Νομίζω είναι το MIUI 8 Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ τελικά βρήκα λύση, τη γράφω μήπως τύχει και σε άλλον XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
Καλησπέρα, μόλις αγόρασα ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro (PRIME) και δεν λειτουργούν τα δεδομένα.. Δοκίμασα ένα deep clean , wipe cache, και μετά έκανα και reset στο Acces Point Names αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι;
Μολις αγορα το XIAOMI Redmi Note 2 και μολις το εβαλα στην πριζα για να φορτισει αυτο αρχισε να δονειται. Παταω το κουμπι για να κανει boot αλλα δεν κανει τιποτα. Δεν εχει ανοιξει ακομα. Καμια βοηθεια;
Παράθεση από MIUI_ART: “Mήπως έβαλες την ROM και αμμέσως μετά φλάσαρες τα GAPPs χωρίς ενδιάμμεσο reboot στο σύστημα ?” οχι γιατι θα κατεβαζα του google installer για να κανω εγκατασταση τα gapps. Η οθόνη είναι που με προβλημάτισε περισσίτερο...
Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα.Έκανα κανονικά flash τη ΜΙU για nexus 4 και όταν άνοιξε και ζήτησε PIN το έβαζα και έλεγε incorrect .Ακόμη, τα κουμπία της τελευταίας σειράς φαίνονταν μισα.Έβαλα την παλιά ρομ πάλι.Εχει τύχει και σε άλλους αυτο;
Παράθεση από MIUI_ART: “ ” εγω εχω εγκατεστημενη τωρα στο κιν μου custom rom και custom kernel .Πρέπει να βαλω τη stock rom και stock kernel και μετα να βαλω το MIUI η μπορω κατευθείαν και χωρίς να αλλάξω κερνελ(ο κερνελ μου ειναι συμβατος με εκδοση 4.2.Χ )?