Και εμένα μου έκανε ένα εχθές, το παράξενο είναι ότι ενώ όταν άνοιξε ζήτησε pin και κωδικό ασφαλείας, μόλις τα έδωσα και άνοιξε το τηλ είχε κρατήσει και ότι έτρεχε στο παρασκήνιο πριν το restart Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με αυτες τις rom που τις στελνουν τα κινεζομαγαζα οτι θες βγαζουν, εμενα μου εστελναν sms κινεζικα συνεχεια και κατι ειδοποιησεις που επρεπε να εισαι saolin για να καταλαβεις τι λενε.
Αγγλικα δεν εχεις επιλεξει?απο το settings-sound and vibr και μολις μπεις εκει σου εχει να επιλεξεις και ενταση και ηχο για τα παντα, την Ελληνικη εχω εγω τωρα βεβαια αλλα οταν μου ηρθε το τηλ ειχε την δικη σου και τα ειχε ετσι αν θυμαμαι καλα
Εμένα μου έκανε κάτι κόλπα και με το twrp σήμερα και τελικά την πέρασα μέσω εντολών adb, με τον ανάλογο οδηγό που υπάρχει Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαλημερα, παω να περασω την GTV 6.8.11 Και μου βγαζει ενα error 7 στο twrp, τι κανω? να την περασω ετσι? Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) την περασα ετσι τελικα και ολα καλα.
Τι πατάτα να έκανες, αφού έτσι και αλλιώς έχεις σκοπό να το φλασαρεις, ότι και να έχει μέσα δεν σε απασχολεί, υπάρχουν οδηγοί εδώ για να κάνεις τα πάντα, μέχρι και εγώ τα κατάφερα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα σε ολους, για αλλη μια φορα κολησα καπου ενω ειμουν σιγουρος οτι τα εκανα ολα σωστα ξεκιναω λοιπον, πηγα να περασω την Ελληνικη στο mi max 64 , ακολουθησα τον οδηγο , περασα την rom μεσα (χυμα στο storage) ολα καλα με το twrp και δεν εβλεπα την rom μετα. Κατεληξα σε αυτον εδω τον οδηγο, εκανα οτι λεει, πανε ολα καλα μεχρι που φτανω σε αυτο το σημειο , στην τριτη φωτο φαινεται πως ειναι στο φακελο adb η rom, τι κανω λαθος?
Παράθεση από panospc: “Παρέλαβα σήμερα ένα Nillkin H+ Pro Τempered Glass που είχα παραγγείλει. Είναι μικρότερο σε μέγεθος και δεν καλύπτει όλη την οθόνη επειδή το τηλέφωνο έχει στρογγυλεμένες άκρες. Παρόλο που έχει μικρότερο μέγεθος δεν πατάει καλά στις άκρες και φαίνεται χάλια, το πέταξα κατευθείαν στα σκουπίδια. Απ' ότι διαβάζω αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα όπως φαίνεται στο παρακάτω video: youtu.be/P-2upoRZxVA?t=189 Με βλέπω μάλλον να το αφήνω χωρίς tempered glass το τηλέφωνο μιας…
Και εγώ την αγγλοκινεζικη έχω και πάει μια χαρά το κινητό, δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξω και την τελευταία φορά που το έκανα παραλίγο να μείνω χωρίς κινητό, ας είναι καλά ο @lallasgr που το ανεστησε. Ας το όπως είναι, κατέβασε και ένα πληκτρολόγιο που σου αρέσει αν θες και πάει σφαίρα το κινητό.