Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 102.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Εγώ πάντως δεν το έχω πια. Το πούλησα και πάω για το ίδιο, εκτός αν στο δρόμο κολλήσει το μάτι σε κανένα άλλο. ;-)” Ποιό το νόημα να πουλάς και κάτι να αγοράζεις το ίδιο;;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Υπόψιν συνέχεια ανεβάζω με μικροδιορθώσεις την 2.0.4, οπότε εάν δεν βγει νέα έκδοση, ανά 2-3 ημέρες ξανακατεβάστε την...” Τελικά μήπως η 1.8.711 ήταν καλύτερη από πλευράς σχεδίασης; Ο μόνος λόγος να έχω την τελευταία είναι μήπως φέρει και κανένα firmware update αλλιώς η προηγούμενη μου αρέσει πολύ περισσότερο.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kerinoma: “ειμαι κατοχος και εγω ενος mi band και ειχα την εκδοση 1.8.711 προεγκατεστημενη στο κινητο μου. δοκιμασα λοιπον να κανω αναβαθμιση σε αλλη εκδοση 2,0,4 αλλα δεν εχει καθολου ελληνικα πρεπει μηπως να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση με ελληνικα και ποια? ευχαριστω.” Αν κατεβάσεις την έκδοση που ανέβασε ο macdoctor θα έχεις και ελληνικά...
-
Να κάνω μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος απαντάει. Το miband κάνει απλή καταγραφή και το software την επεξεργασία των δεδομένων ή όλα γίνονται στο miband και το software αναλαμβάνει να μας τα παρουσιάσει; Δηλαδή όταν έχουμε νέα έκδοση του προγράμματος μπορεί να έχουμε βελτιωμένες και πιο ακριβής ένδειξεις από το μπρασελέ η για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ενημερωθεί το μπρασελέ με νέα έκδοση firmware? Εν ολίγοις κάθε φορά που έχουμε νέα έκδοση του mifit αλλάζει και η ποιότητα των αποτελεσμάτων…
-
Φοβερό gadget..Η τιμή της; Από τότε που έμπλεξα με την κοινότητά σας όλα στα έξοδα με έχετε βάλει..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Ανέβηκε βελτιωμένη στη μετάφραση έκδοση της 2.0.1” Ίσως έχει απαντηθεί...Εάν έχουμε την έκδοση που υπάρχει στο play store (1.8.711) πως την περνάνε; Από πάνω χωρίς να βγάλουμε την παλιά; να υποθέσω ότι δεν χάνουμε φυσικά τα δεδομένα.. Τι καλύτερο έχει να προσφέρει η νέα έκδοση εκτός από περισσότερες υων τριών notifications; υπάρχει περίπτωση να κάνει update το firmware του miband σε νεότερη έκδοση ενώ αυτή του play store όχι; Ο συγχρονισμός είναι το ίδιο εύκολος; Ευχαρισ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Παράθεση από komatoza: “Φίλε μου δεν μετράει μόνο με την κίνηση στο χέρι αλλά και με κραδασμούς. Είχα δοκιμάσει να εχω το χέρι πάνω σαν να κοιτάζω το ρολόι και ακίνητο και παράλληλα περπατούσα τα βήματα τα μετρούσε κανονικά Honor 6” Παράθεση από dimi1982: “Σήμερα το δοκίμασα να περπατάω με καρότσι και δεν μέτρουσε καθόλου και αναγκάστηκα να κρατάω το καρότσι με το δεξί! Άρα δεν παίζει,σε μένα τουλάχιστον! Xiaomi Redmi note 3” Μετράει κανονικά βήματα χωρίς να. χρειάζεται κ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Υπόψιν η εφαρμογή μετράει και χωρίς το miband, αρκεί να είναι ανοιχτό το gps. Τώρα πως, δεν ξέρω, αλλά είναι καρατσεκαρισμένο! Κανονικά έπρεπε να μετρήσει. Υπόψιν υπάρχει και για να το κρεμάς στιν λαιμό. Το είχα δει στο gearbest.” Λουράκι για το miband εννοείς ή άλλο gadget; Το πως μετράει χωρίς miband αλλά με gps νομίζω ότι ειναι πολύ απλό. Εγω Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το runtastic. Φυσικά η μετρήσεις που δίνει είναι περισσότερο ακριβής αλλά μόνο σε εξωτερικό χώρο..
-
Να κάνω μια ερώτηση..Έχει επιχειρήσει κανείς να φορέσει στο πόδι το miband; προβληματίζομαι διότι πχ περπατάω με το παιδί στο καρότσι κάθε σκ πολλά χιλιόμετρα τα οποία δεν θα μετράει καθώς θα είναι σχεδόν ακίνητα τα χέρια μου... Επίσης ποια η ακριβής διαδικασία για σωστό και επιτυχημένο pairing του miband με το κινητό μου;
-
Κάνουμε απεγκατάσταση την προηγούμενη έκδοση ή κατευθείαν από πανω;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Έτοιμη η 2.0.1 GR. Την κατεβάζετε από το πρώτο μήνυμα” Ευχαριστούμε.. Τελικά η νέα έκδοση του mifit προσφέρει κάτι επιπλέον; ρωτάω γιατί περιμένω δύο miband ένα απλό από εσωτερικό και ενα 1s από Κίνα. Όταν έρθει το καινούργιο το παλιό θα δοθεί δωρο στην sister.. Οπότε έχω την αγωνία της διπλής προσμονής..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Έχει πολύ πράγμα για μετάφραση, το google translate για τους ειδικούς δεν δουλεύει σήμερα και είναι ζόρικο πράγμα. Φτιάχνω στο χέρι όλη την εφαρμογή και έχει 1500 γραμμές κώδικα. Λίγη υπομονή....” Σε ευχαριστούμε προκαταβολικά..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimi1982: “Από gearbest,18$+5$ για δύο λουρακια και 2$ tracking number! Έκανε 16 μέρες με signpost! Xiaomi Redmi note 3” Μια χαρά σε βρίσκω. Πολύ καλή τιμή και χρόνος.. Άντε τώρα να το χαρείς..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimi1982: “Έφτασε και το δικό μου(mi band 1s),αύριο παραλαμβάνω! Με πια εφαρμογή ξεκινάω? Έχω την τελευταία gtv και μέσα έχει το mi fit 1.8.7,ειμαι OK μ'αυτο? Xiaomi Redmi note 3” Απο που το πήρες; Σε τι τιμή και πόσο καιρό έκανε να έρθει;
-
Κάτοχος και εγώ rmn2 και περιμένω με αγωνία την 7.2 για να κάνω την μετάβαση από dev..
-
Έχω αρχίσει σοβαρά να ψήνομαι να περάσω την rom του rn2.. Απλά σκέφτομαι ότι πρέπει να τα στήσω όλα από την αρχή.. Ερώτηση η μπαταρία πως πάει? Γιατί νομίζω ότι αποτελεί τον σοβαρότερο λόγο ώστε να προχωρήσει κάποιος στην εγκατάσταση.. Πάντως θερμά συγχαρητήρια στον gkalen για το πείσμα και τον χρόνο του...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “όχι... καλό θα ήταν όμως να κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache...ρυθμίσει δεν χάνονται ούτε εφαρμογές...απλά γίνεται ποιο "καθαρή εγκατάσταση" από την προηγούμενη στην επόμενη. υπόψη ότι η μπαταρία δεν πάει τόσο καλά όσο στην 5.12.17” Προσωπικά πάει καλύτερα.