Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 22.
-
Παλι σας ευχαριστώ για την βοήθεια Από οτι μου ειχε πει εκανε συχρονισμό των επαφών με το gmail απλα στο τηλέφωνο του παρουσιαζε 1200 ενω στο gmail 900, τις βασικές τις ειχε Ειχε παρει και καποιες φωτο οταν το ειχε ενωσει με το PC αρα δεν θα ειχε και μεγάλο προβλημα για να γινει το factory reset Αυτο που ηθελε βασικά ηταν τα notes
-
Καλημέρα Μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε στο παρακατω προβλημα Μου εφερε ενας φιλος μου ενα redmi note 2 με το εξης προβλημα Ανοιγει το κινητο βγαζει το Logo mi και αφου εμφανιζει τις 3-4 βουλες κατω μετα απο μερικά δευτερολεπτα η οθονη μαυριζει Το κινητό ανταποκρινεται και φαινετε να δουλευει μονο που η οθόνη ειναι μαυρη Το βλεπει το PC σαν συσκευή και βλεπω το αρχεία του μεσα απο το PC Μου ειπε ο φιλος οτι τις τελευταιες μερες ειχε καποιο προβλημα με την φωτεινότητα, οχι σοβαρό Τι μου προτεινετ…
-
Συγχαρητήρια σε ολους μας .Ψηφισα και εγω οχι για το δωρο του διαγωνισμού αλλα πιο πολύ για να μας γνωρίσουν οι Κινέζοι.Τους αρεσουν αυτα, μικρή χωρα να βγει πρώτη.Εγω δεν εχω ΧΙΑΟΜΙ (εχω φυσικά κινεζικο αλλης μαρκας-ηταν το παλιό που αντικατασταθηκε απο νεο redmi 3s) αλλά εχω παρει σε ολους στην οικογενεια και φυσικά πανε σφαιρα.
-
+ 1 και απο εμενα σαν Nikos (δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για το user name).
-
+1 απο μένα Εμεις το τερματισαμε 12.000 plus Απο οτι βλεπω στα αλλα κρατη δεν ενδιαφερονται Δεν δινουν οι κινέζοι την κεντρική αντιπροσωπεία για Ευρωπη στην Ελλαδα;
-
Και απο μενα αλλη μία
-
Ψηφισα σαν 1622032611 (ngiak)
-
Συγγνωμη που το γραφω εδω αλλα δεν εχω χρονο να βρω το νημα με τα bugs Εχω βαλει την εκδοση 6.7.28 και μαλλον εχει καποιο προβλημα με την συνδεση σε αδύναμο wifi Συνδεομαι με το redmi 3s σε wifi απο ενα router της Otenet το οποιο ειναι σχετικα μακρια και εχει σημα 2 περίπου μονάδες και το κινητο κανει reboot.Αυτο γινεται την πρώτη φορα.Μετα το reboot συνδεεται και δουλευει κανονικά Την επόμενη ωρα/μερα αφου εχω απομακρυνθει και εχει ηδη διακοπή η συνδεση wifi προσπαθω να ξανασυνδεθω και κανει τα…
-
Στο δικό μου το Redni 3s ηρθε το ξεκλειδωμα σε 2 ημερες Καταφερα και εβαλα Google Play μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπαθειες με τις οδηγίες απο καποιο link του φορουμ Εγινε η εγκατασταση του Google Play αφου εφτειαξα ενα νεο λογαριασμό Google (ισως να ηταν και τυχαίο) Παντως με Google Play κατεβασα ολες τις εφαρμογές που ηθελα Viber κλπ
-
Διαβασα αυτο με το λαθος βημα και το brick-αρισμα και ψιλοφοβήθηκα Και κατι ακόμα, εγω μαλλον εχω την stable rom (Αγγλοκινεζικη) και απο οτι ειδα πρεπει να εχω την developer για να μπορώ βαλω την Ελληνική και ετσι ρωταω πως θα την αλλάξω Ειδα οτι γινεται μεσα απο το ΜΙ PC Suite αλλα δεν το αναγνωριζει το Redmi 3s
-
Καλημερα Μου εστειλα μηνυμα σημερα το πρωι και εγινε το unlock Τωρα πρεπει να κατεβάσω το TWRP Recovery; Αλλα απο οτι ειδα δεν υπάρχει για το Redmi 3s (Υπάρχει μονο για το σκετο Redmi 3 /pro που μαλλον νομιζω δεν θα κανει) Ειπα να το προχωρησω λιγο με τις οδηγίες για το σκετο redmi 3/pro αλλα μου βγαζει τα παρακάτω (image1) Ευχαριστώ