Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Πρόβλημα με δίκτυο κινητής
Plak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΆρα αυτά που έχω είναι τα σωστά. Το DNS δεν έχει κάποιο πεδίο καταχώρισης (απ' ότι βλέπω στη συσκευή μου). Πήρα και τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και ισχυρίζονται ότι είναι θέμα συσκευής..... Ευχαριστώ.
-
Plak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν υποστηρίζει Xiaomi......
-
Plak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΝαι εκεί που είμαι πάντα. Εξάλλου φίλοι με vodafone συνδέονται στο Vodafone 3G δίκτυο, ενώ αν το βάλω δεν μπαίνω......
-
Plak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΛοιπόν, μετά από ένα factory restore και διάφορες δοκιμές το περιόρισα στο εξής: όταν βάζω αποκλειστική σύνδεση στο δίκτυο Vodafone 2G δεν έχει κανένα πρόβλημα, μόλις βάλω το 3G δεν συνδέεται και χάνει το δίκτυο. Μάλλον και οι απώλειες σήματος οφείλονταν στην αποτυχημένη σύνδεση στο 3G οπότε όταν γυρνούσε σε 2G έβρισκε δίκτυο.Μόλις εντοπίσει ότι υπάρχει 3G προσπαθεί να συνδεθεί (αποτυχημένα) εκεί και χάνει τελείως το σήμα. Μια και πέρασα το 7.0.5.0 από εδώ παίζει να ξαναθέλει να περάσω κάποιες ρ…
-
Plak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω ένα Mi3w περίπου 2 χρόνια. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, μέχρι πριν από 2-3 μέρες. Εδώ και 2-3 μέρες χάνει συνέχεια το σήμα της Vodafone ενώ και πολλές φορές που δείχνει ότι έχει σήμα, πάλι δεν καλεί / δέχεται. Παράλληλα και το inetrnet είναι αποκλειστικά 2G όταν πιάνει. Παίζει να είναι θέμα hardware ή software? Δεν είχε ούτε πεσίματα/χτυπήματα γα να πω ότι κάτι έσπασε. Με επανεκκίνηση μπαίνει κανονικά στο δίκτυο για λίγο. Έλεγξα την κατανάλωση μπαταρίας και όντως δείχνει ότι…