Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Παράθεση από geoanto555: “Ξεκλειδωστε bootloader για αρχή αν δεν το έχετε κάνει. Μετά θα περάσετε εκ νέου το μόντεμ και βλέπουμε. ” Ευχαριστώ πολύ για το tip! Ελπίζω ειλικρινά να βοηθήσει κάποιον χρήστη σε παρόμοια με εμένα κατάσταση. Προσωπικά ωστόσο ούτε ήξερα ούτε με ενδιαφέρει να μάθω τι είναι ο bootloader ειδικά όταν μιλάμε για μία τόσο θεμελιώδη λειτουργία όπως η τηλεφωνική κλήση. Αυτό το πράγμα έπρεπε να δουλέυει με το που ανοίγει κανείς το κουτί. Final update: Πριν 15 μέρες και ύστερα απ…

• Δυστυχώς έχουμε δοκιμάσει τα πάντα... Το κινητό είναι πρακτικά για πέταμα... Κρίμα... κ να φανταστείς κράζουμε αυτούς με τα iPhone... Τι να τι κάνω τι καλή τιμή αν 4 μήνες τώρα έχω χάσει την υγεία μου με αυτό το σκουπίδι....

• Απ 'όσο βλέπω το αναφέρει κ άλλος κόσμος αυτό εδώ. Κρίμα...

• Καλησπέρα και από μένα, Έχω ακριβώς την ίδια συσκευή με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που περιγράφει η φίλη Olja! Έχω δοκιμάσει τα πάντα και απογοητεύτηκα πλήρως. Το πήγα βέβαια ένα βήμα παραπέρα: Το έστειλα στο service και φυσικά μου το επέστρεψαν πίσω σαν να μην το έστειλα ποτέ καθώς "κατα τον έλεγχο την συσκευής δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα". Εντωμεταξύ δεν μπορώ να μιλήσω για πάνω από 5' λεπτά και ήδη έχω χάσει δεκάδες κλήσεις απο πελάτες που δεν έχω τον αριθμό τους να καλέσω πίσω...! Ξέρει κ…