Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.

• Προβλημα με ems

Arturius79 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από skoulikios13: “ρε παιδια, επειδη ειμαι ασχετος μπορει καποιος να μου βρει που σκατα βρισκεται το κινητο μου. το νουμερο ειναι αυτο EM801727865SG. εχω παραγγειλει στις 13 του μηνα και εχω αρχισει να ανησυχω” Δες εδώ φιλαράκι μου. Μάλλον είναι εδώ οπότε περιμένεις να ανοίξουν τα παλικάρια των ΕΛΤΑ τον σάκο. Untitled_1.png

• Προβλημα με ems

Arturius79 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Σε μεγάλο ποσοστό τα προϊόντα 2 με 3 ημέρες μετά την αποστολή τους είναι Ελλάδα. Απλώς αργούν πολύ και δεν ανοίγουν τους σάκους στο αεροδρόμιο για αυτό δεν βλέπεις ανανέωση του status στο tracking. Don't worry.

• Την επωνυμία της επιχείρησης : Merimobiles Την Διεύθυνσή της (URL) : merimobiles.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi-2S 32GB Την ημερομηνία αγοράς : 1 Μαΐου 2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 5 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 ημέρες συνολικά Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε έως σήμερα Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Έκανα την πληρωμή μέσω προπληρωμένης κάρτας και έδείχναν όλα ok. μετά από 8 μέρες ελέγχο την κίνησ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αλλο China Post - άλλο Singapore Post. H China Post είναι πολύ καλύτερη.” και αυτό είναι το περίεργο γιατί η china post είναι και χωρίς χρέωση στα περισσότερα site

• Εμένα πάντως 06/05 το έστειλαν με SG post και 23/05 παρέλαβα. Η πλάκα είναι ότι πήρα και 2 αξεσουάρ από άλλο κατάστημα με αποστολή China Post έφυγαν 09/05 και παρέλαβα 20/05

• Παράθεση από Dexter: “Καλώς σας βρήκα παιδιά. Δυστυχώς εύχομαι να είχα βρει αυτό το forum νωρίτερα. Μόλις έκανα μια παραγγελία από merimobiles, ένα Mi3 64άρι και τα ακουστικά. Έβαλα Shipping method SG Post. Λέτε να μου το αλλάξουν σε EMS? Πότε να περιμένω για tracking code? Ευχαριστώ.” Φίλε μου το tracking στο στέλνουν μέσα σε 2 με 3 ημέρες αν έχουν διαθεσιμότητα. Μια χαρά είναι και η EMS και η SG Post. Απλώς τώρα υπομονή 15 με 20 μέρες.

• Παράθεση από DimitrisTS: “Όταν έρχεται ειδοποίηση για email στην notification bar και την πατάς, κλείνει απλα η ειδοποίηση χωρίς να ανοίξει η εφαρμογή email. Αυτό άρχισε να συμβαίνει με την τελευταία αναβάθμιση.” Συμβαίνει και σε εμένα αυτό

• Μετά από δυο μέρες λειτουργίας την Miui Rom έχω τις εξής προτάσεις (αναβαθμίσεις) για τις υπάρχουσες λειτουργίες που διαθέτει η τελευταία ROM.1. Το μέγεθος των αριθμών που δέχεται η blocklist να αυξηθεί ίσως να γίνει και απεριόριστη και όχι να έχει σαν όριο τα 997 τηλεφωνικά νούμερα που έχει τώρα. 2. Στην νυκτερινή σίγηση να υπάρχει η δυνατότητα schedule ανά ημέρα γιατί για παράδειγμα άλλη ώρα θέλω να μπαίνει το κινητό σε mute τις καθημερινές και άλλη ώρα το Σαββατοκύριακο. 3. Στην νυκτερινή σίγ…

• Εγώ πιστεύω ότι η china post είναι παρεξηγημένη και αυτό οφείλεται από ότι ξέρω σε κάποιο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την αποστολή συσκευών με μπαταρίες το 2013. Εγώ πάντως παρήγγειλα στις 01/05 από merimobiles το Mi2s με Singapure Post και μία θήκη, μία βάση αυτοκινήτου από aliexpress με china post και τα πράγματα από china post ήρθαν πιο γρήγορα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν θέλουμε μπερδέματα με το τελωνείο να αποφεύγουμε τα courier.

• Την έβαλα και εγώ την νέα Version. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με την μετάφραση. Πολύ καλή δουλειά.

• Σας ευχαριστώ παιδιά και τώρα βουρ στον πατσά

• Επειδή εμένα μου ήρθε χτες το Mi2S με την 4.1.1.JRO03L ισχύει ο παραπάνω τρόπος αναβάθμισης ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?

• Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τώρα το θέμα είναι να βγάλω άκρη με τις επαφές και τις ομάδες τους. Α και κάτι ακόμα. Όταν στο blocklist βάλεις μια ομάδα επαφών να γίνεται block, αυτή η λίστα block δεν ανανεώνεται αυτόματα κάθε φορά που προσθέτεις μια επαφή μέσα? Πρέπει να το κάνεις με το χέρι?

• Καλησπέρα σε όλους. Αν γνωρίζει κάποιος μπορεί να μου πει αν γίνεται στις επαφές να μην εμφανίζονται κάποιες ομάδες επαφών του gmail ή θα πρέπει να αλλάξω την default εφαρμογή επαφών με κάποια που μπορεί να το κάνει; Τέλος θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να εγκαταστήσω εφαρμογή εκτός μνήμης τηλεφώνου (4Gb) αλλά στην εσωτερική SD. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο τα σπάει (Mi2S) Ευχαριστώ

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Arturius79: “Ερώτηση περιέργειας. Αν δεν κάνεις την διαδικασία με το number fixer τι γίνεται; δεν έχεις αναγνώριση και γιατί; Ρωτάω γιατί αύριο θα το πάρω το Mi2S στα χεράκια μου και θέλω να ξέρω” απλά έχει θέμα το πρόγραμμα για τα μηνύματα (λογικά λόγω του ότι είναι ρυθμισμένο για κινητά κίνας που έχουν περισσότερα νούμερα) οπότε απλά θα σου εμφανίζει το νούμερο αντί για την επαφή” Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Οπότε ή αλλάζεις εφαρμογή για μ…

• Ερώτηση περιέργειας. Αν δεν κάνεις την διαδικασία με το number fixer τι γίνεται; δεν έχεις αναγνώριση και γιατί; Ρωτάω γιατί αύριο θα το πάρω το Mi2S στα χεράκια μου και θέλω να ξέρω

• Navigon με 1000 και από τις free θα πω airdroid

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Arturius79 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Τους είπα απλός να είναι το μενού στα Αγγλικά και μου είπαν οκ

• Σε ευχαριστώ πολύ. Όταν το πάρω θα σε ενωχλήσω

• Παράθεση από kok8: “Παράθεση από MIUI_ART: “Έχω 2 συσκευές..... Hongmi WCDMA + Mi3 Για τις υπόλοιπες θα χρειαστούμε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ μερικά screenshots για να βγάλουμε άκρη καλύτερα και γρηγορότερα” Κατόπιν παραίνεσής σας στη σχετική αναφορά αποσφαλμάτωσης (Bugtracker) ανέβασα και screenshots (κινητό Mi2S, Fonts:Normal, Προβολή:Πορτραίτο). Και εδώ παραθέτω ότι νέο βρήκα (εκτός και αν μου πείτε που θα βάζω κάθε νέο bug): 1. Ορθογραφικό λάθος στην Ηχογράφηση / Ρυθμίσεις Link Εικόνας 2. Όλα τα λάθη που α…