Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 119.

• Παράθεση από amavroudis: “Η 9.1.2.0 global. ” H 7.1.1 android version?

• Αυτή η stable πια είναι?

• Παράθεση από chrisnik: “Αν εννοεις την beta global οχι δεν εχει κανενα αρνητικο κ ειναι μεχρι στιγμης πιο σταθερη απο την stable κιολας. Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στο mix2. Προσοχη αν θες να περασεις global beta θα βρεις στο επισημο site κ θα κατεβασεις την 7.12.21. Αυτην θα περασεις πρωτα κ μετα μεσω updater θα κανεις τις υπολοιπες αναβαθμισεις που θα εχουν android oreo. ” Έχω κατεβάσει στο κινητό την beta να κάνω αναβάθμιση από μέσα από το κινητό?

• Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Πήρα oreo stable China σφαίρα καλύτερη διαχείριση μνήμης. Με την πρώτη εκκίνησή του κινητου έχουμε ποιο πολυ μνήμη από ότι στην nougat. Air gensture full display mode με βόλεψαν πάρα πολύ κανω πολύ γρήγορο Multitasking. Wifi 4g+ ακόμα ποιο σφαίρα. Μπαταρία 2 μέρες άνετα. Γενικά το κινητο ειναι αψογο στα πάντα.Screenshot_2018_03_12_09_37_00_235_com_android_settings.png">[/url] Screenshot_2018_03_12_09_37_00_235_com_android_settings.png upload images [/quote]Οπότε η …

• Κάποιος που να κατέβασε την beta από κάποιο επίσημο site? Να δώσει Λίνκ αν μπορεί

• Παράθεση από chrisnik: “Αν εννοεις την beta global οχι δεν εχει κανενα αρνητικο κ ειναι μεχρι στιγμης πιο σταθερη απο την stable κιολας. Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στο mix2. Προσοχη αν θες να περασεις global beta θα βρεις στο επισημο site κ θα κατεβασεις την 7.12.21. Αυτην θα περασεις πρωτα κ μετα μεσω updater θα κανεις τις υπολοιπες αναβαθμισεις που θα εχουν android oreo. ” Chris μήπως το έκανες εσύ? Έχεις να μου προτείνεις από που να το κατεβάσω?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader όλα γίνονται. Αν όχι, θα έχεις δυσκολίες να γυρίσεις πίσω. ” O bootloader είναι ξεκλείδωτος, είναι μεγάλη διαδικασία να το γυρίσω πίσω? Επίσης την beta πως θα την βάλω και από που την κατεβάζω? Όταν θα βγει η official γίνεται το update κατευθείαν η θέλει διαδικασία πάλι? Στην beta έχει κάτι αρνητικό προς το παρόν δηλαδή να μην δουλεηυκατι σωστά? Sorry αν κουράσαμε τόσες ερωτήσεις?

• Καλησπέρα έχω αυτή την στιγμή αυτήν την Stable μπορώ αν κατεβάσω την beta oreo να την κάνω έγκατασταση? Και γίνετε επίσης αν θέλω ξανά να γυρίσω σε αυτή την που είχα?

• Ελληνική Rom σε mi mix 2

stergiost3 - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Εντάξει είναι η rom, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση που σου είπε ο @kyrgeo1978 και αν σου κάνει πάλι τα ίδια δοκίμασε και το facebook lite που σου είπα εγώ Δοκίμασε αυτά και ενημέρωσέ μας. ” Έκανα απεγκατάσταση και έγκατασταση μέχρι στιγμής όλα καλά....

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “@stergiost3 δοκιμασες να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατασταση του Facebook; ” Oxi δε το δοκίμασα =============== Φεβ 18th 2018, 10:21pm =============== Παράθεση από 8@nos: “Δείχνεις σε παρακαλώ μια φώτο από ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο? Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το facebook lite να δεις αν κάνει τα ίδια ”

Μήνυμα

Καλημέρα εγώ έχω την global 9.2.3.0 και έχει κάνα 2-3 μέρες που crashari μερικές φορές Facebook και όταν πχ είμαι σε μια εφαρμογή θα τύχη να κολλήσει εκεί και μετά από κάποια δευτερόλεπτα κλειδώνει η οθόνη και θέλει το pass h το fingerprint ώστε να επανέλθω πάλι μέσα στο μενού....

• ολα οκ =============== Ιαν 16th 2018, 7:10am =============== Γιατί καταναλώνει τόσο πολύ, υπάρχει καμία μια ρύθμιση γιαυτό?

• China rom σε global rom

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ανάλογα με το τι εννοείς να σβηστούν όλα, αν είναι να το δώσεις σε άλλον ή να το πουλήσεις καλό είναι πριν βάλεις official fastboot rom να διαγράψεις πρώτα και όλα τα account μαζί με τα δεδομένα τους ” ναι για τον δωσω σε αλλον ,πωσ να τα διαγραψω ολα τα account?

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο ” Ευχαριστώ για το νοτε 4 πάλι το ίδιο κάνω με την ανάλογη ρομ για να σβήσουν όλα από μέσα?

Μήνυμα

Όλα good Ευχαριστώ για την βοήθεια όλων!!!!

Μήνυμα

καλησπερα λιγες ωρες απεμειναν για το ξεκλειδωμα το image to εβαλα σε φακελο και το ονομασα ετσι ειναι οκ ? =============== Ιαν 14th 2018, 10:44pm =============== Για το φλασαρισμα ειναι αυτο το σωστο ? και επιλεγω κατω το option flash all?

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “το έχουμε φίλε @chrisnik. Έχει κατεβάσει την fastboot και προετοιμαστεί για φλασάρισμα. Περιμένει να περάσουν οι 72. ” ετοιμασα τις οδηγιες που μου εδωσε ο φιλος amavroudis και περιμενω τις παραθετω για οποιο νεο μελος ενδεχομενος τις θελει *****Κατέβασε από εδώ την global stable fastboot για το mix2 Xiaomi MIUI Official Forum Έχε εγκατεστημένο το τελευταίο mi flash από τη σελίδα που πήρες άδεια για ξεκλείδωμα. Πέρασε οδηγούς στον υπολογιστή σου, αν δεν το έχεις κάνει ή…

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Λοιπόν παραθέτεις συνεχώς μια σειρά-αντιγραφή από τη γενική περιγραφή του τι κάνει ένα πρόγραμμα, που ειπώθηκε σε άλλο άτομο και που σε κάποιες περιπτώσεις δουλεύει και σε κάποιες όχι, όπως μπορείς να δεις στο σχετικό νήμα. Παράλληλα αγνοείς 4-5 σελίδες μηνυμάτων (χωρίς τα πμ) που ασχολούνται με τη δική σου περίπτωση. Τα link για τα εργαλεία τα έχεις, τη γνώμη μας ή τις λύσεις που μπορείς να εφαρμόσεις, από τις γνώσεις μας ή την εμπειρία μας τις έχεις, στην τελική δικό σου είν…

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “@stergiost3 όλοι οι οδηγοί είναι σωστοί σε κινητό με ξεκλείδωτο bootloader , ο κοντινότερος , αποτελεσματικότερος ,ασφαλέστερος δρόμος για να περάσεις official rom σε ξεκλείδωτο bootloader είναι ο οδηγός που σου παρέθεσε η @fog , γιατί να ταλεπωρηθείς άσκοπα με αβέβαιο αποτέλεσμα; ” Διάβασα αυτό που έγραψε η Fog και είπα να το δοκιμάσω με lock bootloader

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Έχεις πάρει συγκεκριμένες οδηγίες για τη ΔΙΚΗ σου περίπτωση, σε αυτό το μήνυμα China rom σε global rom Το xiaomi tool το δοκίμασες και δε σου δούλεψε. Όλη η διαδικασία που κάνεις τώρα είναι για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το miflash (που είναι η σίγουρη λύση) για να περάσεις την official global όταν ξεκλειδώσεις, σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Όταν δοκίμασα το xiaomitool για την global μου έβγαλε εrror ήτ…