Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-97 από 97.
-
Παράθεση από gkalen: “@mikele13 Αύριο θα σου πω τι να κάνεις με τη νέα ρομ. Μόνο θέλω να μου πεις ποια ρομ φορας .. ” ok ειμαι με την dev 6.5.12 τωρα.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από mikele13: “καλησπερα και απο μενα. (εχω την 6.5.12) την περναμε κανονικα σε redmi note 3 η να μεινω με αυτη που εχω? επισης ενα "θεματακι" με το volume button οταν ειναι τελειως κλειστο, και πατησω ενα κλικ το + βλεπω οτι δυναμωνει αρκετα,δεν εχει πιο μικρη κλιμακα να το πω ετσι,κ οταν θελω να δω ενα βιντεο με αρκετα χαμηλη φωνη,κοινως δεν... ειναι του τηλεφωνου η ειναι καποιο προβλημα? ευχαριστω. ” Ετσι είναι , δεν είναι πρόβλημα ...Μπορώ να σου βάλω περισσότε…
-
καλησπερα και απο μενα. (εχω την 6.5.12) την περναμε κανονικα σε redmi note 3 η να μεινω με αυτη που εχω? επισης ενα "θεματακι" με το volume button οταν ειναι τελειως κλειστο, και πατησω ενα κλικ το + βλεπω οτι δυναμωνει αρκετα,δεν εχει πιο μικρη κλιμακα να το πω ετσι,κ οταν θελω να δω ενα βιντεο με αρκετα χαμηλη φωνη,κοινως δεν... ειναι του τηλεφωνου η ειναι καποιο προβλημα? ευχαριστω.
-
Παράθεση από antonius: “Παράθεση από mikele13: “πριν λιγο μου ηρθε εγκριση σε μνμα να ξεκλειδωσω την συσκευη με καποιο tool.αρα ξεκλειδωνω την συσκευη πρωτα και μετα βαζω dev rom και μετα την 7.1.6?βλεπω υπαρχει και 7.2.3.0 stable... ” Για να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρέπει πρώτα να βάλεις την κινέζικη developer.Δες ξανά τον οδηγό εδώ --> Ξεκλείδωμα του Bootloader. Ε..μετά βάζεις την ελληνική. ” Λοιπον ολα καλα,περασα κινεζικη dev rom,μετα με επιτυχια unlock bootloader,οποτε ειμαι σε φαση να …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαγια κατεβασμα της dev rom chinese απο αυτη την σελιδα, en.miui.com/download-301.html#440 επιλεγω την "Redmi Note 3 MTK China" επιλογη τερμα δεξια, και Full rom Version: 6.3.17 (MIUI7) ???
-
Παράθεση από antonius: “Παράθεση από mikele13: “το δικο μου το κινητο ηρθε με την ρομ του καταστηματος που λετε η οποια δουλευει μια χαρα το μονο προβλημα ομως ειναι οτι κολαει στην καμερα και αυτο ειναι σοβαρο (δουλευει οποτε θελει) εστειλα μηνυμα στον κινεζο και μου στελνει βιντεο και την ρομ του και μου λεει οτι 90% αν την ξαναφλασαρω λυνονται τετοιου ειδους προβληματα.το ερωτημα μου λοιπον ειναι πως αυτος περναει την δικη του ρομ στα κινητα μας με το mi tool βαζοντας απλα ενα αρχειο μεσα και…
-
καλημερα. κανω την ερωτηση ξανα,μπας και βγει ακρη. "εχω την stable 77.0.11.0 που εχει εργοστασιακα, και επειδη εχει παραγινει το θεμα με τα bugs οπως κομμενη γραμμη στα μνματα,εκει που μιλαω με καποιον,ξαφνικα κανει reboot, και διαφορα αλλα,θελω να ρωτησω το εξης. μπορω να βαλω την stable 7.1.6 που υπαρχει κ οδηγος,η την 7.2 rom αν ναι με ποιον τροπο? η καποια αλλη stable που να μην εχει θεματα." Να επισημανω οτι στις 10/3 εκανα αιτηση για unlock και περιμενω απαντηση. Ευχαριστω.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαεκανα την διαδικασια ξεκλειδωματος στα αγγλικα,οποτε αναμενω sms. Ειδωμεν...
-
καλησπερα και απο εμενα. εχω την stable 77.0.11.0 που εχει εργοστασιακα, και επειδη εχει παραγινει το θεμα με τα bugs οπως κομμενη γραμμη στα μνματα,εκει που μιλαω με καποιον,ξαφνικα κανει reboot, και διαφορα αλλα,θελω να ρωτησω το εξης. μπορω να βαλω την stable 7.1.6 που υπαρχει κ οδηγος,η την 7.2 rom αν ναι με ποιον τροπο? η καποια αλλη stable που να μην εχει θεματα. να επισημανω οτι ειμαι τελειως noob σε αυτα τα θεματα και δεν το κρυβω οτι το φοβαμαι να προχωρησω μην τουβλιασει... Ευχαριστω.
-
καλημερα και απο εμενα. σε εσας συμβαινει το εξης?(δεν εχω βρει καπου αν διορθωνεται...) οταν παρεις η σε παρουν τηλεφωνο κ τελειωσει η συνομιλια, η οθονη παραμενει μαυρη κ μολις κλεισει η γραμμη,τοτε αναβει η οθονη. θελω να πω οτι οταν αφησεις την συσκευη απο το αυτι σου,δεν μπορεις εσυ να κανεις τερματισμο,παρα περιμενεις να κλεισει μονη της για να αναψει η οθονη...
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από billfot: “Καλημερα , χθες παρελαβα απο minideal σε 15 μερεςμε multilanguage και πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη. Μια ερωτηση προπαιδεια, πως αλλαζω ringtone και φοντο?Οπως σε ολα τα android , αποθηκευση και εφαρμογη τους , η εχει αλλη διαδικασια? ” Είτε βάζεις το zedge και διαλέγεις τι θα βάλεις ή από τις ρυθμίσεις/ήχος για γενικώς ή σε κάθε επαφή ατομικά. ” καλησπερα και απο εμενα.στην επιλογη ringtone,αν πατησεις για αλλαγη,με πεταει σε κινεζικο store...