Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
redmi note 2 η Mi 4i ??
ΜήνυμαΚαι εγώ που έχω παρόμοιο δίλημμα κατέληξα στο mi4c. Λόγω 5αρας οθόνης, καλύτερης φωτογραφικής (ελπίζω δεν είμαι σίγουρος αλλά το mi3 που είχα έβαζε καλύτερες από το note 2 σαν ευκρίνεια οπότε το ίδιο επιθυμώ και για το 4). Θα μου λείψει όμως η υποστήριξη sd. Στάλθηκε από το Lenovo K3 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαόλα ανοιχτά 5.11.5forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8250/
-
Piston 3 Earphone Black
ΜήνυμαΑν είναι γνήσια λογικά είναι η youth edition που έτσι και αλλιως ειναι φτηνότερα.
-
Αγορα Xiaomi Mi4C
Μήνυμαthks θα το επιχειρησω
-
Αγορα Xiaomi Mi4C
Μήνυμαέχει φυγει ήδη οπότε δεν μπορω να το αλλάξω θα πρέπει να παρω καινούριο. ¨οπως το έψαξα δεν ειδα να πουλάει μόνο καπάκι. Στο aliexpress βρίσκω αλλά όχι αυθεντικές
-
αν κανει και μεταφορά μηνυμάτων όταν αλλάζεις συσκευή υα ναι τέλειο.
-
Αγορα Xiaomi Mi4C
ΜήνυμαΈχω παραγγείλει το mi4c αλλά μετανιωσα για το μαυρο και το θέλω μπλε. κάποιο site να έχει τα αυθεντικά back cover ξερει κανεις?
-
Τελευταίως στις παραγγελίες ανεξαρτήτου μαγαζιού και τρόπου έχω παρατηρησει ότι καθυστερούν πολύ κάποια εδώ στην ελλάδα. Δηλαδή το 17νετ τα βγάζει ότι φτασαν στην ελλάδα, τα ΕΛΤΑ δεν το δειχνουν καθόλου σε αυτην την φάση, και μετα από 10-15 μέρες ξεκολλάνε και έρχονται.¨εχω 2 που έχουν έρθει 1/12 και 2/12 .το 2/12 ξεκόλησε και ηρθε προχθές αλλά το 1/12 ακομα στη ζώνη φάντασμα.Ξέρει κανεις γιατι?
-
Παζάρι.
Μήνυμαok ευχαριστώ πολύ.. ναι δεν εχω τόσα μηνύματα από ότι βλέπω.
-
Παζάρι.
Μήνυμακαλημέρα σε όλους.Να ρωτήσω έχει κάποιο θέμα το παζάρι? θελω να βάλω μια αγγελία για ενα note 2 prime και δεν βρίσκω πουθενά τον τρόπο να προσθέσω μία νέα.
-
Εγω το πήρα αλλά δεν βρισκω πουθενα το app να το δουλεψω. Αυτο που εχει στην συσκευασια, με qr code μου βγαζει σφάλμα Κανενα link κανεις?
-
MI3W RESET
Μήνυμαthks νόμιζα ότι αν κολάει δεν δουλεύει και το power.Θα το δω αν και όταν κολήσει.
-
MI3W RESET
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους.. Πήρε πρόσφατα το Mi3 και έχω την εξής απλή απορία .(που αφορά και όλα τα κινητά με ενσωματωμένη μπαταρία τελικά) Αν κολλήσει και δεν κλείνει τι κάνεις αφού δεν μπορείς να αφαιρέσεις την μπαταρία?