Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 97.
-
Σε mido κάνοντας fr όλα κομπλέ. Πήρα και backup από twrp αλλά δεν χρειάστηκε, στήθηκε από την αρχή όλο. Πάρα πολύ καλή δουλειά πάει σφαίρα, το μόνο μείον δεν δουλεύει το mi cloud βγάζει αποτυχία σύνδεσης, ούτε παλιά αντίγραφα εμφανίζει, αλλά ούτε και να κάνεις καινούργιο μπορείς ....
-
Το backup που παίρνουμε από TWRP αφορά και τό internal storage δηλαδή φωτό-βιντεο τραγούδια ? Για factory reset επιλέγουμε wipe/advanced wipe/ η swipe to factory reset?
-
Καλημέρα. Όπως είπε και ο gaiosgf πιο πάνω,σε mido βγάζει αναφορά σφάλματος το ρολόι/ξυπνητήρι, πυξίδα έχει μετονομαστεί σε en.miui.com και επίσης βγάζει σφάλμα. Γενικά έχω μεγάλη καθυστέρηση σε άνοιγμα εφαρμογών... Έχω κάνει reboot κλπ...
-
Καλή μας επιτυχία!!!
-
Στο mido έχει στρώσει η Rom, πολύ καλή γενικά, και σε μπαταρία σούπερ. Το μόνο μείον στο κλείδωμα συσκευής από το power button πιάνει με την 2η και εμένα προσωπικά αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν δείχνει τον πάροχο, μόνο στην lock screen εμφανίζεται. Σε γενικές γραμμές είναι άριστη. Μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν και ασχολούνται για να έχουμε εμείς αυτό το ωραίο αποτέλεσμα....
-
Σε mido με wipe cache/dalvik art cache περάστηκε όλα οκ. Τα μονα που είδα είναι ότι δεν εμφανίζεται η ονομασία παρόχου, μόνο όταν είναι κλειδωμένη συσκευή το δείχνει. Επίσης δεν εμφανίζονται τά notifications των εφαρμογών που ανοίγεις. Good Work Team by the way
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μέσα από τις Ρυθμίσεις του Super SU έχει την επιλογή για πλήρη απεγκατάσταση. Μετά από την AROMA ROM στην προσαρμοσμένη εγκατάσταση ή στην τροποποίηση εγκατάστασης επιλέγεις το Magisk ως Root Manager κατά την διάρκεια του Flash. ” στην επανεκινηση που μου ζηταει αφου επιλεγω πληρης καταργηση προσβασης root μου βγαζει το εξης μυνημα... "Attempt to restore stock boot image?if you manually decrypted your device,note that this might prevent your device from booting" YES OR NO…
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από mikele13: “Καλημέρα. Έχω περασμένη την 8.5.25 dev Rom και root με Super User. Χτες έβαλα ote tv go στο κινητό αλλά η αναπαραγωγή βγάζει σφάλμα λόγω root. Πως μπορώ safe να τό κάνω unroot? ” Ξήλωσε το SuperSU (το οποίο όπως διάβασα σε κάποια ξένα fora θεωρείται πλέον παρελθόν) και δοκίμασε να ρουτάρεις με Magisk. Έχει δυνατότητα να κρύψει το root από όποιες εφαρμογές επιθυμείς. ” και πως το κανω αυτο?
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Ένας φίλος αγόρασε από κολλητό του το redmi note 3 pro έκανε factory reset αλλά στην εκκίνηση μετά από τά γνωστά ώρα, χώρα κλπ του ζητάει το google account που είχε μπει στην συσκευή, όπως επίσης και το pass από το mi account το οποίο αυτός που το πούλησε δεν τον θυμάται. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Το κινητό είναι απείραχτο από θέμα rom κλπ. Ευχαριστώ.
-
Πως όμως μου ήρθε ota ειδοποίηση αφού έληξε η vip συνδρομή?
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση μέσω ota η 8.5.17 για mido. Την κάνω κανονικά? Υποτίθεται ότι ή 8.5.14 θα ήταν η τελευταία για miui 9 σωστά?
-
Παράθεση από gkalen: “@mikele13 Θα φλασαρεις χειροκίνητα αν δεν έχεις περάσει το patch που στάλθηκε χθες .. Τη Ρομ που σου ήρθε στο mail εννοείται .. ” Δεν μου έχει σταλεί κάποιο patch, μόνο η Rom...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στις Android 8 Rom έχει πολύ σφιχτά selinux, με αποτέλεσμα αν για κάποιο λόγο υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην Rom, θεωρείται ως απόπειρα tamper (παραβίαση) και κλειδώνει το partition του User data. Αυτό το πρόβλημα αντιμετώπισαν και στο xiaomi.eu με τις Rom για sagit & chiron. ” Οπότε φλασαρω χειροκίνητα από twrp σωστά?
-
Καλημέρα. Ήρθε ειδοποίηση μέσω email για κατέβασμα αλλά στην επιλογή αναβάθμιση βγάζει πάλι να κάνω flash κάποιο zip για να ενεργοποιηθεί το ota,στην προηγούμενη δούλευε το ota...(???) Τί παίζει?
-
Σε mido περάστηκε με επιτυχία βάζοντας προσαρμοσμένη εγκατάσταση και για 1η φορά έκανα install την Google Camera. Επίσης πως μπορώ να τσεκαρω αν όντως είναι rooted η συσκευή?
-
Να ενημερώσω ότι δεν έχω λάβει ακόμα στο email την rom την οποία κατέβασα από τα downloads του φόρουμ. Μήπως φταίει αυτό? Τό προφίλ προχτές ενημερώθηκε διότι η συσκευή είναι καινούργια.