ρομ και κανω επανεκινηση μπαινει μονο του σε twrp και πρεπει να κανω reboot μεσω twrp χωρις να κανει την αναβαθμιση κανει reboot σε miui 9 ακομα!

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Επίσης πρόσεξε ότι κάθε φορά που θα κάνεις αναβάθμιση θα χάνεται το twrp και θα γυρίζει σε stock recovery. Και θα πρέπει να το περνάς εσύ. Γιατί θέλεις twrp; Καταλαβαίνεις τι κάνεις;;; ” τελικα δεν περασα την ρομ... σημερα μου ηρθε η επισημη αναβαθμιση stable σε miui 10 την κατεβασα κανονισα αλλα οταν παταω επανεκιννηση για να την εγκαταστησει μπαινει στο μενου του twrp και δεν μου περναει την ρομ... τι μπορω να κανω για αυτο?

Μήνυμα

περασα το Lazer.... του εκανα wipe davlic cache και ναι ανοιξε σε ευχαριστω παρα πολυ

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Επίσης πρόσεξε ότι κάθε φορά που θα κάνεις αναβάθμιση θα χάνεται το twrp και θα γυρίζει σε stock recovery. Και θα πρέπει να το περνάς εσύ. Γιατί θέλεις twrp; Καταλαβαίνεις τι κάνεις;;; ” βασικα θελω να περασω custom rom αλλα δεν εχω παρει τα αρχεια μου μπακ απ

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Twrp με official rom δε πάνε μαζί: bootloop... Θέλει custom rom για να συνεχίσεις. Τώρα θέλει να μπεις στο twrp και να περάσεις το lazyflasher.zip για να ανοίξει. Θα το βρεις εδώ στο φόρουμ. lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip - Google Drive ” με εσωσες φιλε

Μήνυμα

με ξεκλεισωτο bootloader περασα το twrp οπως λεει ο φιλος ποιο πανω με αποτελεσμα να κολλησει στο Mi logo....υπαρχει λυση να ξεκολησει γιατι εχω αρχεια μεσα στο τηλεφωνο?δεν ανοιγει με τιποτα,ενω μπηκα κανονικα σε twrp με το που πατησα reboot κολλησε στο Mi logo

• καλημερα στο φορουμ. εχω kate και μου εχει ερθει η αναβαθμιση σε 8.5.2.0 την εχω εγκαταστησει κιολας.μην με ρωτησετε αν εχω σιγουρα το Kate ναι αυτο εχω.ειμαι σε stable και θα ηθλεα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος οδηγος για ροοτ καθως δεν βρισκω για kate αλλα μονο για kenzo.?

• παιδια προσπαθησα με τον οδηγο να περασω την global rom και αφου ολα εγιναν μια χαρα στο τελος εγραψε flash done και αφου πηγα να ανοιξω το κινητο εχει κολλησει στο logo της mi που γραφει απο κατω android Και δεν ανοιγει με τιποτα απλα φορτωνει... τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? το κινητο μου ειναι η kate εκδοση μια βοηθεια edit: απιστευτο ανοιξε μετα απο 20 λεπτα αναμονης. ελεος,αλλα ολα καλα

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

λοιπον μετα απο πολυ ψαξιμο και αφου μου εχουν βγει τα ματια εξω εδω και 2 μερες καταφερα να μπω στο recovery αλλα απο εκει και περα αν περασω custom recovery δεν γινεται να μπω για να περασω αλλη ρομ. ξερει κανεις τιποτα?

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

Παράθεση από aleksgiab: “Βρες ένα ρεκοβερυ από xda ή από γοογλε για την συσκευή σου...” μα αυτο ειναι το θεμα δεν περνιεετε το ρεκοβερυ χθες εψαχνα απο τις 4-5 το μεσημερι μεχρι το βραδυ στις 11 που ξανα ανοιξε η συσκευη δεν βρηκα απολυτως τιποτα που να μπορω να φλασαρω...

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

Παράθεση από aleksgiab: “en.miui.com/download-193.html V6 μόλις την βγαλανε...” ναι οκ την βγαλανε πως να την φλασαρω αφου δεν μπαινει η συσκευη στο recovery το μαμα?

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Μην τα παρατάς φίλε μου. Μήπως υπάρχει κάποιο flash tool που χρησιμοποιείται για φλασάρισμα ρομ της συγκεκριμένης συσκευής;; Το έχεις ψάξει αυτό;;” το τηλεφωνο ανοιξε τελικα χωρις να κανω τιποτα... (ελα κινεζε στον τοπο σου). το θεμα ειναι οτι δεν εχει recovery το τηλεφωνο και απο εκει ξεκιναει ολο το κακο

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

το κινητο μαλλον παει για πεταμα αν εχει κανεις καμια λυση να προτεινει καλοδεχουμενη. ευχαριστω. το κινητο δεν μπαινει σε recovery το κινητο δεν ανοιγει να φορτοση την ρομ και αυτα επειδη εκανα μια επαναφορα ρυθμισεων

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεεων μεσω του μενου. και το κινητο δεν ανοιγει καν... μενει στο logotypo του nubia.... δηλαδη υμαρτον

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

ωραια

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

απο το μεσημερι παιδευομαι δεν μπορω να κανω τιποτα δεν μπορω να γραψω το recovery αυτο ειναι το θεμα μου...

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

το εχω κανει αυτο και δεν γινετε τιποτα

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

με αυτην την ρομ δεν μου αναγνωριζει ο υπολογιστης (windows 8.1) το κινητο... τι διαολο γινετε? δεν γινετε τιποτα μπορει καποιος να βοηθησει το τηλεφωνο δεν αναγνωριζετε απο το pc πρεπει να περασω καποιο προγραμμα τιποτα drivers? και αν ναι που θα τους βρω? παληκαρια μπορει να βοηθησει καποιος δεν μπορω να βρω τον τροπο με τιποτα να του περασψ recovery...

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

οκ θα το ψαξω

• nubia z5s mini

probug - - ZTE

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από probug: “δεν μπαινει με αυτον τον τροπο το δοκιμασα... εκτος και αν θελει να περασω παλι ροοτ .” Η εισαγωγή στη recovery δεν έχει να κάνει με το root... Όλες οι συσκευές μπαίνουν στη recovery άσχετα αν είναι root ή όχι...” οπως και να εχει δεν μπαινει με τιποτα.... πως παιρναω recovery twrp τωρα οεοε?