Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 102.

• Δοκίμασε κανείς την νέα rom να μας πει εντυπώσεις στο κινητό μας?

• RE:

anikologr - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από kiriakos1963: “Παράθεση από anikologr: “Έχει την καλοσύνη κάποιος να εξηγήσει τι περισσότερο προσφέρει η συγκεκριμένη rom? Προσπάθησα αλλά δεν κατάλαβα.. ” Το θέμα είναι οι δοκιμές που από αυτές βγαίνουν ποιο σταθερές και ελαφριές ρομ κάποιοι πρέπει να τις δοκιμάσουν για να βγούνε αποτελέσματα για να διορθωθεί Όποιος θέλει βοηθάει στην προσπάθεια ενός μέλους της ομάδας να αναδείξει το έργο του που στο τέλος μπορεί να δούμε όφελος και εμείς” Ερωτώ ξανά ποιο είναι αυτό το έργο? Τι προ…

• Έχει την καλοσύνη κάποιος να εξηγήσει τι περισσότερο προσφέρει η συγκεκριμένη rom? Προσπάθησα αλλά δεν κατάλαβα..

• RE:

anikologr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από giorgosmc: “Παιδια μολης εγκατεστησα την aicp απο εδω http://forum.xda-developer...-10-0-t3288971, τωρα αυτο που μενει ειναι να εγκαταστησω απο twrp και τα gapps, χρειαζετε παλι καποιο wipe? και θελω να μου πειτε επειδη αυτη τη στιγμη κατεβαζω τα gapps, για redmi note 2 τα σωστα ειναι αυτα? >> ARM 64/5.1/stock? (The Open GApps Project) edit: Επισης οταν πατησα το superSu απ τις ρυθμησεις μου εβγαλε κατι για ενα αρχειο script αν επιθυμω να εγκατασταθει και πριν διαβασω καλα καλα τι ε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giorgosmc: “Τη "σκίζει" και τη μπαταρία και τη ram ή καινούρια rom κρίμα :(” Ανάλογα το κινητό.. Στο rmn2 έχει πολύ καλύτερη αυτονομία..

• Ο πλοηγος τής έκδοσης 5.12.17 είναι απλά εξαιρετικός. Σε σημείο να σκέφτομαι να αφήσω τον uc browser..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από m@devill: “καλησπερα καί από εμένα έχω το mi3 πέρασα τήν rom έχει εξαφανιστεί το mikey και το sygic δεν μου δουλεύει πήγα να ξανά περάσω το mikey και δεν το κάνει εγκατάσταση το κλείνει ” Δες μήπως αν δώσεις περισσότερα δικαιωματα στην εφαρμογή δουλέψει? ” Sygic GPS Navigation & Maps v15.6.7 Cracked APK + IPA | On HAX Μπαίνεις εδώ , κατεβαζεις το Sygic Cracked από το πρώτο λινκ, περνάς το apk πάνω από το δικό σου και ενημερώνεται…

• Εμένα 4G Wind κέντρο Πάτρα και χθες πρωί κατέβαζε με 65Mbps.... Άρα κάτι δεν πάει καλά..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sakoumidis: “Είσαι απίστευτος ( @karlesg ) .... Δεν ξέρω τί δουλειά κάνεις, αλλά εάν δεν ασχολείσαι με προγραμματισμό και συναφή, χαραμίζεσαι ... Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ Υ. Σ. ==>> όλα τα αφαιρούμε με greenigy ή απλά πάμε στις εφαρμογές και τα κάνουμε απεγκατάσταση ;;” Ούτε εγώ κατάλαβα πως τα αφαιρούμε..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Giannisagal: “καταναλωση μπαταρίας μετά από 2 μέρες.........θα έλεγα ή προηγούμενη ρομ ήταν πιο καλή σε αυτό το θέμα!!!!!” Μετά την 17 κάθε νέα είναι και χειρότερη.. Μάλλον πρέπει να το κοιτάξουν τα παιδιά που ασχολούνται με το development..

• Ποιος ο λόγος να βάλουμε την google messenger αντί του chomp sms? Είναι πιο ελαφριά? Δεν έχει διαφημίσεις?

• Ποια ήταν η καλύτερη rom από θέμα κατανάλωσης μπαταρίας? 5.11.κάτι αν θυμάμαι ή ακόμα πιο πίσω?

• Εμένα με την προτελευταία Dev όταν πάω να μπω στις ρυθμίσεις μου πετάει μήνυμα λάθους και με πετάει εκτός. Το έκανε και με την 17 που ήρθε από vickmall. Θέλει δυο τρεις φορές επανεκκίνηση για να στρώσει.. Τι να κάνω? Σκέφτομαι για cm12.. Τέλος μια ερώτηση.. Ποια ήταν η καλύτερη rom από θέμα κατανάλωσης? Ευχαριστώ

• RE:

anikologr - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από hcross: “Στην προκειμένη περίπτωση ενισχύεται μόνο το σήμα που εκπέμπει το ρούτερ (για την ακρίβεια το κατευθύνει και έτσι ενισχύεται ο λεγόμενος λοβός) αλλά η πλευρά του αποδέκτη (κινητό/pc/laptop κλπ) παραμένει με σταθερή ισχύ εκπομπής, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως εκπέμπει δυνατότερα το ρουτέρ (συνεπώς μεγαλύτερη επιφάνεια κάλυψης) αλλά το ρούτερ να μην βλέπει το κινητό/pc/laptop, με αποτέλεσμα να υπάρχουν timeouts. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Σωστός..

• RE: Προβλημα με το go sms

anikologr - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelisp7406: “Καλησπερα σε ολη την παρεα. Ελπιζω να μην εχετε παει ολοι για ποτακι Κατεβασα την εφαρμοφη Go SMS ωστε να μπορω να εχω επιλογη για να στελνω sms και απο τις δυο καρτες sim αλλα δεν τα καταφερνω. Επιλεγω το καθε βελακι που αντιστοιχει σε καθε καρτα,αλλα δεν μου στελνει το μηνυμα. Οταν απενεργοποιω την λειτουργια διπλης sim στην εφαρμογη,τα μηνυματα στελνονται κανονικα.Εχω δωσει parmissions στην εφαρμογη. Γνωριζει κανεις καμια ιδεα?” Βάλε το chomp SMS.. Πιο ελαφρύ είνα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από anikologr: “Ρε παιδιά δεν ξέρω αν φταίω εγώ αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα τις ρυθμίσεις στις επαφές.. Μπορεί κάποιος να δώσει ένα screen shot? ” Όταν πας στις επαφές άφησε πατημένο το κουμπί κάτω αριστερά (εκτός οθόνης) με τις 3 γραμμές” Ευχαριστώ..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από gatosf4: “καλησπερα παιδιά. Οταν ανοίγω τις επαφές μου φορτώνει και σαν επαφές τα mail που είναι αποθηκευμενα στον λογαριασμό του gmail. Υπάρχει τρόπος να μου βγάζει στις επαφές μόνο τις επαφές του τηλεφώνου μου; Ευχαριστώ ” επαφές - ρυθμισεις-προβολη προτιμήσεων - αποκριψη ελλιπων αριθμων” Ρε παιδιά δεν ξέρω αν φταίω εγώ αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα τις ρυθμίσεις στις επαφές.. Μπορεί κάποιος να δώσει ένα screen shot? Edit.. Ok το βρήκα. Δεν πατούσα συνε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MarGamer007: “Παιδια θα βγει νέα Ρομ για το Redmi Note 2 ;;” Βγήκε..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ASXETOSSS: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από anikologr: “Στις επαφές που έχω στο Google πως γίνεται να μου εμφανίζει μόνο αυτές με αριθμό και όχι με email? ” Ρυθμίσεις επαφών-Προβολή προτιμήσεων-Απόκρυψη ελλιπών αριθμών ” Εμένα πάλι μου βγάζει τα ονόματα επαφών με βάση το αρχικό γράμμα μέχρι και το Φ. Όταν πατάω το Χ, το Ψ ή το Ω μου εμφανίζει το γράμμα L και επαφές που έχω αποθηκευμένες με λατινικούς χαραχτήρες, και όχι αυτές που αρχίζουν αντίστοιχα από Χ,Ψ και Ω. Καμμιά ιδέα…