Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.

• TWRP και mount

kostas km - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από iAmLiakos: “Ο λόγος που σου έσβηναν τα πάντα είναι επειδή έκανες και το wipe data που είναι όλα τα αρχεία σου(data partition). ” Αυτό ακριβώς που λεει ο iAmLiakos και να προσθέσω ότι το ''default'' ειναι το factory reset που κανεις swipe και σου σβήνει data,cache,dalvik cache.Την επόμενη φορά που θα μπεις στο TWRP διαβαζε τι γράφει όταν μπεις στην καρτέλα WIPE μεσα και θα καταλαβεις ” Ok κάτι τέτοιο υποψιαζομουν μέχρι που μπηκα στο andvanced wipe κι ελεγε intern…

• TWRP και mount

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “κάνε swipe όταν σου το ξαναβγάλει και θα σταματήσει να σε ρωτάει. ” Τι εννοείς; Τι ακριβώς κάνει το mount έχει καμία σχέση με το 2ο μου ερώτημα;

• TWRP και mount

Μήνυμα

Φίλοι και φίλες εχω κάποιες απορίες. 1ον Τι είναι το mount που με ρωτάει να κάνω οταν μπαινω σε recovery mode με το Twrp 2ον Εχω βάλει τις τελευταίες 4 dev. roms δεν κανω mount που μου ζητάει. Κανω to default wipe (data cache και dalvik cache) και μου σβήνει τα πάντα σε αρχεία δικά μου απο την εσωτερική μνήμη... Κανω κατι λαθος;

• οχι μόνο κινητά φαντάζομαι... MINIX NEO Z64 Intel Z3735F 1.33GHz 64-bit Quad Core 2GB RAM 32GB ROM Android 4.4 Smart TV Box Support WIFI/RJ45/HDMI/XBMC online - coolicool

• Καλήμερα, καλήμερα είστε φοβεροί. Ερώτηση ίσως λίγο χαζή. Επειδή βαριέμαι να ξανά περάσω τις εφαρμογές μου όλες αν κάνω back up σε προηγούμενη ROM και το επαναφέρω με τη καινούρια (το back up) υπάρχει κάποιο πρόβλημα; αφού πρέπει πριν την εγκατασταση να κάνουμε wipe dalvic cache σωστά;

• Πρόβλημα με WIfi

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και δεν το ξανά έκανε. Θα βάλω και την τελευταία stable rom όμως. Αυτή δεν είναι η τελευταία stable: xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.8.0; A και κάτι άλλο τι έκανα λάθος και το το θέμα μου είναι offtopic?

• Μάγκες και μάγκισσες. Όταν τα παιδιά λένε κάντε καθαρή εγκατάσταση κάντε το. Βάλτε τη τελευταία stable και το τηλεφωνακι πετααάααααει.....

• Πρόβλημα με WIfi

Μήνυμα

• Παράθεση από kostas km: “Καλημέρα Εχω εδω και 2 ημέρες το redmi note 2 prime. Εχω βάλει τη τελευταία ελληνική stable rom. Το προβλημα ειναι πως μετά από επανεκκίνηση χάνει τους ήχους κλησης και ξυπνητήρι απο τη μουσική που εχω βάλει. Να σημειώσω οτι η ηχοι είναι περασμένοι στη καρτα sd. Επίσης μετα απο επανεκκίνηση ποση ram ελεύθερη πρέπει να εχω; Ευχαριστώ ” Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;;

• Παράθεση από kostas km: “Παράθεση από Graydath: “Δηλαδή το έχεις ενεργοποιημένο απο τον πάροχο, έχεις ρυθμίσει απο τις ρυθμίσεις sim προτεινόμενος τύπου δικτύου 4g και να δουλεύει το internet στη συγκεκριμένη sim και πάλι τίποτα?? Δοκίμασε να αλλάξεις μεταξύ τους τις κάρτες. Επίσης κάπου μέσα στο θέμα(δεν ξέρω πως κάνουμε search μέσα στο θέμα) είχε ανεβάσει ο @GR_Macedon κάποια screenshot απο engineer mode πως θα έπρεπε να σου δείχνει τα band, τσέκαρε και αυτο. Αν και πάλι τίποτα δυστυχώς δεν ξέ…

• Παράθεση από Graydath: “Δηλαδή το έχεις ενεργοποιημένο απο τον πάροχο, έχεις ρυθμίσει απο τις ρυθμίσεις sim προτεινόμενος τύπου δικτύου 4g και να δουλεύει το internet στη συγκεκριμένη sim και πάλι τίποτα?? Δοκίμασε να αλλάξεις μεταξύ τους τις κάρτες. Επίσης κάπου μέσα στο θέμα(δεν ξέρω πως κάνουμε search μέσα στο θέμα) είχε ανεβάσει ο @GR_Macedon κάποια screenshot απο engineer mode πως θα έπρεπε να σου δείχνει τα band, τσέκαρε και αυτο. Αν και πάλι τίποτα δυστυχώς δεν ξέρω... Απλα σιγουρέψου για…

• Παράθεση από bandit: “Παιδιά ο αδερφός μου χάλασε το ηχείο( το πάνω ,το φύσηξε να το καθαρίσει απο γρεζια ) του στο redmi note 2 έχετε καμία ιδέα που μπορεί να το φτιάξει Αθήνα ? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αιγαλεω πανορμου 8 mobile experts ή expert mobiles καπως ετσι... Εχω περάσει απο εκει και το εχω δει δεν εχω κάνει επισκευή...

• Καλημέρα Εχω εδω και 2 ημέρες το redmi note 2 prime. Εχω βάλει τη τελευταία ελληνική stable rom. Το προβλημα ειναι πως μετά από επανεκκίνηση χάνει τους ήχους κλησης και ξυπνητήρι απο τη μουσική που εχω βάλει. Να σημειώσω οτι η ηχοι είναι περασμένοι στη καρτα sd. Επίσης μετα απο επανεκκίνηση ποση ram ελεύθερη πρέπει να εχω; Ευχαριστώ

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kostas km: “Έχεις δίκιο άλλα εγώ έκανα κάτι άλλο... Εργοστασιακες ρυθμίσεις... έστησα όλα τα κινέζικα (δυστυχώς μαζί και κάποια ελληνικά όπως το swiftkey) στο τοίχο... και μπαμ!!!! ” Το swiftkey θα το χρειαστείς... είναι πολύ καλό "εργαλείο". Μπορείς εύκολα να το ξανακατεβάσεις από το Googleplay και να το κάνεις και πάλι εγκατάσταση... ” Αυτο θα κάνω ήδη μου λείπει...

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kostas km: “Περιμένω να σκάσει μύτη η Ελληνική miui.... βλέπω μια μπάρα να προχωράει αργά και υπομονετικά... Σαν ταινία του Αγγελόπουλου πάει... Ωχ τώρα κόλλησε δε προχωράει... τα ίδια μου έκανε και στο πρώτο βήμα. Ενώ έβλεπε το κινητό ο χρόνος κυλούσε άλλα η μπάρα (η πρασινη) ακινητη και κατω εγραφε "device is busy" ξέρετε στη κινεζο αγγλικη rom... Και ξαφνικά κανει ένα τσουφ και μετά τα 132 sec έγινε πράσινη... έκανα βεβαία επανεκκίνηση to pc το τηλέφωνο και …

• Περιμένω να σκάσει μύτη η Ελληνική miui.... βλέπω μια μπάρα να προχωράει αργά και υπομονετικά... Σαν ταινία του Αγγελόπουλου πάει... Ωχ τώρα κόλλησε δε προχωράει... τα ίδια μου έκανε και στο πρώτο βήμα. Ενώ έβλεπε το κινητό ο χρόνος κυλούσε άλλα η μπάρα (η πρασινη) ακινητη και κατω εγραφε "device is busy" ξέρετε στη κινεζο αγγλικη rom... Και ξαφνικά κανει ένα τσουφ και μετά τα 132 sec έγινε πράσινη... έκανα βεβαία επανεκκίνηση to pc το τηλέφωνο και έστρωσε το θέμα.... όπα να τη και η Ελληνική αλ…