Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 102.

• RE:

anikologr - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Αφού η ΜΤΚ δεν δίνει sources υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις. Και πολύ το υποστηρίζει μη σου πω η xiaomi, αφού πρέπει να πληρώσει. Εντάξει το ότι δεν έχει βγει, τουλάχιστον ακόμα, 9άρα δεν είναι και το τέλος του κόσμου....αλλά για το μέλλον δύσκολα τα πράγματα.” Πως γίνεται όμως να βγαίνουν development roms miui 9;;

• Εάν κάποιος έχει ήδη την ελληνική xtrv rom μπορεί μέσω twrp να κάνει factory reset και να περάσει την τελευταία stable; Αν ναι υπάρχει κίνδυνος να κλειδώσει ο bootloader;;

• RE:

anikologr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “@nikolasxm δεν ανεβαζεις σε παρακαλω ενα screenshot απο το about phone σου για να δουμε τι εκδοση ακριβως φορας και να σε κατατοπισουν τα παιδια;” Νομίζω ότι γράφει αναλυτικά τι Rom έχει...

• Ας συνεχίσω στο ίδιο θέμα για να μην ανοίγω άλλο. Πρόσφατα πήρα ένα μεταχειρισμένο redmi note 3 Hennessy για την αδερφή μου. Ήρθε με ελληνική miui 8 κάποια από τις τελευταίες πριν πάει σε 9 (του Σεπτέμβρη του 17). Επειδη έχω μια προτίμηση στις stable μπορώ άφοβα από twrp να κάνω factory reset και να κάνω install την τελευταία miui 8 stable;; Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα με κλείδωμα του bootloader;; Επίσης δεν έχει γίνει ακόμα Mi account. Εκτός της αδυναμίας backup εφαρμογών, sms, κλήσεων χρησιμεύ…

• RE:

anikologr - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Πες του να σου περάσει global stable με mi flash, fastboot rom σε fastboot mode , και το κινητό θα το παραλάβεις καθαρό και αναβαθμίσημο μέσο ota , αφού πρόκειται για κοπέλα που δεν θέλει να ασχοληθεί. Εννοείται ότι θα αφαιρέσει πρώτα όλα τα accounts.” Τωρα το κινητό ταξιδεύει προς εμένα.. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έκανε αποσύνδεση τα accounts.. Update. Έχει γίνει αποσύνδεση του Mi account. Οπότε θεωρώ πως θα είναι οκ.. Ο bootloader δεν γνωρίζει πως έχει ξεκλείδωθει.. …

• RE: RE:

anikologr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από anikologr: “Ίσως δεν είμαι στο κατάλληλο θέμα. Αγόρασα ένα κινητό μεταχειρισμένο από το insomnia. Το παιδί έχει πολλές θετικές ψήφους άρα δεν παίζει να είναι κλεμμένο. Το θέμα μου είναι ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν για να καθαρίσει το κινητό από τα παλιά δεδομένα και να το λειτουργησω εγώ. Αν έχει ήδη twrp αρκεί ένα factory reset ;; Μετά στήσιμο με Google account και Mi account ;; Πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον;; Αν δεν έχει twrp;;” Με τι ρομ στο έδωσε; Ο …

• Νεο Redmi Note3

anikologr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ίσως δεν είμαι στο κατάλληλο θέμα. Αγόρασα ένα κινητό μεταχειρισμένο από το insomnia. Το παιδί έχει πολλές θετικές ψήφους άρα δεν παίζει να είναι κλεμμένο. Το θέμα μου είναι ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν για να καθαρίσει το κινητό από τα παλιά δεδομένα και να το λειτουργησω εγώ. Αν έχει ήδη twrp αρκεί ένα factory reset ;; Μετά στήσιμο με Google account και Mi account ;; Πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον;; Αν δεν έχει twrp;;

• Πως μπορώ να έχω 160 χαρακτήρες στην default εφαρμογή μηνυμάτων;; πρέπει να φλασαρω κάποιο αρχείο;; δεν βλέπω κάποια ρύθμιση όπως στις development roms

• Τελικά κατέβασα το apk του stock android mail. Το εγκατέστησα και πλέον παίζει οκ το Mail της miui. Προφανώς κάποιο αρχείο έλειπε..

• Σε redmi note 2 μου κρασσαρει η εφαρμογή mail.. Κανείς καμιά ιδέα;;

• Στην 8.2.1 stable κρασσαρει η εφαρμογή mail. Έχετε υπόψιν κάποια λύση;;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billucky: “Aυτο το mark as ad που μου βγάζει στον default browser τι ειναι?Το πάτησα καταλάθος κ χάθηκε μια επιλογή σε με ιστοσελίδα που έκανα log in Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προφανώς ότι λέει η λέξη. Θεωρεί το συγκεκριμένο πεδίο διαφήμιση και το αφαιρεί

• Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Ενδιαφέρομαι για την αδερφή μου να πάρει το redmi 4x. Ισχύουν τα ίδια;;

• Που υπάρχει σύνδεσμος στο αρχικό ποστ;;. Μπαίνω με tapatalk και δεν βλέπω κάτι..

• Χθες σε redmi note 2 μου έκανε μια επανεκκίνηση κατά την διάρκεια που χτυπούσε για μια κλήση.. Επίσης εάν θέλω να προσθέσω το email πρόγραμμα της miui απλά τρέχω πάλι τον αρομα installer ;;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sentinel6: “@anikologr γιατί υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που μου βγάζει τετράωρα αλλά πολύ σπάνια. Άρα μπαταρία δεν νομίζω ότι είναι. Παρόλα αυτά αν υπάρχει αξιόπιστη πηγή να αγοράσω πες μου σε pm. @juke είμαι με 8.0.2.0. Αν είναι να βελτιωθεί τόσο η κατάσταση να πάω σε 7.5.18” Κάνε μια ερώτηση στο myphone γιατί έχω χάσει τον σύνδεσμο. Αξίζει πάντως τα 11 ευρώ που ζήτησε..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sentinel6: “Μεγαλη απογοητευση για το κινητο απο αποψη αυτονομιας. 2 ωρες με το ζορι πλεον. Συνηθως πεταγα κινητα λογω χαμηλων επιδοσεων. Πρωτη φορα που θελω να το ριξω στα σκουπιδια οχι επειδη κολλαει αλλα επειδη η μπαταρια τελειωνει με 2-3 βιντεακια στο Youtube.” Γιατί δεν παίρνεις μία nohon;;

• Μετά από 1 χρόνο σε cm12 και αφού πλέον όλοι οι developers παράτησαν το κινητό (redmi-note-2) έκανα την κίνηση και έβαλα την aroma 7.5.25!!! Εντυπώσεις εξαιρετικές. Τα έγραψα και σε άλλο φόρουμ. Μπαταρία (μια nohon) πολύ καλύτερη, το κινητό δουλεύει ρολόι (άλλωστε κακά τα ψέμματα είναι φτιαγμένο για miui). Είναι τέτοια η αλλαγή σαν να πήρα νέο κινητό. Το προτείνω σε όλους να κάνουν την μετάβαση.

• Προσωπικά πήρα μια nohon μπαταρία. Έδωσε λίγο ζωή αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να το αλλάξω.. Είμαι με cm12 αν και σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω κάποια στιγμή σε miui αλλά βαριέμαι το στήσιμο..

• Εμένα 14 μέρες έχουν περάσει από την φόρτιση και η μπαταρία δείχνει υπόλοιπο 39%.. Ουσιαστικά δεν έχω καταλάβει διαφορά στην αυτονομία σε σχέση με 1 και 1s