Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλημερα. Χθες πρωσπαθησα με την καρτα αναληψης ταμιευτηριου και φαίνεται να λειτουργεί γενικοτερα εντος ελλαδας μονο. Θα βαλω λεφτα σε πιστωτική σημερα και θα προσπαθήσω παλι. Εχει αγορασει κανεις σας προσφατα?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠολυ καλο ρεβιου και πολυ καλο. Ειμαι με μι4, powerbank 10400, mi band kai mi key. Αποψε θα παραγγειλω μι νοουτ προ(ετσι γτ και το δικο μου αγγλικο ειναι πολυ μπροστα) χαχαχαχαχα...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠως σας φαινεται η συσκευή παιδια? Σε συγκριση με μι4?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαντως το βραδυ θα προσπαθήσω αγορα. Αν δεν γινει, αυριο θα βαλω λεφτα σε πιστωτική και θα ξανα προσπαθησω. Ευχαριστω για ολες τις πληροφορίες. Αν καποιος ειναι ηδη κατοχος mi note pro να μας πει συνοπτικα την γνωμη του. Υ. Γ ειμαι με mi4
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΟχι ειναι η καρτα αναληψης απο λογαριασμο ταμιευτηριου. Με αυτην πχ αγοραζω αεροπορικά ωρικα εισιτήρια και ονλινε αγορες εντος Ελλάδας. Για εξωτερικό θα ειναι η πρωτη φορα.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠειραζει αν ειναι καρτα ταμιευτηριου και οχι πιστωτικη? Γνωριζεις φιλε?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαOk τελεια. Το βραδυ θα επιχειρισω αγορα και θα ενημερώσω. Ολα κομπλε.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠου το βλέπω αυτο το mishopar? Αναψα τωρα το θελω τοσο καιρο και ειχα την ιδεα οτι δεν μπορω να το παρω. Τωρα ειμαι δουλεια το βραδυ θα το παραγγειλω...!
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαBuy Xiaomi Mi Note Pro 4GB RAM 64GB ROM Dual 4G SIM Dual Standby | Mi Note Pro Price Καλα ειμαι εδω? Στα 460 το βλεπω.
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα2-3 μερες μονο? Χωρις τελωνειο? Τελεια. Σε ευχαριστώ.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΣυγνωμη που το ποσταρω εδω αλλα δεν ξερω που να το γραψω. Απο που απο εξωτερικο μπορω να παρω mi note pro? Πουλαει κανεις Ελλάδα? Μπορω να αγορασω με πιστωτικη απεξω? Συγνώμη για το offtopic!
-
Και εκει που βλέπω 5.8.20 με miui v7 (υπεθεσα v7=lollipop) παταω κατεβασμα και λεω ας διαβασω τι λενε τα παιδιά,βλεπω οτι v7 δεν ειναι lollipop αλλα κιτκατ. Παω στο περιπτερο, γεια σας κιτκατ εχετε? Ναι μου λεει και εγω ακομη δυστηχως του λεω.με κοιταει σαν να κανω φαρσα, παιρνω μια λακτα και φευγω ξενερωμενος.