Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 97.
-
Πότε θά αλλάξει σε vip ο λογαριασμός μου?
-
54c5s4.jpg
-
Καλησπέρα στην ομάδα Σε Redmi Note 3 περασμένη Aroma όλα άψογα το μόνο που βλέπω ότι λείπει από πριν,είναι γκριζαρισμενη η επιλογή data plan δεν έχω πρόσβαση με δεδομένα ανοιχτά....
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “do not install ” ok προχωρησα τωρα στην φαση εγκαταστασης του zip βλεπω οτι υπαρχουν αρχεια κ φακελοι απο τις εφαρμογες που ειχα,το σωστο δεν ειναι να μην υπαρχει τιποτα?
-
παιδες ειμαι σε φαση factory reset αυτη τη στιγμη για να περασω την aroma. μπηκα TWRP διαλεξα wipe ολα οκ μου ζηταει να κανω reboot και μου βγαζει μνμα would you like to install the official TWRP app? 1.Prompt to install TWRP app if not installed 2.Install as a system app Do not Install και απο κατω swipe to install TWRP app Ti επιλεγω?
-
Παράθεση από mikele13: “καλησπέρα και από μενα. Στο Redmi Note 3 (hennessy) εχω την 7.5.18 XTRV Beta . για να φλασαρω την Aroma να κανω wipe cache/dalvik και περασμα, η καλυτερα factory reset? Eυχαριστω. ” καποιος να βοηθησει???
-
καλησπέρα και από μενα. Στο Redmi Note 3 (hennessy) εχω την 7.5.18 XTRV Beta . για να φλασαρω την Aroma να κανω wipe cache/dalvik και περασμα, η καλυτερα factory reset? Eυχαριστω.
-
ευχαριστουμε ταμάλα...
-
καλησπερα παιδες. μετα το φλασαρισμα της ρομ και γενικα οσες miui v8 εχω περασει,στην ενοτητα μουσικη,οταν φτιαξω playlists(7-8) δεν μπορω να κανω scroll up-down για να επιλεξω. στις miui v7 δεν ειχα τετοιο θεμα. και κατι αλλο... μετα απο φλασαρισμα οποιασδηποτε ρομ (απο τοτε που εκανα unlock bootloader) και το bootαρισμα,βαζω pin κλπ και για κανα 2-3λεπτα το κινητο freezarei-κολλαει κ μετα ερχεται στα καλα του. ειναι λογικο αυτο?
-
ολα οκ ευχαριστω. να περασω το backup η να το σεταρω καλυτερα απο την αρχη?
-
Παράθεση από NasDriver: “TWRP > factory reset > εγκατάσταση της νέας ρομ > αρχικές ρυθμίσεις με αγγλική γλώσσα > setup as new devices Θα χάσεις τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους μόνο. ” οι επιλογες που εχω ειναι.. install-wipe-backup-restore-mount-settings-advanced-reboot δεν βλεπω επιλογη factory reset... TWRP εκδοση 3.0.0-0
-
καλημεριζω την παρεα. εχω την προηγουμενη dev 6.8.11 και θελω να περασω την τελευταια,αλλα ειχα κανει αναβαθμιση απο mui 7 σε 8 χωρις factory reset κλπ και επειδη εχω θεμα με το wifi μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο σωστος τροπος να το επαναφερω εργοστασιακα και να φλασαρω την νεα dev 6.8.18? (backup στο micloud εχω κανει) Ευχαριστω.
-
κατεβαινει.... ευχαριστουμε για αλλη μια φορα!!!
-
καλημερα και απο εμενα... κατεβαινει... ευχαριστουμε πολυ το φορουμ για ολα οσα μας προσφερει... να'στε καλα παιδες,keep walking....
-
παιδες για να μην γινει καμμια λαλακια και κλαιω με μαυρο δακρυ μετα, για να περασω την V8 6.6.30 απο V7 6.5.26 που ειμαι τωρα, κανω backup μεσω mi cloud,μετα επαναφορα εργοστασιακες ρυθμισεις, φλασαρω την 8αρα rom απο recovery,και τελος επαναφορα απο αντιγραφο μεσω mi cloud σωστα???
-
Παράθεση από gkalen: “@mikele13 Thanks !!!! Θ'ανεβασω και μία ρομ για το RN3 μάλλον σε 1-2 μέρες .. Το reboot recovery, δουλεύει κι αυτό ?? ΕDIT Ανάλογα zipακια θ'ανεβασω και για τις άλλες συσκευές αυτές τις μέρες ... ” ναι δουλευει κανονικα.
-
Παράθεση από gkalen: “@mikele13 Έχω βγάλει και μία ρομ για το RedmiNote3 πριν μία βδομάδα νομίζω , αλλά ακόμα δεν έχω ενημέρωση από κανέναν παρ'ολο ότι την κατέβασαν 5-6 άτομα .. Anyway , φλασαρεις το ζιπ αφού έχεις βάλει την τελευταία GTV και τις διαγραφές τις κάνεις οπότε θες δεν έχει να πειράξει τίποτα το ζιπ απ'αυτα που θες να διαγράψεις. Μπορείς να διαβάσεις στο τοπικ της υπογραφής μου αν θες να ετοιμάσεις το ζιπ της ρομ διαγράφοντας ότι δε χρησιμοποιείς και να φλασαρεις χωρίς να σβηνεις με…
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από mikele13: “Παράθεση από gkalen: “@mikele13 Εντάξει, αλλά αν βάλεις την τελευταία ρομ πρέπει να μου το πεις για να το φτιαξω .. Σε κάθε ρομ πρέπει να γινεται αυτό , είναι αλλαγές στο framework.jar και αυτό αλλάζει σε κάθε αναβάθμιση. ” ok θα περασω την τελευταια που βγηκε την 6.5.26 οποτε κανετην modia σου σε αυτην κ ενημερωσε να την φλασαρουμε.Thanks anyway... ” Ετοιμο το ζιπ .... DOWNLOAD για την 6.5.26 2way reboot και Volume steps για RedmiNote3 Hennesy media…
-
Παράθεση από gkalen: “@mikele13 Εντάξει, αλλά αν βάλεις την τελευταία ρομ πρέπει να μου το πεις για να το φτιαξω .. Σε κάθε ρομ πρέπει να γινεται αυτό , είναι αλλαγές στο framework.jar και αυτό αλλάζει σε κάθε αναβάθμιση. ” ok θα περασω την τελευταια που βγηκε την 6.5.26 οποτε κανε την modia σου σε αυτην κ ενημερωσε να την φλασαρουμε. Thanks anyway...