Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 25.

• Παράθεση από Plak: “Παράθεση από NasDriver: “volume up & power για να μπεις σε recovery ” Ωραία το βρήκα. Ακολούθησα τις οδηγίες και τώρα περιμένω την εγκατάσταση. Περιμένω ” Ολα καλα!!!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά

• Παράθεση από NasDriver: “volume up & power για να μπεις σε recovery ” Ωραία το βρήκα. Ακολούθησα τις οδηγίες και τώρα περιμένω την εγκατάσταση. Περιμένω

• Παράθεση από Plak: “Παράθεση από NasDriver: “@Plak 1. Αντιγράφεις την ελληνική ρομ χύμα στην συσκευή χωρίς unzip 2. Κλείνεις την συσκευή. 3. Με volume down & power μπαίνεις σε fastboot mode 4. Δίνεις την εντολή εγκατάστασης του TWRP όπως το λέει στον οδηγό. 5. Θα κάνει επανεκκίνηση και θα μπει TWRP (αν δεν κάνει μόνο του ποστ εδώ) 6. Στην πρώτη οθόνη/ερώτηση θα κάνεις "swipe to allow modifications" 7. Θα μπεις στην αρχική οθόνη που έχει όλα τα μενού (Install, wipe, settings, backup κτλ) 8. Setti…

• Παράθεση από NasDriver: “@Plak 1. Αντιγράφεις την ελληνική ρομ χύμα στην συσκευή χωρίς unzip 2. Κλείνεις την συσκευή. 3. Με volume down & power μπαίνεις σε fastboot mode 4. Δίνεις την εντολή εγκατάστασης του TWRP όπως το λέει στον οδηγό. 5. Θα κάνει επανεκκίνηση και θα μπει TWRP (αν δεν κάνει μόνο του ποστ εδώ) 6. Στην πρώτη οθόνη/ερώτηση θα κάνεις "swipe to allow modifications" 7. Θα μπεις στην αρχική οθόνη που έχει όλα τα μενού (Install, wipe, settings, backup κτλ) 8. Settings > Στο πάνω μέρος…

• Παράθεση από maxamch68: “Wipe davlik cache Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν καταλαβαίνω. Στον οδηγό δεν λέει πως θα το κάνω αυτό.

• Καλημέρα και από εμένα. Επειδή είμαι άσχετος θα ρωτήσω και μη βαράτε. Πέρασα πάνω από χαζοκινεζιά την επίσημη 8.0.2.0 σε Redmi Note 3 και ξεκλείδωσα κανονικά. Τώρα για να περάσω την ελληνική βλέπω τα βήματα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που θα βάλω την ελληνική rom για να την περάσω. Κατέβασα όλα τα εργαλεία, το adb βλέπει τη συσκευή, αλλά φοβάμαι να ξεκινήσω γιατί στον οδηγό πρέπει να λείπουν κάποια βήματα τα οποια μάλλον για εσάς είναι γνωστά. Σημείωση, θέλω να σβήσω τα πάντα και να κάνω μια καθα…

• Το διόρθωσα στο προφίλ μου. Έχετε δίκιο για το κράξιμο.

• Παράθεση από Plak: “Μια γρηγορη ερώτηση. ΑΝ βάλω το κινητό σε ρεψοωερυ συνδεδεμένο με τον υπολογιστή από τον updater μου βγάζει το Mi PC Suite ότι υπάρχει νεότερη stable έκδοση και προσπαθεί να την κατεβάσει και να την περάσει. Να το αφήσω να την κατεβάσει και να την περάσει; ” Ευχαριστώ πολύ παιδιά

• Μια γρηγορη ερώτηση. ΑΝ βάλω το κινητό σε recovery mode συνδεδεμένο με τον υπολογιστή από τον updater μου βγάζει το Mi PC Suite ότι υπάρχει νεότερη stable έκδοση και προσπαθεί να την κατεβάσει και να την περάσει. Να το αφήσω να την κατεβάσει και να την περάσει;

• Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Κατεβάζω είτε την stable είτε την developer version της τελευταίας ROM και ενώ πάω στον updater και επιλέγω το πακέτο αναβάθμισης, το τηλέφωνο κανει επανεκκίνηση και ξανά στην αρχική ROM που έχει. Ήρθε με MIUI 77.0.19.0 (LHNCNCJ) και θέλω να βάλω την ελληνική ROM. Έχω πάρει το sms για το ξεκλείδωμα....

• Πρόβλημα με δίκτυο κινητής

Plak - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Τϊποτα... κολλησα στο 2G....θα ξάψω να δω πως γίνεται να επιστρέψω στο MIUI 6, αν και μάλλον είναι hardware....

Plak - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Plak: “Την international stable από miui.com την αντέγραψα στο κινητό και από εκεί Update ” Κάνε Wipe Cache & Dalvik Cache ” Όταν του λέω να κάνει ρεβοοτ μου βγάζει 2 επιλογές, Rebbot to System One (latest) kai reboot to system two... Τι είναι αυτό;

Plak - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Όταν του λέω να κάνει ρεβοοτ μου βγάζει 2 επιλογές, Rebbot to System One (latest) kai reboot to system two... Τι είναι αυτό;

Plak - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Εκανα wipe cache και έχει κολλήσει στο 99% εδώ και 5 λεπτά....

Plak - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Χωρίς flash? όπως στο σχετικό οδηγό; Αν βάλω την τελευταία 7.1.1.0 λές να διορθωθεί;

Plak - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Την international stable από miui.com την αντέγραψα στο κινητό και από εκεί Update

Plak - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Την ελληνική σταθερή έκδοση για το Mi3W xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-V7.0.5.0.zip

Plak - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο και αλλαγή στις ρυθμίσεις ακόμη και με τη χρήση του *#*#46368#*#* δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη. Γίνεται ξαφνικά να σταμάτησε να βλέπει τελείως το δίκτυο 3G; Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει. Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά έχω modem version MPSS.DI.3.0-8698a4d

Plak - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Σκέτο ΙΡ4 το έχω.... πολύ φοβάμαι ότι με βλέπω κολλημένο στο 2G και φρικάρω....