Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Επειδή το Navigon έχει θέματα με τα IMEI για αυτό ρώτησα. Ευχαριστώ και πάλι
-
Υπάρχει τελικά κάποιος που να ξέρει αν παίζει το navigon στην συσκευή αυτή και τι απόδοση έχει το GPS της;
-
Κάτι τελευταίο. Στις 2 τελευταίες ROM ο ήχος του ακουστικού ακόμα και όταν είναι στο μέγιστο μήπως είναι σχετικά χαμηλός; γιατί από ότι θυμάμαι όταν το παρέλαβα μου είχε κάνει εντύπωση ότι η ένταση ήταν στα 3/4 και παρολαυτα ήταν πολύ δυνατά Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχετε δίκιο τώρα που το λέτε ούτε στην προηγούμενη ROM ήταν αλλά εγώ τώρα το παρατήρησα. Στο ρυθμίσεις αντί για local backup γράφει ocal backup Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από τον φάκελο ασφάλεια έχει αφαιρεθεί η εφαρμογή αντίγραφο ασφαλείας; Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν έχει δοκιμάσει το navigon στο Redmi Note; Θέλω να μάθω αν παίζει η συγκεκριμένη εφαρμογή στην συσκευή αυτή και πόσο καλή απόδοση έχει το GPS της.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “αυτοι λενε οτι ειναι στο τελωνειο εδω στην ελλαδα. τι γινεται τοσο καιρο, το πηρε κανας τελωνης για κανενα γιο του μηπως?” Έχω φέρει τουλάχιστον 10 φορές πράγματα από κίνα και το tracking site των ΕΛΤΑ από την στιγμή που τα πράγματα ανοίγονται στο αεροδρόμιο έχει το πιο γρήγορα ενημερωμένο update. Τώρα που μας είπες ότι σου είπαν ότι είναι εδώ στο τελωνείο και η καθυστέρηση είναι από εδώ είμαι πάνω από 90% σίγουρος ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν θέλεις να τους τρε…
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “βασικα βλακεια ειπα, αυτο που παρεθεσα πιο πανω μου εστειλαν... αρα οχι καινουριο τρακινγκ??” Σου έκαναν νέα αποστολή ή όχι; Αν ναι τότε θα έχει οπωσδήποτε νέο tracking, αν όχι κατά την άποψη μου λένε λαλακίες γιατί το status του tracking σου δεν έχει αλλάξει σε κανένα site που κάνει έλεγχο tracking. Τι στο καλό κάπου δεν θα έπρεπε να έχει κάποιο update. Έστω Send item abroad (Export)
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “πηρα στα ελτα και λενε οτι ακομα δεν εχει φυγει απο κει. σημερα συμπληρωνω 1 μηνα παραγγελιας και σημερα μετα απο αμετρητα e -mail sth merimobiles, μου λενε οτι το κινητο ξαναεγινε ship και παει στα τελωνεια της ελλαδας. προηγουμενως ειχαν παραδεχθει οτι μαλλον το κινητο ειχε κολλησει στα τελωνεια της κινας” Άν σου έκαναν νέο shipping θα πρέπει να σου έχουν στείλει και νέο tracking number. Άν δεν σου έχουν στείλει νέο tracking ζήτα τους να σου το στείλουν.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “Hi Babis, I have check with the shipping company the package is currently being process at the Greek customs, you should see and update on the tracking next week or so thank you and have a nice weekend Carlo να τους πιστεψω?????” Να χάσεις τίποτα δεν έχεις. Κάνε υπομονή μέχρι την Τετάρτη να δεις αν έχει αλλάξει καθόλου το status και αποφασίζεις μετά το τι κάνεις. Το περίεργο είναι ότι το status του tracking σου είναι παντού ίδιο και κολλημένο στις 22/05. Κανονικά θα έ…
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαDeadline φίλε μου και θα το πιάσουν το νόημα. Ναι το dispute είναι το refund Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΕγώ προσωπικά θα τους έλεγα ότι έχουν 3 μέρες διορία να μου στείλουν νέα συσκευή αλλιώς αν δεν συμφωνούν τότε dispute Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nassosp: “ Ok, το έκανα και φαίνεται ότι λειτουργεί εκτός από το email. (Βέβαια δεν με πειράζει αφού χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή). Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν επιβεβαιώσουν και άλλοι πως το email έχει πρόβλημα, στην επόμενη Version θα βγάλουμε Fix.” Στο Mi2S το πρόβλημα που συνεχίζει να έχει η εφαρμογή για τα mail είναι ότι αν και δείχνει στο notification ότι έχει έρθει email παρολα αυτά αν κάνει κλικ πάνω του δεν σε βάζει στην εφαρμ…
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “συμφωνα μ αυτο Untitled_1.png , τι συμπεραινουμε? οτι ακομα ταξιδευει??” Τα δέματα είναι στην Ελλάδα μέσα σε 2 με 3 μέρες περίπου. Η μεγάλη καθυστέρηση είναι μέχρι να ανοίξουν στα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο τον σάκο. Εκεί φίλε μου πάρε τάπες βαρελιών jack daniels και περίμενε. Εμένα έφυγε στις 6 του μήνα με SG Post και στο tracking εμφανίστηκε Ελλάδα στις 21. Στις 22 μου έφεραν την ειδοποίηση και 23 το πήρα.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “στις 17 μαιου μου το στειλαν” Έτσι όπως μου το λες θα το υπολόγιζα να φανεί στα ΕΛΤΑ 10 με 12 Ιουνίου. Πάντως θα είναι μεγάλη καθυστέρηση αν έφυγε από Κίνα στις 21 του μήνα.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “εννοεις απο το merimobiles ποτε το εστειλαν?” Ναι πότε σου έστειλε το mail με το tracking number?
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “στη σελιδα των ελτα που μου εστειλες , μπηκα τωρα και λεει απο 21-5 παραλαβη πελατη στο εξωτερικο. περιοχη ips” Το tracking πότε στο έστειλαν? Ρώτα τους πότε το έστειλαν.
-
Παράθεση από Akrapovic: “να πω κι εγώ το καημό μου .... παραγγέλνω Mi2s 32Gb + xiaomi mini router SG post + Safe Shipping Insurance ($4.99 **Get an extra piece of mind for little to nothing, In case of any loss or damage package, you will receive full compensation including the shipping fee after we get confirmation from the shipping courier ***) για έξτρα ασφάλεια το τελευταίο. -Μου στέλνουν μαιλ για να κάνω upgrade your shipping to EMS at $10 for your package's own safety, και φυσικά λέω ΟΧΙ (…
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “ευχαριστω πολυ φιλος. και αν αναλογιστεις οτι ειμαι τρικαλα, θα παρει κ αλλο να ερθει μεχρι εδω ε” Από την μέρα που θα το δεις στην σελίδα tracking των ΕΛΤΑ υπολόγιζε 3 με 4 μέρες περίπου. Ενημερωτικά πάντως η SG Post κάνει γύρω στις 15 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής.