Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 121.
-
Καμία ώρα που την έχω σε Mi Max πάνε όλα καλά Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από vrs5: “Και να μην ξεχασω μην ψαχνετε για μπαταριες των 30 και ακομη περισσοτερο των 40Α, απλα δεν υπαρχουν ” Εγώ που δεν είμαι απόλυτος: $15.49 Authentic Sony IMR 18650 3.6V 2600mAh Rechargeable Li-ion Battery (2-Pack) 2-pack - 2500mAh rated capacity / 35A continuous discharge current / 80A max. discharge current at FastTech - Worldwide Free Shipping $34.39 Authentic Sony US18650VTC6 3120mAh Rechargeable Li-ion Battery (4-Pack) 4-pack - 3000mAh min. capacity / …
-
Παράθεση από gfilip: “Καλησπερα κατοχος του redmi note 3 pro εδω και 3 εβδομαδες(ενθουσιασμενος) σκεφτομαι να προβω και στην αγορα του mi max.Κοιταζοντας στο vickmall ειδα οτι εχει 2 εκδοσεις(snap 650+652).Θελω να ρωτησω ποιες οι διαφορες τους και ποιο εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο την κοινοτητα μας; ” Kαλησπερα, τν κυριως διαφορα την εγραψες και εσυ φιλε μου snap650-652 + oti το 652 εχει 64 gb χωριτικοτητα η 128 ( με 4gb ram το 128) εσυ αποφασιζεις αλλα ειναι ελαχιστη η διαφορα τιμης του 32gb …
-
αυτος ο οδηγος ειναι σωτηριος
-
λογικα ετσι ειναι, εχω πετυχει garmin προπονητικο ρολοι απο 430 δολαρια σε 310 για 6 ωρες αν θυμαμαι καλα το ειχε βγαλει.
-
Για κάποιες ώρες όταν κάνει flash shale η gearbest κατεβάζει τρελά κάποια προϊόντα, δεν νομίζω ότι είναι λάθος. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, μου ήρθε ο Quick charger 3.0 που περίμενα όπως και ένα καλώδιο xiaomi, το θέμα είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ούτε με χρόνους φόρτισης ούτε έχω προσέξει ποτέ πόσο κάνει το τηλέφωνο να φορτισει. Τώρα ας πούμε που το τσεκάρω είδα ότι έκανε 25 λεπτά να πάει από 44% σε 71%, έχει άλλος τσεκάρει τι γίνεται; δεν γράφει τίποτα το τηλέφωνο ότι γίνεται Quick charge η κάτι, σε ένα oppo που έχω ας πούμε γράφει ότι γίνεται Quick charge και όταν βάλω άλλο φορτιστή από τον δικό του δεν γράφει τίποτ…
-
Και εμένα μου έκανε κάτι τρελά μόλις την έβαλα, ενώ άνοιξε κανονικά μου πέταγε μήνυμα συνέχεια για σφάλμα και να στείλω αναφορά και ότι και να έκανα δεν έφευγε αυτό. Αναγκάστηκα και έκανα wipe cache /dalvik και data όμως και την ξαναπερασα με adb εντολές και όλα πάνε καλά από τότε. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stakhs: “Καλημέρα κι απο μενα. Δυστυχώς κρασαρει η εφαρμογη ρυθμίσεις και ζητά ανα δυο λεπτά να στείλω αναφορα. Ξανακατεβασα τη ρομ, την περασα και παλι κάνει τα ιδια.” Και σε μένα το έκανε αυτό σε Mi Max pro, την δεύτερη φορά που την πέρασα έκανα wipe dalvik - catch - data και έστρωσε, την Τρίτη φορά μάλλον, την δεύτερη που είχα κάνει μόνο dalvik - catch έκανε πάλι τα ίδια. Τώρα πάει μια χαρά. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από kostakislarisa: “Απο όσο ξέρω το update μονο. ” Μπα, την απεγκατέστησε τελείως ..... Τώρα πρέπει να κάνω κατι ?” Το ίδιο έπαθα και εγώ με την ενημέρωση, το κατηργησα, το ξαναφλασαρα και απενεργοποιησα τις αυτόματες ενημερώσεις για το supersu από το Google play Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εμενα εκτος απο μια επανεκινηση που εγινε εχθες ολα πανε μια χαρα σε mi max .
-
Έχω την εντύπωση ότι την ημέρα είναι πράσινο και το βράδυ γίνεται μωβ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk