Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.

• boot unlock

mpafrinho - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

οκ θα το επιχειρησω κ οτι γινει

• boot unlock

Μήνυμα

αν τελικα το ξεκλειδωσω θα ειναι ευκολο ν περασω καινουρια ρομ??δν ξερω πολλα απο υπιλογιστες κλπ

• boot unlock

Μήνυμα

καλησπερα...εχω εδω κ ενα μηνα το mi5 με official global stable rom... ειμαι ευχαριστημενος απ τι κινητο με μονο παραπονο την ενταση του ηχειου σε μουσικη βιντεο κλπ...οτι λυση εχω βρει στο ιντερνετ πρεπει ν εχεις ξεκλειδωμενο κινητο για να την εφαρμοσεις....υπαρχει καποια λυση να βελτιωσω την ενταση του κινητου μου χωρις να το ξεκλειδωσω??

• ειδοποιησεις facebook [SOLVED]

Μήνυμα

τον ειδα χθες αυτο τον οδηγο αλ δν αλλαξε κατι...τεσπααα μπορει ν στρωσει με καμια αναβαθμιση αργοτερα

Μήνυμα

το εψαξα χθες αρκετα στο ιντερνετ αλλα οτι δοκιμασα δν μ ελυσε το προβλημα Screenshot_20170223154851948_com.and.png

Μήνυμα

πηρα το mi5 πριν 6 μερες αλλα δε μ εμφανιζει τις ειδοποιησεις στο εικονιδιο του facebook στην 'επιφανεια εργασιας,"...μονο οταν μπω στο fb μονο τοτε μ δειχνει οτι ειχα καποια ειδοποιηση...εψαξα αλλα δε βρηκα πως ρυθμιζεται...ξερει κανεις??

• αγορα mi 5

Μήνυμα

εχετε να μου προτεινετε καποιο εμπιστο κινεζοσαιτ??κ με ποια rom να το προτιμισω?? official global ...international?? ή καποια αλλη???

• xiaomi mi5

Μήνυμα

καλημερες σε ολους...ενδιαφερομαι εδω κ λιγο καιρο για αγορα του mi5...το εχω βρει στο geekbuying με 215€ που ειναι καλη τιμη...για να βαλω μετα την ελληνικη rom ειναι δυσκολο???δε το εχω και πολυ με θεματα τεχνολογιας...θα το καταφερω??υπαρχει βιντεο με οδηγο για το πως να ξεκλειδωσω το bοot κ πως να βαλω μετα την ελληνικη rom??

• xiaomi mi5

Μήνυμα

καλημερες σε ολους...ενδιαφερομαι εδω κ λιγο καιρο για αγορα του mi5...το εχω βρει στο geekbuying με 215€ που ειναι καλη τιμη...για να βαλω μετα την ελληνικη rom ειναι δυσκολο???δε το εχω και πολυ με θεματα τεχνολογιας...θα το καταφερω??