Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Καλησπέρα! Πήγα την συσκευή τελικά σε τεχνικούς για να μην πάρω την ευθύνη και το ανοίξω μόνος μου και μου απάντησαν πως δεν είναι θέμα μπαταρίας ου΄τε επαφής με αυτήν, αλλά πρόβλημα στην πλακέτα και πως έχει βλάβη το σημείο που κάνει boot. Αυτοί μου είπαν βέβαια πως δεν πήραξαν τα αυτοκολλητάκια που φαίνεται αν έχει ανοιχτεί η συσκευή για να χαθει η εγγύηση και με συμβούλεψαν πάλι να μιλήσω με gearbest και να τους το στείλω καθώς θεωρούν οτι θα μπορέσουν να το αντικατααστήσουν μέσα στην εγγύηση…
-
Αδερφέ καλησπέρα! Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ρισκάρω την εγγύηση της gearbest. Απο την άλλη παίζει να είμαι χωρίς συσκευή κανα δίμηνο αν τους την στείλω και μέχρι να μου στείλουν πίσω την ίδια επισκευασμένη ή καινούργια συσκευή. Ειδικά αν είναι κάτι τόσο απλό όπως περιγράφεις κι εσύ, είναι κρίμα να μπω σε τόσο κόπο με μεταφορικές και αποστολές και αναμμονή.
-
Καλησπέρα!! Είμαι κάτοχος του xiaomi mi5s plus. Το πήρα απο gearbest πριν τρεις μήνες περιπου. Το κινητό ήταν μια χαρά και με το παραπάνω και την Κυριακή δυστυχώς έτρεξα μια μικρή αποσταση και μου έπεσε απ την τσέπη και σύρθηκε με την πλάτη (όχι απ την πλευρά της οθόνης). Στο κινητό είχα βάλει θύκη και προστασία για οθόνη. Εμφανησιακά δεν δείχνει να έχει πρόβλημα, όμως η συσκευή οταν την σύκωσα ήταν κλειστή και της έκανα εκκίνηση και μένει όλη την ώρα στην αρχική οθόνη με το άσπρο σήμα της xiaom…