Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 102.
-
Είχα παλιότερα μια irobot σειρά 500 η οποία σε γενικές γραμμές δούλευε ικανοποιητικά. Ανέβαινε με άνεση ακόμα και σχετικά ψηλά χαλιά. Την είχα κάνει και αναβάθμιση στον κάδο θυμάμαι. Δυστυχώς ο μικρός την έλουσε με νερό και πλέον δεν λειτουργεί. Πήρα μια απλή από Carrefour με 40 ευρώ. Πολύ απλή ρε λειτουργία. Για τα λεφτά της άψογη. Βέβαια όχι για χαλιά. Αν αγόραζα πάλι θα πήγαινα σφαίρα για neato.. Άλλη φάση.. Βέβαια τόσα λεφτά δεν ξαναδίνω. Άλλες προτεραιότητες πλέον..
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαΑν πέσει η τιμή του στα 20 ευρώ και χαλάσει το 1s πολύ ευχαρίστως.. Χθες είδα το 1s προσφορά στα 13-14 δολάρια.. Τελικά τώρα που το σκέφτομαι ίσως το αγοράσω όταν βγει το 3!!!!
-
Ο τίτλος του θέματος είναι εντελώς παραπλανητικός.. Πουθενά δεν κοστίζει τόσο φθηνά..
-
Νέο update 2.1.1
-
Μετά την αναβάθμιση μου βγάζει heart rate πολύ υψηλό.. Καλά πάλι υποβάθμιση μας έκανε η xiaomi?
-
Αποσυνδέσεις Mi Band
ΜήνυμαΔοκίμασε να περάσεις την 2.0.10...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Και εμένα η 6.4.28 μου δημιουργεί πολλά προβλήματα κρασαρει εφαρμογές τις οποίες έχω πληρώσει σαν συνδρομή τους έστειλα μήνυμα και μου είπαν οτι δεν έχουν πρόβλημα και ότι το πρόβλημα είναι δικό μου. το τηλέφωνο σε πολλές εφαρμογές μου λέει να στείλει μήνυμα στην mi διότι αντιμετώπισε πρόβλημα! θα περιμένω να βγει η νεα να δω τι γίνετε” Να βάλεις stable.. Ποιος ο λόγος να υποστείς όλη αυτή την ταλαιπωρία για να κερδίσει η xiaomi?
-
Και εγώ αυτά έχω.. Ευχαριστώ..
-
Όσοι έχετε βάλει την 2.0.10 τι έκδοση του firmware έχετε? Είχα την 2.0.5, γύρισα στην 2.0.0 του play store και τώρα που πέρασα στην τελευταία δεν έκανε κάποιο firmware update...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από coftaras: “Εχοντας το 1 μερα συνεχεια ανοιχτο με wifi ή με τα δεδομενα ανοιχτα (οταν ημουν εκτος σπιτιου) τη μπαταρια ειναι ακομα στο 70%..Εχω παθει πλακα ...Μπραβο στα παιδια για την εξειρετικη δουλεια που κανανε” Όταν η rom είναι καλή λέμε μπράβο στα παιδιά.. Όταν δεν τα πάει καλά βρίζουμε την xiaomi.. Έχουμε πλάκα..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “@Viotos δεν ξέρω κατά πόσο χρήσιμο θα σού είναι το Titanium Backup, όταν μάλιστα τα xiaomi δεν το πολυχωνεύουν. Για παραδειγμα αν έχεις μια rom την οποία δεν αλλάζεις συχνά, τότε κάνεις ένα backup μέσω TWRP recovery και είσαι σίγουρος πως ότι και να πάθει το τηλέφωνο, θα το επαναφέρεις μέσω του recovery του TWRP Αν πάλι αλλάζεις rom κάθε εβδομάδα ή θες να περνάς από dev rom σε stable όπου εκεί πρέπει να κάνεις επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να επαναφέρεις…
-
[REVIEW] Mi In Ear Basic
anikologr - - HeadPhones
ΜήνυμαHow many euros are the 29 RMB?
-
Πάντως εγώ με την έκδοση από το play store είμαι πολύ ικανοποιημένος.. Ακριβής μετρήσεις, 18 μέρες με μπαταρία στο 50% και sleep assistant. Επίσης στον βραδινό ύπνο πιάνει όλα τα ξυπνήματα απλά είναι λίγο πιο αισιόδοξο στον ύπνο σε σχέση με το 2.0.5. Δηλαδή αρκετές φορές ενώ δεν κοιμάμαι το δείχνει σαν ύπνο. Αλλά σε γενικές γραμμές παίζει καλύτερα από όλες τις εκδόσεις που έχω δοκιμάσει εκτός της 2.0.10
-
Το Dolby atmos πως μπορώ να το αφαιρέσω;
-
gkalen να σε ρωτήσω..Γιατί δεν παίρνεις σαν βάση τις σταθερές rom για να βγάλεις τις δικές σου; Με αυτό τον τρόπο δεν θα ήταν πιο εύκολο για σένα να αναβαθμίζεις πιο αραιά και να δίνεις ένα πιο σωστό και σταθερό προϊόν;
-
Με την έκδοση του play store ασχολείται κάνεις; Εγώ όπως έχω ήδη πει πέρασα από 2.0.5 στην 2.0 του play store και ο τρόπος υπολογισμού του βραδινόυ ύπνου έχει αλλάξει εντελώς.. Έχει παρατηρηθεί κάτι αντίστοιχο από κάποιον; Υ.Γ. Μήπως Τελικά στο xiaomi market δίνει κάτι σαν τις developer Rom και όταν οι αλλαγές ωριμάζουν τις περνάει στις εκδόσεις του playstore;
-
Έβγαλα την 2.0.5 που είχα από apkmirror και έβαλα αυτή του play store..Δεν ξέρω έναν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά άλλαξε εντελώς τα αποτελέσματα του ύπνου...Τώρα προς το καλύτερο, προς το χειρότερο δεν μπορώ να καταλάβω... Δείχνει να έχει μεγαλύτερη ευαισθησία και να πιάνει όλα τα ξυπνηματα λόγο μικρού παιδιού.. Προφανώς τα ίδια δεδομένα τα ερμηνεύει με άλλο τρόπο...
-
Αγόρασα ένα u8 κλώνο.. Πολύ ωραίο για τα λεφτά του αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα..Θέλω όταν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνό να στέλνει τον ήχο απευθείας στο τηλέφωνο και όχι στο ρολόι.. Αν το επιλέξω αυτόματα χάνεται η σύνδεση με το ρολόι.Δηλαδή Θέλω να βλέπω στο ρολόι ποιος με καλεί, να απαντάω από το κινητό και είτε να μιλάω από το τηλέφωνο είτε από hands free..