Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.
-
Τι θα γινει αν.....
ΜήνυμαΚαι αν φλασαρω τον κερνελ του μι νοτε προ? φανταζομαι ειναι ευκολο να τον βρω.
-
Τι θα γινει αν.....
ΜήνυμαΑν εχω ενα κινητο,με sd 810,4gb lpddr4,2k screen,οπως το mi note pro,με twrp recovery και φλασαρω την miui rom του μι νοτε προ,θα brickαρω την συσκευη μου? μπορει να ακουγεται ηλιθιο ισως αλλα εφοσον εχουν ιδιο hardware τι τα διαφοροποιει απο το να βαλουν ιδια ρομ?
-
Καλημερα παιδιά, Καιρο τωρα προσπαθουσα να αγορασω κινητο απο εξω. Παντα μιλωντας για καποιο κινεζικο hi end. Ψαχνωντας διαφορα ενω ημουν αποφασισμενος για mi note pro, Ειδα τα elephone vowney Gifonee elife e8 Kai letv one pro, letv max. Σγμερα η αυριο θα παραγγειλω και ηθελα να ακούσω γνωμες για τα παραπανω μοντελα σε σχεση τιμη/hardware και δυνατότητες. Το πιο ομορφο είναι το vowney για εμενα. Το elife e8 εχει αρκετα τσιμπημενη τιμη. Το letv one pro δεν εχει ac wifi(εχω το asus dsl ac68u) και …
-
Παράθεση από manwlis77: “ερχεται η 5.8.27 CHANGELOG [System] Optimization - System response speed increased by 30%, battery life improved by 10% (08-24) Optimization - Optimized clearing background apps mechanism with low RAM (08-27) Fix - Sometimes, WiFi could not be scanned or connected (08-27)” Good News. ποτε περιπου θα κυκλοφορισει εδω μεσα ξερουμε?
-
Paypal
Μήνυμα2 φορες απο 1 εθρω εστειλα και προσπαθησα 470 το οποιο δεν μας κανει 500. προσπαθησα και 100 ευρω. παλι τιποτα. Τα παραταω....
-
Paypal
ΜήνυμαΠροσπαθησα να μεταφερω απο την χρεωστηκη η οποια εχει 600 ευρω στο paypal τα ποσα 525,520,500,499,480,470 ευρω και μου λεει οτι δεν κανει η καρτα για αυτη την συναλλαγη. εστειλα 2 φορες απο 1 ευρω και το πηρε κανονικα. τωρα εδω τι παιζει δεν ξερω.
-
Paypal
ΜήνυμαΕυχαριστω για την βοηθεια. Ειναι αξιοπιστο site?
-
Paypal
ΜήνυμαΚαλημερα. Σχετικα με την paypal και την δυνατοτητα αγορας εως 500 ανα φυσικο προσωπο/μηνα λογο του CC, τα λεφτα που μπορω να μεταφερω στην παυπαλ ειναι 500 η τα λεφτα που μπορουν ξοδεφτουν μεσω paypal/οποιαδηποτε αλλης υπηρεσιας ειναι 500 ευρω? Ρωταω διοτι στην πρωτη περιπτωση αν μπορω να μεταφερω μονο 500(500-16Ευρο fees=486 στην paypal δεν μπορω να αγορασω απο honorbuy to mi note pro (460euro+35 shiping-9 mishopar=487,54) ενω στην δευερη μπορω απλως θα πεπει να πεταφερω 520ευρο στην paypal. Ευ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδες, mass22 οχι δυστηχως ακομη. Εστειλα εμαιλ στην paypal αλλα απαντηση καμια. Δανειστηκα καρτα του αδερφου μου να βαλω λεφτα αύριο και να ξανα προσπαθησω να φορτωσω την paypal. Θα ενημερώσω αυριο σχετικες εξελιξεις.
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαξανα προσπαθησα και το μυνημα επιμενει! Θα ανοιξω ticket να μου πουν αν ειναι ξεχασμενη σε καποιο παλιο paypal acc. Eυχαριστω ολους οσους δεν ηπιαν καφε με την ηρεμια τους, ειμαι απαραδεκτος...χαχαχαχαχα Υ.Γ δεν μου ειπατε ομως απευθειας αγορα με πιστωτικη παιζει να γινει?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΛετε η πιστωτικη πειραιως να δουλεψει για το paypal(πρεπει να της κανω καταθεση)? Απευθειας αγορας με πιστωτικη απο honorbuy ?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΟχι. Ζηταω λεφτα σε μαιλ στην πρωτη προσπαθεια εβαλα ενα δευτερο δικο μου μαιλ. στην δευτερη προσπαθεια εβαλα της κοπελας μου το μαιλ. Και τις 2 φορες μου ηρθε μαιλ. ανοιγω μαιλ,παταω pay now,ανοιγει παραθυρο και με ρωταει πληρωμη μεσω paypal h μεσω credit card,παταω καρτα οπως λεει ο οδηγος. Βαζω τα στοιχεια της χρεωστικης μου καρτας και διευθυνση κλπ και μου βγαζει μετα οτι το εμαιλ ή η καρτα που εβαλα υπαρχουν ηδη σε paypal account. Aλλα την καρτα μου αυτην δεν την εχω βαλει στο λογαριασμο μο…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΣιγουρα στο παυπαλ μου βλεπω οτι σαν καρτα εχω μια visa που τελειωνει σε 9000. Αυτη ειναι η πιστωτικη μου της πειραιως. Στο οδηγο βαζω mastercard debit που ειναι χρεωστικη eurobank. Σαν email για να ειμαι σιγουρος βαζω της κοπελας μου και παλι μου λεει You cannot use an e-mail address or card number that belongs to an existing PayPal account. If you have a PayPal account, please log in. If you don't, please change the e-mail address or card number and try again.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαMου λεει οτι η καρτα ειναι ηδη σε καποιο paypaλ account. εγω ομως δεν την εχω βαλει αυτη του ταμιευτηριου αλλα του την πιστωτικη της πειραιως. πφφφφ Κανενας προθυμος να του κανω καταθεσει να μου το παραγγελει να τελειωνουμε :X
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑπο οσο μου λες με πιστωτικη δεν γινεται αρα δεν υπαρχει λογος να της βαλω λεφτα με την χρωστικη Ευρονακ γινεται η δουλεια. Συγνωμη για της πολλες χαζες ισως ερωτησεις αλλα δεν το εχω χρησημοποιησει στο παρελθον,αγορες εκανα κατευθειαν με πιστωτικη. better be sure than sorry...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΘα προσπαθησω να κανω αυτο που μου προτεινες με καρτα ταμιευτηριου Ευροβανκ οπου εχει λεφτα μεσα και να τα στειλω οπως περιγραφει ο οδηγος που μου εδωσες. Αν δεν γινει θα κανω καταθεση σε πιστωτικη πειραιως και θα ξανα προσπαθησω με την ιδια διαδηκασια. Ευχαριστω για την ως τωρα βοηθεια.
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαωραια εγω εβαλα την πιστωτικη μολις τρ στο paypal και μου λεει εισαι ετοιμοσ να κανεις αγορες κλπ. Εγω σε λιγακι θα βαλω στην πιστωτικη μου π.χ 600 ευρω. Μεσω paypal θα μπορω να αγορασω εως 600 ευρω π.χ ή οσο εχει μεσα λεφτα μπορω να κανω αναλογες αγορες? πρεπει να δηλωσω καπως στο paypal οτι η πιστωτικη μπορει να χρεωθει εως ενα Χ ποσο? Μιλαμε για την περιπτωση που βαζεις καρτα στο paypal και οχι την επιλογη καταθεσης που εχει.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλημερα. Εχθες εκανα paypal και δεν εχω καταλαβει πως βαζω λεφτα στον λογαριασμο. Με συνοπτικες διαδικασιες μπορεις να μου εξηγησεις? χρειαζονται ολα αυτα που λεει εκει στα δεξια για επιβεβαιωση καρτας και χρωση 1,5ευρω που σου πιστωνει αργοτερα κλπ?