Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 119.

• China rom σε global rom

stergiost3 - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Δεν έχω αναφέρει αυτόν τον οδηγό και στις απαντήσεις που πήρες πιο πάνω, οι οδηγίες είναι να χρησιμοποιήσεις το mi flash, αφού ξεκλειδώσεις, για να περάσεις την επίσημη global rom. Αν θες να περάσεις την ελληνική είναι άλλος ο οδηγός. ” μα πιο πισω δεν εγραψες στον αλλο οτι μπορει να δοκιμασει το χιαομιτοολ ?

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Ναι. ” μετα βαζω την ρομ που θελω με τον οδηγο που εχεις πει? Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi =============== Ιαν 12th 2018, 2:10am =============== η τη βαζω την ρομ μεσα στο κινητο και το κανω απο εκει υpdate?

Μήνυμα

μου εβγαλε το νουμερο 10008 και εκανα το mi account mou associate me to mi mix 2 κατεβασα απο το playstore to vpn plexvpn εβαλα ip apo china shangai και εγινε assosiate to κινητο με το mi account μετα ανοιξα to flash και μου εβγαλε 72 ωρες οποτε περιμενω ??

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Όταν φτάνεις σε αυτή την οθόνη και πατάς κάτω να προσθέσεις το κινητό, εκεί που λέει "Add account and device" ανοίγει να προσθέσεις το κινητό; Το έχεις κάνει; Μήπως σου βγάζει κάποιο μήνυμα με νούμερο περίπου σαν αυτό; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48378/” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48378/

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “και τι προτείνεις Μανώλη @makis1024; ” με το ηδη υπαρχον mi account που εχω ηδη ειχα ξεκλειδωσει παλια το νοτε 4 οποτε μπορω να χρησιμοποιησω το ιδιο mi account kai να ξεκλειδωσω το μι μιχ 2? μου βγαζει αυτο το μηνυμα αρα δεν γινεται ?πρεπει να κανω νεο mi account???

Μήνυμα

Το Mi account to έχω συνδέσει στο νοτε 4 πρέπει να κάνω sign out?είναι ήδη unlock auto

Μήνυμα

to Oem ειναι ανοικτο τωρα ξαναδοκιμαζω =============== Ιαν 11th 2018, 10:45pm =============== παλι το ιδιο μυνημα για unlock

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “πολυ περίεργο. @NasDriver @makis1024 μπορείτε να ρίξετε μια ματιά; ” αν κανω factory reset παλι θα εχω την τελευταια ρομ ποθ εχω βαλει?

Μήνυμα

Δυστυχώς

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “εχεις ακόμα την China stable που είχες πάνω; Αν ναι πέρασε μέσα από το τηλέφωνο την China Dev και δοκίμασε ξανά τη διαδικασία. Ορισμένα τηλέφωνο ανοίγουν μονο με dev. ” MIUI ROM for Mi MIX 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum απο εδω Developer ROM

Μήνυμα

το ιδιο μηνυμα μηνυμα μοθ εβγαλε παλι =============== Ιαν 11th 2018, 10:11pm =============== πας στο developer options vazv to oem unlocking βγαινω απο εκει ,μολισ ξαναμπω ομως βλεπω οτι η επιλογη πηγε παλι στο off!!!

Μήνυμα

εβαλα το mi account που εχω στο νοτε 4 και μοθ εβγαλε αυτο να κανω καινουργιο ?

Μήνυμα

Απλά δεν θέλω να έχω πολλά Account να χρησιμοποιήσω αυτό που έχω σε αυτό γιατί το άλλο το χιαομι θα το δώσω....

Μήνυμα

Έχω είδη Mi account να βάλω το ίδιο για να το κάνω Unlock bootloader? =============== Ιαν 11th 2018, 6:37pm =============== αν κάνω downgrade To mui λες να πετύχει μετά να βάλω την global χωρίς να κάνω Unlock bootloader?η πρέπει οπωσδήποτε unlock?

Μήνυμα

δοκιμαζω αυτο τον οδηγο να δουμε αν πετυχη με lock booloader Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi =============== Ιαν 11th 2018, 6:10pm =============== δυστυχως δεν πετυχε..... =============== Ιαν 11th 2018, 6:16pm =============== θα δοκιμασω να βαλω παλι απο αυτεσ - Version: V9.1.1.0.NDEMIEI 1.6G MD5: 232bee13eb17db994ef4a7306aad983 - Version: V8.5.2.0.NDEMIEF 1.5G MD5: af65a6e841bfb1143b3abc4987a21d4a και μετα να βαλω την global παλι υποθετω οτι φταιει επειδ…

Μήνυμα

Μου έβγαλε αυτό

Μήνυμα

h official εχει kai playstore?

Μήνυμα

to αρχειο το βαζω οπως ειναι με το zip?

Μήνυμα

Μα το λινκ που εστειλεις ειναι κινεζικη πιο ειναι το λινκ με τιν official rom???

Μήνυμα

απο που ? να την αποθηκευσω στο κινητο και να τιην βαλω χειροκινιτα? να μην κανω update απο το κινητο ? με την global rom tha exw kai to playstore? =============== Ιαν 11th 2018, 4:05pm =============== Να βάλω αυτή? Μου έβγαλε αυτη =============== Ιαν 11th 2018, 4:25pm =============== αυτη που μου εβγαλε δεν κανει? =============== Ιαν 11th 2018, 4:48pm =============== Τώρα κατεβάζει αυτή.....