Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Προβλημα με Redmi note 3

dimitris414 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Ωχ καταλαβα,πανε ολα δηλαδη.Αντε τωρα να βγαλω ακρη με το καταστημα.

• Προβλημα με Redmi note 3

dimitris414 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Γεια χαρα σε ολους,θα ηθελα την βοηθεια οποιος μπορει να γνωριζει κατι στο θεμα μου.Εχω το Redmi Note 3, το αγορασα περυσι τον Δεκεμβριο απο Vickmall με multilanguage Rom και παροτι εχω ακουσει διαφορα εγω δεν ειχα ποτε προβλημα και νομιζω δεν ειναι κατι τετοιο,προβλημα της Rom δηλαδη.Προχθες καθως οδηγουσα και μιλουσα ενω το φορτιζα και ταυτοχρονα με φορτιστη aftermarket εσβησε και μετα ενω πατουσα να ανοιξει η συσκευη,εκανε την δονηση που κανει οτι ανοιγει,αναβοσβηνε η οθονη και δεν ανοιγε ποτ…

• το εκανα αλλα και παλι τιποτα

• Γεια σε όλους.είμαι κάτοχος ενός Xiaomi Redmi Note 3 και από την αρχή που το παρέλαβα από ευρωπαική αποθήκη του Vickmall με έκδοση ROM MIUI 7.00.11.00 Stable η εφαρμογή των μηνυμάτων δεν ανοίγει κατευθείαν,θέλει 2 φορές πάτημα πολλές φορές και επίσης τα μηνύματα τα βγάζει με μισά γράμματα όσο αφορά το ύψος της γραμματοσειράς.Επιπλέον δεν έχει και 160 χαρακτήρες.Κάποιες φορές τρώει σκάλωμα και δεν ανοίγει καν η εφαρμογή.Αν μπορει να βοηθήσει κανείς,Ευχαριστώ προκαταβολικά.Όπως επίσης ποια εκδοση …