Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
nubia z5s mini
Μήνυμαδεν μπαινει με αυτον τον τροπο το δοκιμασα... εκτος και αν θελει να περασω παλι ροοτ .
-
nubia z5s mini
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από probug: “το θεμα ειναι τωρα οτι δεν μπορω να μπω στο twrp... ξερει κανεις πως?” How to enter Zte Nubia Z5S mini NX405H recovery mode Power off your device. Boot in recovery mode by pressing and holding Volume Down and Power Button at the same time. Release all buttons when the Zte Nubia Z5S mini NX405H screen flickers and in a few seconds the Recovery screen will appear.” ευχαριστω αλλα τι παει να πει το when screen flickers???
-
nubia z5s mini
Μήνυματο θεμα ειναι τωρα οτι δεν μπορω να μπω στο twrp... ξερει κανεις πως?
-
nubia z5s mini
Μήνυμαλοιπον περασα σημερα την v6 αλλα δυστηχως τα εχει μισα εεληνικα μισα αγγλικα + δεν εχει ραδιο . αρα θα ξαναγυρισω στην αλλη που ειχα. edit :ψεματα εχει ραδιο αλλα μονο και μονο που ειναι μισα εεληνικα μισα αγγλισα +οτι δεν εχει Playstore με κανει να γυρισω στην αλλη
-
nubia z5s mini
Μήνυμαcaeser και εγω αυτα που βλεπεις βλεπω αλλα αν πατησεις να κατεβασεις το 1ο λινκ σου βγαζει ολα αυτα που παρεθεσα προηγουμενως
-
nubia z5s mini
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αυτό είναι ένα απλό Copy - Paste και καμμιά φορά δεν είναι ακριβές. Στο 99,999% των ROM από το xiaomi.eu, περιέχουν και τις δικές μας μεταφράσεις. ^^” σε ευχαριστω για τις απαντησεις. τωρα θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο πριν την περασω. το κινητο εχει περασμενη την cmod και εχει περασμενο TWRP recovery αλλα ειναι στα κινεζικα... μπορω με το twrp να περασω αυτην την ρομ? υπαρχει καποια εκδοση του twrp για την συσκευη μου στα αγγλικα?
-
nubia z5s mini
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όλες οι ROM που βγάζει το xiaomi.eu παίρνουν τις δικές μας μεταφράσεις στα Ελληνικά. Οπότε λογικά θα έχεις και Ελληνικά. ;)” κατω στα σχολια λεει αυτο : MD5 sum : -Σημειώσεις :Google AppsΣτην ROM συμπεριλαμβάνονται τα Google Apps.Πρώτα φλασάρουμε την ROM REBOOT MultilangueΗ συγκεκριμένη ROM περιλαμβάνει μόνο Κινέζικα και Αγγλικά και δεν έχει τα Ελληνικά... Διαδικασία Flash Οδηγίες Εγκατάστασης.
-
nubia z5s mini
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Πάτησε αυτό το link. Και κατέβασε την πρώτη rom. Το πρώτο link βλέπω δε δουλεύει οταν πας να την κατεβάσεις.” βασικα αυτη απο οτι ειδα δεν πρεπει να εχει ελληνικα ε?
-
nubia z5s mini
Μήνυμαβασικα το λινκ που μου εδωσες παραπαω πατησα και μπηκα σε αυτον το .zip που μου εγραψες εσυ 2 ποστ ποιο πριν που λεει: xiaomi.eu_multi_NX403A_4.8.8_jb-4.2.zip
-
nubia z5s mini
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Όταν λες 5άρα εννοείς Lollipop? Αν ναι νομίζω δύσκολα θα βρείς. Κοίτα αυτό το λινκ.. έχει MIUI V6 έκδοση για τη συσκευή σου. Για να αποφασίσεις πάντως νομίζω πρέπει να τις δοκιμάσεις. Να δεις εαν λειτουργούν όλα (έστω αυτά που σε ενδιαφέρουν) σωστά. ;)” κοιτα λιγο ποιο πανω αυτα που εγραψα μπηκα στα σωστα? και αν ολα αυτα τι ειναι? ναι λολιποπ εννοω
-
nubia z5s mini
Μήνυμαμπηκα στο λινκ και ειδα αυτα ../ 5.6.11/ 12-Jun-2015 03:05 - 5.6.18/ 19-Jun-2015 14:11 - 5.6.25/ 26-Jun-2015 03:02 - 5.7.16/ 17-Jul-2015 02:51 - 5.7.2/ 03-Jul-2015 16:11 - 5.7.23/ 24-Jul-2015 16:19 - 5.7.26/ 28-Jul-2015 04:02 - 5.7.31/ 01-Aug-2015 19:28 - 5.7.9/ 10-Jul-2015 10:42 - 5.8.20/ 24-Aug-2015 03:37 - 5.8.6/ 07-Aug-2015 07:03 - awstats-icon/ 19-Jul-2014 21:00 - awstatsicons/ 19-Jul-2014 21:00 - icon/ 19-Jul-2014 21:00 - mikey/ 09-Aug-2014 19:22 - stats/ 28-Oct-2014 05:08 - index.php 17-N…
-
nubia z5s mini
Μήνυμαα ειναι 4.2? καμια 5αρα δεν παιζει ε?
-
nubia z5s mini
Μήνυμαη ρομ που κατεβαζω ειναι αυτη σωστα? xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/ και ειναι το λινκ που λεει xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.8.20.zip αυτα ειναι γιατι δεν πολυκαταλαβαινω ετσι οπως ειναι γραμμενα
-
nubia z5s mini
Μήνυμαναι ραδιο υπαρχουν στο google play αλλα μονο μεσω ιντερνετ και οχι εφαρμογη με fm με τα ακουστικα
-
nubia z5s mini
Μήνυμαναι με εφερες εσυ , σε ευχαριστω πολυ για την ευκολια. τωρα παμε στο θεμα μας. βασικα αυτη που εχει το τηλεφωνο εχει ελληνικα απλα δεν εχει ραδιο.. τωρα δεν ξερω ακριβως τον τροπο απο την cyanogen να παω στην mui αυτο ειναι το θεμα μου
-
nubia z5s mini
Μήνυμααν ξερει κανεις παληκαρια δεχτες οι προτασεις
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από probug: “γεια χαρα σε ολους. μολις σημερα αγορα ενα nubia z5s mini για την γυναικα μου μεταχειρισμενο. το πηρα το κινητο με μια ρομ cyanogenmod θελω να ρωτησω πως πως θα το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση η αν ετσι οπως ειναι με αυτην την ρομ μπορω να του περασω καποια αλλη για αυτο το κινητο και που μπορω να την βρω την ρομ και τις οδηγειες για να την περασω. θελω να εχει ελληνικα μεσα ομως! βασικα αν δεν γραφω στο σωστο θεμα με συγχωρειτε αλλα ειμαι νεος …
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
Μήνυμακαλος σας βρηκα παιδια ελπιζω σε μια καλη διαμονη
-
γεια χαρα σε ολους. μολις σημερα αγορα ενα nubia z5s mini για την γυναικα μου μεταχειρισμενο. το πηρα το κινητο με μια ρομ cyanogenmod θελω να ρωτησω πως πως θα το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση η αν ετσι οπως ειναι με αυτην την ρομ μπορω να του περασω καποια αλλη για αυτο το κινητο και που μπορω να την βρω την ρομ και τις οδηγειες για να την περασω. θελω να εχει ελληνικα μεσα ομως! βασικα αν δεν γραφω στο σωστο θεμα με συγχωρειτε αλλα ειμαι νεος εδω